Adriano Galliani, a csapat ügyvezető-igazgatója a támadósorban nem  tervez változtatást a nyári átigazolási időszakban.

“Még korai lenne az átigazolásokról beszélni, ráérünk arra május 14. és augusztus 31. között. Jelenleg nem szeretnék változtatni a támadósoron a nyári átigazolási időszakban. Kiváló támadóink vannak, akik a következő szezont is itt fogják tölteni. Most csak a bajnokságra koncentrálunk” – mondta Galliani.

Ebben az esetben Alexandre Pato sem távozik, aki az idei szezonban kevés alkalommal jutott szerephez sérülése miatt. Mint ismert, a Milan egy pontra felzárkózott a Juventushoz, miután a zebrák döntetlent játszottak a Leccével, a piros-feketék pedig hozták az Atalanta elleni mérkőzést. “Nem tudom megjósolni hogy mi lesz a bajnokság végeredménye, de attől függetlenül az idei szezon jól sikerült számunkra. A bajnokságban 77 pontot szereztünk, egy pontra vagyunk a Juventushoz, és még van két mérkőzésünk” – fejezte be.

A Milan vasárnap este 20:45-kor lép pályára a városi rivális Inter ellen a Stadio San Siróban, majd a Novarát fogadják az évadzáró mérkőzésen.

62 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Ebben a szezonban 94 gólt rúgtunk eddig. A csatárok (jelenleg heten vannak) 56 gólt vállaltak. Ez az összes gólunk kb. 60%-a. Ez így nem rossz, bár szerintem az “egészséges” arány bőven 70% körül kellene hogy legyen. A csatárok 56 gólja közül 32-t Ibrahimovic lőtt (vagyis minden harmadik gólunkat a svéd szerzi, ami a csatárok góljainak majdnem 60%-át jelenti). Ezek nagyon nem jó arányok. Papíron van 4 klasszis csatárunk, de közülük csak 1 olyan van, aki terhelhető ÉS még hozza is a tőle elvárhatót. Robinho ugyan terhelhető, de a hatékonysága katasztrofális, Cassano zseni, de fizikálisan nem az igazi, Pato meg a terhelhetőség pedig két különböző kategória, és most már a hatékonysága sem az igazi. A Milan ebben az évben úgy volt versenyben sokáig, hogy 2-nél több az említett csatárokból csak elvétve volt bevethető… Biztosan lesznek változások a csatársorban. Forrás : Lansky

  • Pénz beszél… Az edző csak javasolhatja, főleg nálunk, hiszen apénzt nem ő adja, de van olyan klub, ahol az edző szabad kezet kap, pl.: MU és Ferguson, vagy az összes olajos csapat. A Chelsea kivétel is meg nem is, hiszen Abramovic ugyanúgy beleszól mindenbe, mint Berlusconi…

 1. Jelenleg…ezeknek a kérdéseknek sok értelme nincs. Elvárható lenne bármelyik támadótól, hogy a Milan-ért küzdjön a hátralévő két meccsen, ha látja, hogy a vezetőség már a sajtóban is eladta??!Nyilván nem mondják, hogy Robi helyett Ganso-t, Pato helyett Tevezt, Maxi-t meg eleve csak cserének vettük….

  • Mi nem vagyunk EB vagy VB specialisták. Akik ezeken a versenyeken jól szerepelnek, azokat sorra a ,,nagy,, klubok viszik haza a nyáron. Mi meg nem vagyunk ,,nagy,, klub. Mi majd a Serie A kisebb csapataiban futbalozó ,,közepesen,, szereplő és a más ,,nagy,, klubok kiöregedett ingyen leigazolható klasszisai között mazsolázunk majd.

  • jaja persze… értem én hogy az öreg ködösit és titkolózik és egy szavát se lehet elhinni…. nekem csak egy kérdésem van : MIÉRT???

   Már eléggé régóta nem mi vagyunk a mérvadó az átigazolási szezonokban. Nem az van, hogy ha van egy kiszemelt játékosunk, akkor a többi csapat úgy viselkedik, hogy :
   ,,Úristen!!! A MILAN akarja őt??? na akkor be kell jelentkeznünk érte, mert ha a MILAN-nak kell, akkor kell nekünk is….úristen mi lesz,,
   Ez nem igy van.

   Két éve leszerződtethettük volna Marko Marin-t. Akkor nem tudom mennyit kértek volna érte, de nekünk az sok volt. Most két évvel később leszerződtette a Chelsea 7 millióért a 23 éves német válogatott játékost.

   Egyetlen röpke hir se röppent fel az elmúlt évek alatt, hogy a Chelsea érdeklődik stb. Egyszerűen azt mondták. Nekünk ő kell!!! és megvették! Ennyi.
   Mi nálunk pedig csak a hírek röpködnek, hogy ez és az iránt érdeklődünk… de a leigazolásukból soha semmi nem lesz.

   Itt az EB, Marin meg fogja mutatni nekünk, hogy mit veszitettünk azzal, hogy sajnáltunk érte 5-6-7 milliót.

 2. Persze persze… mert minek nekünk erősiteni a támadósort?
  Pato egy igazi klasszis játékos, akinek elég szezononként 50-60 percet játszania, hogy a keretünkben maradhasson.
  Inzaghi még mindig elfér a padon 2-3 évig.
  Robinho a sérülését követően nagyon nehezen talál magára.
  Cassano sajnálatos operációja miatt kénytelen volt kihagyni egy fél szezon-t.
  El Shaarawy beszámitható.
  Ibrakadabra meg dögöljön meg a pályán és fáradjon bele, hogy mindent egyedül kell csinálnia….
  jah és van egy Lopez-ünk, akivel Allegri nem igazán számol.

  Szuper új szezonnak nézünk elébe……

  • Én meg teljesen máshogy látom.

   Ibra egy világklasszis, alap helye van a kezdőben.

   Cassano a műtétje után úgy látszik kezdi visszanyerni az erejét, és egyre jobban játszik. Ha nem lesz ilyen jellegű problémája méltó párja lehet Ibra-nak.

   Robinho a tökéletes csere ember akire szinte mindig lehetett számítani, nem sérülékeny típus, és azért valljuk be ő is érti a dolgát, nem egy tapasztalatlan gyerek, nem is világmegváltó, de jó csatár, a helyzeteiből több gólt is lőhetne, de lendületet tud adni a játéknak, és eltiltás, sérülés esetén remek helyettes.

   Pato ha nem lenne annyit sérült simán kezdő ehetne, nincs nagy összhangban Ibra-val, de ezen lehet javítani, és még mindig 22 éves. Ibra sem lesz már sokáig, 1-2 év, akkor jó lesz Pato beérve 24-25 évesen , masszívan klasszis lehet belőle.

   El Shaarawy is a jövő csatára, nagyon ügyes, gyors, és szemtelen (pozitívan), szóval nagy jövő áll előtte.

   Maxi Lopez Ibra-t tehermentesíteni tökéletes, jobb nem is kellene, jó korban van, Milan szimpatizáns, és mikor játszik meghal a csapatért.

   Én így látom a jövőt.

  • Olvass már utána légyszíves. Itt az acmilan.hu-n is megjelent egy cikk, ami külön Pato-val és az őr ,,REHAB,,-jával foglalkozik.
   Szidom Pato-t? Egyáltalán nem. Itt minden MILAN szurkoló azt szeretné, ha egészséges lenne, minden meccsen kezdő lenne, számitani lehetne rá és ontaná a gólokat, gólpasszokat. DE EZ NEM IGY VAN!!!
   Az utóbbi két szezonban alig lehet rá számítani. Egyfolytában ,,rehab,,-on van. Rengetegszer szerelték már meg… Olasz, német, amerikai specialisták. De semmi eredmény. Pato tök egészségesnek kikiáltva beáll játszani és 15 perc után lekéreti magát. Hát itt valami nagy baj van.
   És én a csapat érdekeit nézem, mert MILAN SZURKOLÓ VAGYOK!!! Nem pedig PATO szurkoló!!!
   Rengeteg esély-t kapott már… más csapat már rég lecserélte volna, rég eladta volna. A MILAN megtartotta… de én már egyáltalán nem bánnám, ha eladnánk és helyett egy olyan ember lehetne a keretünk tagja, aki segiteni is tud a csapaton. A padon ülve nem sokat tud hozzá tenni…..

  • Senki nem szidja Patot, de amikor már 2 éve sérült és nagyon úgy néz ki, hogy ez tovább fog folytatódni, akkor el kell adni, amíg valamit lehet érte kapni. Én is jobban szeretném, hogy gól király lenne, ő a kedvenc milán játékosom, de nem megy neki, mi pedig bajnokok akarunk lenni, nem csak otthon, európában is!!!

   Mondjuk én személy szerinte lehet hogy adnék neki még egy fél évet, hátha felgyógyul és karierje hátrelevő felében összeszedi magát, de ha januárig ugyanez lesz, akkor meg kell tőle válni, sajnos!

  • Gyere találkozzunk , nagy szájú gyerek , miért ne szidhatnám meg Patot kivagy te hogy olyan szavakkal dobálózz hogy kussoljon stb…Imádom Patot de nálam szedné a sátorfáját …. Pénzt akarok látni belőle , “megbízhatatlan” játékos!Bízzunk a szebb jövőben és hogy moderálod magad …. Forza Milan!

  • Figyelj csak ide tibzano. Ez milyen szöveg tőled? “UNDORITOAK AKIK SZIDJÁK PATOT” ??????? . Feljössz a Milan szurkolók honlapjára,és te mint nagy Milan szurkoló szidalmazol más embereket? Egy kicsit több tisztelettel lehetnél a másik ember iránt. Ha meg nemtudsz normális hangnemben írni,többet ne is irj,mert senki nem kíváncsi rád,és az ostoba megnyílvánulásaidra.

 3. Annyira nincs értelme már ezeknek a “vetítéseknek”. Ebben már nincs semmi taktika.. Már mindenki tudja hogy össze-vissza hazudik az öreg… Ami nem mellesleg elég szánalmas dolog! Egyszer végre kimondhatná, hogy mik a valódi célok és tervek mert az állandó ködösítés nem vezet sehova sem…

 4. Kussoljál te! Pato csak a pénzt viszi, és nem csinál érte semmit! A PSG-nek meg kell, nekünk meg kell egy jó védő, aki ez esetben Sakho! Én simán elcserélném Patot, mert hiába rehab vagy nem rehab, sérülékeny, és kicsit megfújja a szél, már is baja van. És ez a sérülés után sosem fog helyrejönni lelkileg! Szar az izomzata, nem bírja a gyűrődést! Valami genetikai problémája van, és addig adjunk túl rajta, míg van érdeklődő!

  • A PSG már inkább Suarez-t vinné. Nem adtuk, amikor kellett nekik… ők se lesznek hülyék várni és várni egy olyan játékosra, aki abszolút nincs rendben és nem beszámitható. Hibát követtünk el a télen.
   Tevez-el Ibra oldalán nem azon siránkoznánk, hogy a Juve, a Fiorentina stb ellen nem adtak meg 1 gólunkat, mert 3-4 gólokat vertünk volna ilyen csapatoknak.

   Ibra nem győzi egyedül… márpedig ő az egyetlen igazi éppkézláb csatárunk.

 5. Gyerekek kar vitatkozni! Ibra hulla faradt, közepalya mar reg megrottyant!!!! A kopasz hazudik mint a vizfolyas!!! Ennek ellenere “2.hely nem rossz! Mit mondjak PATO eggy klasszis, de most kajak ratyi!!! Megoldas kene! MINÖSEGI JATEKOSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ A MEGOLDAS!!!!!!!!! MINÖSEGI CSEREK!!!!!!!!!

 6. A kopasz csak akkor hazudik amikor azt mondja,hogy jön valaki.Majd ne csodálkozzatok,hogy ha júli elsején azt mondja,hogy kész a keretünk a következő szezonra,aztán Mi meg majd abban reménykedünk,hogy hazudott.Aztán augusztus 31-én döbbenünk ,hogy tényleg nem jött senki.

 7. Eddig ez a jövő évi keret:

  Kapusok:

  Abbiati, Christian
  Amelia, Marco
  Roma, Flavio

  Védők:

  Mexes, Philippe
  Bonera, Daniele
  Thiago Silva
  Mesbah, Djamel
  Antonini, Luca
  Abate, Ignazio
  De Sciglio, Mattia
  Nesta, Alessandro ?
  Yepes, Mario ?

  Középpálya:

  Ambrosini, Massimo
  Rodney Strasser
  Gennaro Gattuso
  Sulley Muntari
  Alberto Aquilani ?
  Antonio Nocerino
  Alexander Merkel
  Urby Emanuelson
  Kevin-Prince Boateng
  Montolivo Ricardo
  Traoré, Bakaye

  Támadók:

  Robinho
  El Shaarawy, Stephan
  Cassano, Antonio
  Pato
  Ibrahimovic, Zlatan
  López, Maxi

  Ez így 29 ember.Van pár kérdőjel de szerintem velük hosszabbítanak vagy ha nem akkor már meg vannak az”olcsó”kiszemeltek(Astori,Acerbi)
  De mi van ha azok se jönnek?Akkor is 26-an “vagyunk”!Jó előre bevédik magukat ezekkel az egy éves hosszabbításokkal!
  6 csatár van ebből 5 nem hiszem,hogy lenyeli ha nem kezd hosszú távon.
  Tehát lehet lesz még egy-két érkező de senki ne várjon”sztárt”!
  Nem fog jönni idén se Mister ABC.

  • Yepes már nem kérdőjel. Marad.
   Montolivo nem a miénk…ahogy Traoré se.
   Különben amennyire én emlékszem. 25 fő-ben állapitották meg a teljes keretünk létszámát. Ergo… nem lehet ennél több emberünk.

   jah és kihagytad Seedorf-ot…. ő kérdőjel.

   • Én úgy tudtam Seedorf megy,
    Montolivo-val és Traore-vel megállapodtak.
    De mindegy is….a lényeg,hogy nem fognak meghatározó emberek jönni.
    És egy ilyen kerettől nem várhatjuk el,hogy begyűjtse a Scudetto-t és Európában is brillírozzon…sajnos ez van ill:lesz 🙂

  • Merkel, Strasser, De Sciglio szerintem 1 évre kölcsönbe megy. Yepes marad, Nesta távozik, Seedorf is távozik.

   ezeket is számold bele.

   Szerintem a nyáron egy középhátvéd, egy balhátvéd, egy védekező középpályás és egy irányító fog érkezni.

 8. JA mi lessz jövöre???? Tenyleg irjon mar valaki valami biztatot? ´Cassano franko, de meg gyenge (fizikailag) Bonera befele jatszik mint kifele! Antonini tök hulye kifele!!!!!! Mindenki tudja hogy noce, fasza!!! A fiataljaink jok!!!!!Beepiteni!! MINÖSEGI JATEKOSOK KOPASZ EZ AMEGOLDAS!!!!!!! JA lattam minden MILAN meccset! ELEJETÖL VEGEIG LATOK MINDENT VALLJUK BE NEHEZ!!ENNEK ELLENERE MASODIKOK VAGYUNK!!!! IGAZSAG EZ!!!!!!!

 9. Teljesen fölösleges mindenféle találgatás, szidalmazás, majd augusztus 31.-én leesik az állatok, ha bejelentik Tevez, Ganso, Balotelli, leigazolását? Ugyan már, azt tudjuk, hogy Galliani nagy pénzügyi bűvész, de Berlu annyit garasoskodik, hogy ennyi pénzből már Adriano sem tud minőségi játékosokat hozni, akikkel legalább tartani, de fejleszteni tudnák a keretet. Szerintetek Berlusconi érdeke sem az lenne, hogy a hőn szeretett csapata minél több címet nyerjen, minél nagyobb bevétele legyen a csapatból? Segítek, de IGEN, viszont, ha nem tud pénzt előteremteni akkor abból kell főzni amink van, és azért eddig is kitudtak valahogy szorgoskodni egy Ibrat, Boatenget, Nocerinot (100/1 igazolás ilyen), szerintem most is várható valami csavar az átigazolásoknál.

  • Ezeket fogod írni 10 év múlva is…és akkor is itt fog tartani a Milan. Nincs pénz? Erre van ellenszer. És nem az, hogy nem nyerünk évekig semmit, és kihal a világ legjobb csapata, hanem lépek, eladom, és esetleg részesedek még abból is! Tetszik érteni? Az az érdeke hogy minél nagyobb bevétele legyen a csapatból? Ezt te átgondoltad mielőtt leírtad? Miből van a bevétel? 2.hely és a BL 8 közé meneteléséből? Ambrosini mez eladásából meg Gattusoéből 2019-be is? Ha nem lesznek már meccseken csak 35ezren, mert nem gondolnám, hogy a szenátorainkat akarják nézni évtizedeken át! Gondolkozzál mit írsz!

 10. Én nem tudom hogyan vélekedtek Gallianiról, de nekem kezd már kicsit sok lenni. Egyre unszimpatikusabb ez az ember. Megszólal vagy nyilatkozatot ad, s düh tölt el vele kapcsolatban. Bármennyire is “csupán cseppnyi beleszólása” van a dolgokba Gallianinak, hiába érzem vagy éreztem azt, hogy Berlusconi irányít a háttérből, mindig is szimpatikusabb marad számomra Silvio, mint „ez a másodhegedűs”.
  Problémák az interjúval kapcsolatban:
  1, “Nem szeretnék változtatni a támadósoron” – hogy mit szeretne Mr. Galliani, az sajnos nem sok mindenkit érdekel. Silvio ezt is a szájába rágta, mert önállóan még nyilatkozni sem tud.
  2, “Kiváló támadóink vannak, akik a következő szezont is itt fogják tölteni.” – a képességeiket nem vonom kétségbe, de a számok makacs dolgok, a tények magukért beszélnek. Lansky remekül összefoglalta a csatárok idei teljesítményét.
  3, “Nem tudom megjósolni hogy mi lesz a bajnokság végeredménye, de attól függetlenül az idei szezon jól sikerült számunkra.” – ha a Serie A 2. helye jó eredménynek számít, a BL negyeddöntőbe jutás kimagasló eredménynek számít, akkor igaza van. De szerintem a Milan szurkolók többsége ennél többet remélt 2011. augusztus 31-ig.
  S nem is biztos, hogy csak az eredmények maradtak el – véleményem szerint – az elvárttól, hanem a mutatott játék is hagyott némi kívánnivalót maga után. Ennek oka viszont nem biztos, hogy a csatárokban keresendőek, hanem sokkal inkább a középpálya enervált, elképzelés nélküli, lassú, dinamikát és kreativitást nélkülöző játéka lehetett a probléma.
  A legnagyobb bajom nem az, hogy nincs igazolás. Felőlem lehetünk utolsók is a bajnokságban. Én akkor is a Milannak fogok szurkolni. Csak legyenek őszinték, s mondják el mi a helyzet! Olyan elvárásokat támasszanak a csapat felé, ami reális.
  DE: Ez a kerítés, hazudozás, hitegetés nekem kiábrándítóan hat, visszataszító számomra. Mindent meg akar magyarázni, mindig jön a családos dumával, bohócnak nézi a szurkolókat. Csak egyet ne felejtsen el: a szurkolók nélkül semmit nem ér egy csapat, s a szurkolók igényeit – ha tetszik, ha nem – ki kell elégíteni!!!!!
  FORZA MILAN

 11. És akkor rossz belegondolni, hogy ha estleg bajnokok lennénk, mindenkivel hosszabítanának…szörnyű… Még Berlué a klubb ez lesz, én nem is elmélkedek ezeken a sok kamukon. Pénz ablakba meg a BL is…meg szerintem a scudetto is, mert jövőre sokkal nagyobb pontkülönbség lesz ha a juve bevásárol.