Az AC Milan Primavera 2-0-ra kikapott a városi rivális Inter Primaverától a Nazionale Campionato Primavera bajnokságban.

A Milan második csapata, a Milan Primavera szombat délután 14:00-kor lépett pályára a városi rivális Inter Primavera ellen.

A találkozó első félideje nagyon kiegyensúlyozottnak tűnt, mind a két csapatnak voltak lehetőségei. A mérkőzés azonban a második félidőben dőlt el, amikor is az 61. percben Mbaye szerezte meg a vezetést az ellenfélnek, majd a végeredményt a 92. percben Bessa állította be.

A rangadón pályára lépett Mathieu Flamini is, aki nemrég épült fel térdsérüléséből, és bemelegítésképp 51 percet játszott, helyére Bryan Cristante állt be. A cserepadon a magyar U17-es válogatott Tamás Krisztián tartózkodott, játéklehetőséget azonban nem kapott.

PRIMAVERA: AC MILAN – INTER 0-2
Vismara sportközpont
Gólszerzők: Mbaye (61.), Bessa (92.)

A kezdőcsapatok:

Milan: Piscitelli – Innocenti, Baldan, Ely, De Sciglio, (Desole) – Calvano, Bertoni, Flamini, (Cristante) – Carmona, Comi, Ganz, (Speziale). Csere: Narduzzo, Tamás, Hottor, Prosenik.

Inter: Di Gennaro – Pecorini, Spendlhofer, Kisela, Mbaye – Duncan, Romanò, Crisetig, Longo – Bessa, Livaja, (Terrani). Csere: Sala, Giannetti, Alborno, Falasca, Benassi, Forte.

A Milan tehát ezzel a vereségével visszacsúszott a 3. helyre a tabellán, előtte az Inter és az Albinoleffe 36-36 ponttal áll. A piros-feketéknek továbbra is egy pont lemaradásuk van. A rossonerik következő mérkőzése idegenben a Brescia ellen lesz március 10-én.

5 hozzászólás a bejegyzéshez