A Milanból öt játékos térhet majd vissza sérüléséből, illetve eltiltásából a szombati Genoa elleni bajnoki mérkőzésre.

Massimiliano Allegri vezetőedző a Chievo elleni győztes mérkőzésen  13 játékosra nem számíthatott sérülések és eltiltások miatt. A várakozások szerint a hétvégi Genoa elleni bajnokira 5 játékos is visszatérhet a csapathoz.  A hírek szerint Luca Antonini, Djamel Mesbah, Mark van Bommel, Daniele Bonera és Alberto Aquilani is játszhat. Van Bommel csaknem egy hónapos sérüléséből térhet vissza, Bonera és Aquilani eltiltásából.

Ignazio Abate és Kevin-Prince Boateng sérüléssel bajlódik, míg Philippe Mexes és Christian Abbiati játéka kétséges.

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Azt hallottam, hogy a PSV-vel van olyan “megegyezésünk”, hogyha nem hosszabbítunk Van bommellel, és odaadjuk a PSV-nek, akkor megkapjuk ingyen Strootmant. Néztem róla videókat, remek játékos, afféle mindenes középpályás, védekezésben is jó, a támadásokból is kiveszi a részét, és nem mellesleg fiatal.

  2. Van Bommel visszatérése ragyogó hír! Boateng hiányzása nem az, sajnos Ő nagyon hiányzik a csapatból. Nesta és See nem fog a Juveba igazolni, szerintem Ők nem tennék ezt meg. Pirlo hozzájuk képest fiatalabb, és kellett neki a játéklehetőség az EB előtt. A mercato előtt elgondolkoztam , hogy velünk kapcsolatban miért nincs szó Lass Diarraról? Nagyon jó védekező kp.