Ernesto Bronzetti az olasz átigazolási piac szakértője is elképzelhetőnek tartja hogy Lassana Diarra a Milanban folytassa pályafutását, azonban a játékos fizetése problémákat okozhat a tárgyalások során.

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Milannak egy védekező-középpályásra lenne szüksége, és többek között felmerült Nuri Sahin, Lassana Diarra, Xavi Alonso, Sandro vagy éppen Luca Cigarini neve.

“Lass jelenleg az amerikai Egyesült Államokban tölti szabadságát. Úgy gondolom, hogy a tárgyalások akkor fognak folytatódni, amikor visszatér Európába. A megegyezés létrejöhet. Lass szerződése 2013. június 30-án jár le, ami azt jelenti hogy olcsón meglehetne szerezni” – mondta Bronzetti a Spaziomilan.it-nek.

“A probléma Lass fizetésével kapcsolatban akadhat, mivel jelenleg 4,5 millió eurót keres szezononként. Beszéltem Gallianival és Allegri úrral, és elmondhatjuk, hogy a Milan a legkomolyabb érdeklődő. A következő lépés a fizetésről tárgyalni. A megállapodásban segíthet a Milan és a Real Madrid vezetőinek felhőtlen viszonya” – fejezte be.

A Milan a tavaly nyáron már megpróbálta leigazolni a 27 éves középpályást, azonban akkor nem állt szándékában távozni. A 2011/2012-es szezonban viszont csak 25 mérkőzésen játszott, és nem része Mourinho jövőbeli terveinek.

31 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. -Nem is tudom, annyira nem repdesek az örömtől hogy ő az első számú célpont!
  -Cigarinivel kapcsolatban pedig van egy olyan érzésem, hogy úgy járnánk vele, mint Nocerinoval, olcsón el tudnánk hozni, utána pedig nagyot alkotna, és mindenki felfigyelne rá!
  -Sajnos a felsorolt nevek között még mindig nem szereppel Verratti, aki szerintem a legjobb választás lenne(benne látom a jövőt)!!!Hosszú éveken keresztül megoldaná a problémáinkat a mélységi irányító poszton!
  -Másik név, akit még nagyon hiányolok a felsoroltak közül az Bertolacci!!!
  Sok cikk keringett róla is az elmúlt időben, és most semmi, néma csend van.
  Remek idényen van túl a fiatal középpályás, és eléggé sokoldalú, gondolok itt pl.: próbálok egy kis párhuzamot húzni Pirloval, de nem aszt mondom hogy ő a következő Pirlo, vagy olyan adottságokkal rendelkezik mint ő!
  Na, Két lábas, úgy mint Pirlo, kiváló rúgótechnikával rendelkezik,és mélységi irányítótól kezdve támadó középpályásig szinte minden poszton tud játszani csakúgy, mint Pirlo.
  Szóval, fiatal tehetséges, nem kerül sokba és ő a jövő egyik legnagyobb ígérete Verrattival együtt(ezeken a posztokon)!

  • Annyira zavar, idegesít, irritál, ……, hogy a viszonylag olcsó játékosokat se tudjuk megszerezni mert, ha érdeklődünk egy no name játékos iránt, aki egy nagy csapatban, vagy egy elit bajnokságban még nem bizonyított, és szeretnénk leigazolni mihelyst meghallják hogy a Milan érdeklődik a játékosuk iránt, mert van benne potenciál, rögtön felviszik az árát a fellegekbe!
   Gondolok itt pl.: Ogbonnara, Verratira, Bertolaccira….. akik még igazán nagy csapatban nem bizonyították még a rátermettségüket!
   Mindannyian beleillenének a csapatba, de ennyi pénzért… nevetséges el vannak szállva a klubbok maguktól, mit gondolnak??? (ha egy Ogbonna 20 millió akkor egy T.silva minimum 70 millió ha így nézzük)

  • De, Sandro vagy Casemiro valóban jobb lenne és persze az egyik 3x, a másik 5x annyiba kerül!!! Sajnos!

   Diarrának 4,5 millió €-s fizetést biztos nem tudunk adni. Látod Karesz88, ezért akar mindenki a Madridban játszani! Egyébként az ötletért sem rajongok, mert nem igazán kedvelem és Murinhonak is tele volt vele a töke, mert fogalma sem volt mi az a taktikai fegyelem. Az állandó előre rohangálásai miatt akkora lyukak voltak a helyén, hogy a Madrid drukker cimboráim a hajukat tépték. Murinho nem is nézte sokáig, először pad, aztán lelátó.

   Valaki fentebb említette Verrattit. Na, ő nagyon jó lenne, de én is olvastam valami olyasmit, hogy a Juve nagyon rajta van, de ha minden igaz, akkor még nem sikerült szerződtetniük. Vagy inkább a Sahin gyerek. Lehet benne lenne vagy 10-12 millióba, de egy négyessel fiatalabb is és már most klasszisokkal jobb, mint Diarra, meg persze nem csak védekezni tud, hanem játszani is, de ha az a cél, hogy egy szigorúan védekező, ütköző, romboló játékost szerezzünk, akkor Lass jobb megoldás a töröknél. Kérdés, hogy valójában mit akar a vezetőség!

   Nem ide tartozik, de én nagyon kíváncsi vagyok Constantra, hogy mit alkot. Szerintem bal kp.-s lesz. Nagyon jó balosa van a srácnak.

   Valamelyik nap chaten beszélgettem valakivel Velosoval kapcsolatban. nem tudom ki volt az, de üzenem neki, hogy meggyőzött. Nagyon jó volt a spanyolok ellen is, nagyon hasznosan játszott. Ráadásul a Genoaé, de sajnos úgy hírlik, hogy a Dinamo Kijevbe tart.

 2. Azt ugye vágjátok,h Affelay 7millióért megy a Lille-be hírek szerint!? Mondjuk ennyit megérne nekünk is azt hiszem.
  Mi meg Lass-ozunk? Tudom-tudom… nem egy poszt! De miért kell nekünk még védekező kp-ás? Tudtammal mind az akit igazoltunk + Strasser

  • Még csak ajánlatot tettek, de ez semmit nem jelent, de teljesen igazad van, ennyit nekünk is megérne és szerintem a Milan csábítóbb is, mint a Lille.

   Constant ügyesen védekezik, de inkább a támadó játékot tudja segíteni, valszeg ha játszik, akkor bal kp.-s lesz. Traoré meg még mindig nem tiszta számomra, hogy miben jó. Több gólját mutogatják videókban, mint szerelését. Állítólag ő jobb kp.-n fog játszani. Montolivoról azt nyilatkozta Allegri, hogy jobb oldalon fog játszani, tehát az ő cseréje lehet Traoré, Constant pedig valószínűleg Nocerinoé a bal oldalon. Én Boával a csatárok mögött számolok, mivel szerintem nem érkezik játékmester. Középre Strasser, Ambrosini és Flamini. Az utolsó három név nem túl acélos névsor, tehát valamilyen szinten érthető, hogy még szeretne a vezetőség egy védekező típusú kp.-st, aki nem tapasztalatlan, nem vén és Flamini 😀

   Nálam Sahin és Veloso a favorit, utóbbiról nemrég győztek, illetve győzött meg.

 3. Jose82 ki kis temat dobott fel. Miert vedekezo a kp-k nagyon nagy resze. Es, hogy ez vajon jo-e?
  Affelay tenyleg megerne egy probat de ketseg kivul o inkabb tamadobb szellemu kp. Ami rendszeridegen a Milannal. Vilag eletunkben vedekezo-labdaszerzo jatekosokbol allt a kozepso alakzatunk. Sokat futunk, kemenyek vagyunk fizikalisan, utkozunk es miutan megszereztuk a jatekszert szepen lassan lopjuk a tavot az ellenfel kapuja fele. Gyprsan nem tudjuk mert ezek a stilusu jatekosok technikailag nem kepesek a gyors kontrakra. Ez volt anna Kaka feladata. Nyilvan ez kevesbe latvanyos jatekot eredmenyez mint a totalis tamado foci. Viszont a vedekezest is sokkal jobban tudja ervenyesiteni. Es ez az alapveto szabaly. A tamadast nem rendeljuk ala a vedekezesnek.
  Nagyjabol rendben is van ez igy csak neha valoban lehetne kreativabb e gyorsabb a focinz, hogy megallja a helyet a mai vilagban. Montolivotol sokat varok, ha sikerul beilleazkednie a csapatba akkor kreativabb lesz a jatekunk, az biztos. Na befejezem a reggeli eposzirast. 🙂

 4. Montolivo játéka az Eb-n a két csatár mögött engem nagyon is meggyőzött nem tudom a Milanban tkp lesz e, de ha nálunk is így játszik akkor nagy baj nem lehet középen. Azért egy Nocherino-Montolivo-Emanuelson-Boateng négyes nem hangzik rosszul sőt megkockáztatom ha nem sérül le belőlük senki és összeérnek nagyon ütőképesek leszünk. Ellenben a kispad nem tűnik túl acélosnak bár nem annyira ismerem Costant-Traoré kettőst kérdés lesz hogy felnőnek-e a feladathoz. Flamini Ambrosini kettőst pedig csak kényszer esetén erőltetném. Strassert mindenképpen eléjük helyezném.
  Azért arra is kiváncsi lennék hogy Allegri mágus kipróbál e egy új hadrendet vagy ennél maradunk.