A Milan továbbra is érdeklődik a spanyol másodosztályban szereplő Villarreal támadója, Giuseppe Rossi iránt.

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Giuseppe+Rossi+Villarreal+CF+v+Odense+BK+UEFA+LxJ3ugMPQELl.jpg

Zlatan Ibrahimovic, Maxi Lopez és Filippo Inzaghi távozásával a Milan támadót keres. A közelmúltban már Carlos Tevez, Leandro Damiao és Edin Dzeko neve is felmerült, azonban ők vélhetően nem érkeznek, hiszen nincs EU-s útlevelük.

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége nem tett le Giuseppe Rossi megszerzéséről. Az olasz támadó jelenleg a spanyol másodosztályban szereplő Villarreal játékosa. A Sky Italia szakértője, Gianluca Di Marzio szerint jelenleg nincs semmi konkrétum, és a Milan napokon belül fogja eldönteni, hogy ajánlatot tesz-e Rossiért.

A Villarreal 10 millió eurós ajánlat ellenében engedné el a játékost, aki súlyos keresztszalag sérülése miatt majd csak januárban térhet vissza a pályára. A Milan első ajánlata a várakozások szerint 6-7 millió euró körüli összeg lehet.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • 2 éve 40 milláért nem adták oda senkinek sem!!
   Én max 7 millót adnék érte és amíg nem játszik csak fele fizuvt kapna!!
   Nagony nagy a rizikó benne!
   Niangot vegyük meg tehetségnek s ne egy olyan játékost akinek nincs (sajnos ) lába!!!
   Pedig jó volna mert ügyes játékos!!!
   Niang a csatárjelöltem!!!

 1. 25 éves játékos, ha felépül sérüléséből akkor olyan lehet mint régen. Gólérzékeny, és még megkockáztatom, hogy 10 millió eurót is megér. Majd elválik, bár szerintem vagy januárban, vagy jövő nyáron fog érkezni, hogy akkorra felépüljön és formába lendüljön.

 2. Nagyon jó játékosnak tartom Rossit. De! Mit akarunk egy olyan játékostól, akinek 1 év alatt kétszer volt elszakadva ugyanaz a keresztszalagja? Így is elég problémánk szokott lenni a sérültekkel, tényleg kell még egy? Én egyébként áprilisi visszatérésről olvastam.

 3. Már régen álmodozom a leigazolásáról, kiváló játékos! Igen, valóban kétszer is súlyosan megsérült, azonban szerintem a második elkerülhető lett volna. A Villareal a kiesés ellen küzdött, ezért szerintem akkor játszatták Rossi-t, mikor még nem volt teljesen felépülve. Kockázatos a leigazolása, de számomra megérne akár 10 milliót is, mivel ha felépül és a régi formájában játszik hatalmas üzletet csinálunk vele. Én várom az érkezését, sokat erősödhetne vele a támadójátékunk!

  • A végeredmény szempontjából teljesen mindegy, hogy elkerülhető lett volna. Megsérült másodszor is, ez a sajnálatos tényállás. Ezen már változtatni nem lehet, jobb, erősebb biztos nem lett a térde.

 4. Jó játékos és én is szívesen láttam volna már többször is a csapatban. Viszont szerintem nem most kellene elhoznunk, hanem télen, a sérülése vége felé és akkor is csak kölcsönben először és az évvégén meglátnánk mennyire tudta a régi formáját hozni. Ha jól szerepelne tavasszal akkor 10 millát is megérne.

 5. Már ne haragudjon a cikk szerzője de ezt te se gondoltad komolyan hogy azért nem jönnek a megemlitett játékosok mert nincs EU-s útlevelük :DDD Azért nem jönnek mert nem lehet mindenkit ingyen vagy kölcsönbe megszerezni és fizetni utána 20 szezonon át részletekben az opciós árát…

  • Már bocs de a Milannak a nyár elején volt két EU-n kívüli kvótája, Gabriel és Zapata érkezésével ezek betöltődtek. Teveznek és Leandro Damiaónak sincs EU-s útlevele, ami azt jelenti hogy legfeljebb csak januárban jöhetnek. 😀

 6. Reális neveket kell hangoztatni Rossi az Tévez álom marad. Jó a kis olasz majd felépül és jöhetne még egy fiatal támadó Niang pl.

 7. A sérülés hullámunk után nem egy ilyen játékos kell nekünk srácok 2 keresztszalag szakadáson van túl rizikós!!! Felejtős!!!

 8. Én ezt sosem fogom megérteni….
  Gyengén állunk? Bizony gyengén.
  Kell csatár? Kell bizony.
  Mikor kell? Elég majd félszezon után? Hát nagyon úgy néz ki….

  Ez a Rosi gyerek nem ügyetlen. Nincsenek kétségeim a kvalitásai felől…. DE!!! használhatatlan!!! Azért igazoljuk le, hogy leghamarabb tavasszal, ha minden jól megy és fel tud épülni, akkor majd beugrik játszani egy kicsit… 20-30 percekre?

  Biztos, hogy Pato tavalyi szezonja után nekünk egy ilyen csatárra van szükségünk?
  Sosem tanulunk…. Igazolásokra nincs pénzünk… jaj hogy egyem a kis szívét a vezetőségünknek….. DE ARRA VAN PÉNZ, HOGY OLYAT IGAZOLJUNK, AKI GARANTÁLT HOGY NEM FOG JÁTSZANI????

  Az agyam eldobom már komolyan….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet