2022. október 07., péntek

Pazzini a Sampdoria ellen debütál?

-

A várakozások szerint a legújabb szerzemény, Giampaolo Pazzini hétvégén a Sampdoria ellen debütál a Milan mezében.

A piros-feketék hivatalosan is megerősítették a transzfert, amelynek értelmében Pazzini a Milanhoz, Cassano pedig az Interhez szerződött. Pazzini már a napokban átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, mindent rendben találtak nála.

A várakozások szerint Pazzini már a hétvégi Sampdoria elleni bajnokin kezdőként kap majd helyet. Az olasz támadó már korábban megfordult a Sampdoriában, ahol 87 mérkőzésen 48-szor volt eredményes. A hírek szerint tehát a vasárnapi bajnokin a Pato-Pazzini páros kezd majd a támadó szekcióban, mögöttük pedig Kevin-Prince Boateng szerepel majd. Továbbá lehetséges, hogy Allegri 4-3-3-mas felállásba küldi pályára csapatát, Robinho és Pato a két szélen, Pazzini pedig középen.

A hivatalos bemutatás a pénteki nap folyamán történik meg, Pazzini a 11-es számot kapta meg, amelyet korábban Ibrahimovic viselt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Pazzini, szerintem jó befejező csatár. De! Nem elég kreatív, mint Cassano vagy Ibra volt. Nem lehet tőle gólpasszokat vérni, s azt sem, hogy saját ötletből verje meg a védelmeket. Ha nem igazolunk egy olyan irányítót, aki tudja tömni zsugákkal, akkor a Montolivotól kapott labdákkal /sajnos nagy távolságra lesznek egymástól, ezért ezek lassú labdák lesznek többségében/ kb. 10-12 gól fog szerezni az idényben. Mellette, ha Robinho ismét magára talál, Ibra távoztával /erre komoly esélyt látok, mert szerintem őt az ilyen Ibra féle face-manek tették kapkodóvá mindig is,s csak pszichológiai gondjhai voltak, amik most így elmúlhatnak/ akkor ő lehet az ész a támadószekcióban.Ha hozunk még egy Kaká-t is, akkor meg még valószínűbb, hogy Pazzini 20 fölött teljesít.
  Ha ebből a 2 verzióból legalább egyik teljesül, akkor realitás a top3, s jövőre lehet csapatot építeni a BL-re. Ha nem jön be egyik sem /sem Kaká, sem Robika feltámadása/, akkor sajnos az EL helyekért kell majd harcolnunk. 🙁

 2. Én is sok sikert szeretnék kiváni Pazzininek,és lehet nem egy Ronaldo,Batistuta de ha kap megfelelő labdákat, nem lessz gond.Ő kb 10-15 éve jutott vólna olyan magaságokba mint pl Trezeguet.Igazi befejezőcsatár.Csak sajnos azóta változott a futball más játékrendszer más felfogás.De hiszem hogy egy Robinho egy Boa Esetleg egy Kaká(?) ki tudják őt megfelelően szólgálni.És ugye ez csak egy variácios lehetőség lenne.Lehet most kicsit keserü a szánk ize,de valahogy én bizakodó vagyok,a kétezres évek elején is igy áltam hozzá)) és látjuk hogy végül ismét a csúcsra jutottunk.

 3. Én nagyon örülök, hogy elment tőlünk Cassano. Szerintem ő egy alibi focista. Ha megy a csapatnak akkor kihúzza magát, hogy mekkora király, ha nem megy a csapatnak, akkor meg nem tud húzó ember lenni. Pont az Interbe való! Legalább van náluk is 1 olasz játékos. Higgyétek el Cassano nem fogja fellendíteni az Intert.
  Pazzini? Hááát majd meglátjuk, mindenesetre nekem szimpatikusabb, mint Cassano.
  Viszont Pato (nem lehet rá számítani) – El Sharawy (gyerek még) – Robika (nem tud állandó teljesítményt nyújtani – Pazzini (?) csatársor nagyon gyenge lesz….a védelemről nem is beszélve. Nesta – Thiago Silva kettőst nem fogja pótolni senkisem egy darabig. Ettől nagyon félek. Én nem jósolok ezek ellenére rosszat. Bajnokok leszünk!!!! Forza AC Milan!!!!

 4. peti7skm!
  Robinho nagyon jó formában van. Szerintem ez lesz élete legjobb idénye.
  El Shaarawy igaz, hogy fiatal, de nem véletlen, hogy 10 millióért vettük meg a játékjoga felét. Nagyon gyors, és kreatív játékos. És én sokat várok tőle.
  Pato megbízhatatlan, ez igaz. (amikor nem sérült akkor rosszul játszik) Szerintem idén sem fog sokat játszani a sérülések miatt.
  Pazzini viszont nagyon gólérzékeny. Csak ki kell szolgálni. Ez pedig már a középpályán múlik.
  Szóval szerintem jó lesz ez a támadósor 😀 Csakhát – mint azt már mindenki észrevette – kell egy irányító (pl.:Ganso)
  A védelemmel kapcsolatban igazat adok neked. :/

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS