A Milan vezetősége megkezdte a tárgyalásokat a nyáron lejáró szerződésű játékosokkal. A Corriere dello Sport értesülései szerint a Rossoneri vezetősége egy éves hosszabbítási lehetőséget ajánlott Mark van Bommelnek.

A nyáron nagyon sok sztárnak jár le a szerződése a csapatnál, így a vezetőség már meg is kezdte a tárgyalásokat a játékosok jövőjéről. A hírek szerint először Mark van Bommellel ülnek asztlahoz. A Corriere dello Sport értesülései szerint a Milan a holland középpályásnak  egy éves hosszabbítást ajánlott, a fizetése évente 2 millió euró lenne. Ez az összeg a jelenlegi keresetének kb. a fele és megegyezik a PSV által ajánlott fizetéssel.

A 35 éves középpályás korábbi sajtóhírek szerint már szóban meg is állapodott a holland klubbal. Ha a Milan új ajánlata elbukik, akkor Van Bommel visszatérhet korábbi klubjához, ahol 1999-2005-ig futballozott.

A középpályás 2011. januárjában csatlakozott a Milanhoz a Bayern Münchentől, és azóta 50 mérkőzésen lépett pályára.  A közelmúltban a Milan magyarországi szurkolói körében végzett nem reprezentatív felmérés szerint Van Bommel – Nesta mellett – az a lejáró szerződésű játékos, akivel szinte minden szurkolótársunk szerződést hosszabbítana.

Forrás: goal.com

12 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Szerintem a lejáró szerződésűek között Ő, Nesta és Yepes a három legfontosabb játékosunk, ő kiváló védekező kp, és a támadásokban is tud segíteni, Nesta igaz már megfásult, de még mindig jobb, mint Bonera, Yepes pedig szerintem Silva után a legjobb védőnk…

    • Van Bommel sokkal jobb mint a többi szűrő a Milan-nál.. Egyedül Nocerino az aki egy lapon említhető vele. Nagyon jól játszott idén is szóval nem lehet rá panaszod! Egy játékosnál sosem az a lényeg hogy hány éves hanem az hogy tudja e még hozni az elvárható szintet és Van Bommel még bőven képes hozni azt ami elvárható..

  2. Egyértelműen meg kell tartani! Van Bommel mellett egyedül Nesta az akit mindenképp megtartanék! Yepes megtartása fölösleges! Talán még Ambrosini az aki megérdemli hogy még egy évig a Milan-nál maradhasson mert szerintem idén elég kiegyensúlyozottan játszott. Nem lehetett rá különösebb panasz! A többiek remélhetőleg felszívódnak végre mert nincs rájuk szükség! Nagyon nagy baj esetén is akkor inkább még Seedorf maradjon (2 meccsenként 15-20 percet) de remélhetőleg ő sem marad. Kell a vérfrissítés mert ez a szezon bukás! Egyedül Ibra gólkirályi címe az ami egy kicsit is feldobja a szezon értékét 🙂