A milannews.it értesülései szerint Francis Acerbi, a Chievo Verona középhátvédje nyártól az AC Milanban folytatja pályafutását.

Az olasz Acerbi meggyőzően szerepelt az idei szezonban, és erre az AC Milan vezetősége is felfigyelt. A legfrissebb hírek szerint a nyáron a Milan megvásárolja majd Acerbi játékjogának felét, és a megállapodás értelmében a piros-feketéknél kezdi a szezont.

Jelenleg Acerbi játékjogát fele-fele arányban a Chievo és a Genoa csapata birtokolja, azonban a Genoával ápolt jó kapcsolatnak köszönhetően a Rossoneri előnyös pozícióban van a védő megszerzéséért. A Chievo még nem erősítette meg a híreszteléseket, de készek meghallgatni az ajánlatokat. “Francis Acerbi játéka kellemes meglepetésként ért minket. Kemény, több hónapos munkával alkalmazkodni tudott az olasz bajnoksághoz. Örömmel töltene el bennünket, ha a játékos játékjogát a Milannal közösen birtokolhatnánk” – mondta a Chievo sportigazgatója.

Francesco Acerbi 1988-as születésű. Az idei Serie A szezonban egy gólt szerzett.

A Milan középső védői közül a nyáron lejár Nesta és Yepes szerződése is.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Talán nem véletlen hogy személyesen tekintette meg a játékát Galliani, és Raiola.
  Nem tudom hogy hogy alakul számunkra az átigazolási időszak, de Acerbi, eddig jó választásnak tűnik ha hinni lehet a jóslatoknak 🙂 Még támogatnék egy Astori-s cikket is ami arról ír hogy hozzánk kötelezi magát a játékos.
  De ezzel még közel sem lenne vége a bevásárló listámnak 🙂

 2. Helyesebb lett volha, ha kategóriát írok a szint helyet. Taiwonak én kifejezetten örültem a bal hátvéd postra, de ha nem csak 3 meccset kap, talán kezdővé nőtte volna ki magát. Mesbah meg egyenlőre nem brillírozik, de nem is kap túl sok lehetőséget, ergó megint csak a Taiwós szituáció

  Ha ezt a fiút is azért vesszük meg, hogy padozzon, akkor inkább hagyjuka chievoban, De ha ár chievo, lehet nem ártana inkább Paloschit visszahívni és lehetőséget adni neki. Shaarawy is majdnem el lett adva januárban, aztán játszott egy jó meccset (véletlenül becserélte allegri) és azóta ő a tehetséges fiatal.

  Véleményem szerint, ha valaki tehetséges fiatal, akkor nem padoznia kellene, hanem legyen kezdő pl az atalanta, lecce…. kisebb csapatok ellen, aztán meglátjuk mit tud kihozni a helyzetekből.

 3. Hozzá szólnék, ha nem gond skacok! Taiwo/Mesbah eset mellett ne felejtsétek el Didac Vilát! Az a baj hogy ha veszünk egy nem túl nagy nevet (azaz valami o2lcsó csövest” vagy ingyen palit) azt nem játszatjuk mert nincs neve! A nagy neveket nem fizetjük meg! vagy ha ingyen jön…. az tuti valami kiöregedett kiégett valami…. Pénz pénz pénz…. ez kell… Berlu nyissa csak ki a bukszát! Bebét venném meg T.Silva mellé! Sandrot meg bommel helyére! és még kéne egy irányító!