2022. szeptember 25., vasárnap

Van Persie jó, de…

-

Az AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi szerint Robin van Persie nem rossz futballista, de vannak még rajta kívül is remek játékosok.

Van Persie jó játékos, de rajta kívül is vannak remek futballisták a nagyvilágban – vágott bele Silvio Berlusconi. – Pato a megfelelő csatár a Milannak, és remélem, ezt ő is így gondolja.”

Sajtóhírek szerint a Milan is szeretné leigazolni Van Persie-t, akinek szerződése 2013 nyarán jár le az Arsenalnál. A 28 esztendős csatárt több klubbal is hírbe hozták.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Pato a megfelelő? A szombati játéka a megfelelőtől a lehető legmesszebb van.
  Sajnos egyre lejjebb megy a srác színvonala, mikor idejött, első 1-2 évben remekül játszott, de aztán folyamatosan rakták rá a kilónyi izmokat, így tönkretették az egész karrierjét… Lehet, hogy túlzok, de az orvosi stábbal sincs minden rendben, mert ami évről évre nálunk megy, az már kabaré (mármint a sérülésekkel kapcsolatban).

 2. Lehet , hogy ő a megfelelő ember, de akkor Berlu papa is megmondhatná ezt neki és akkor kicsit magába nézne Pato, hogy valami nem stimmel kicsit összekéne kapnom magam elvégre még csak 22 éves vagyok vagy valami, mert így nem megyünk vele sokra! :S én amúgy szívem szerint nem engedném el , mert télleg hatalmas tehetség és amit az első 2 évében muatatott hát az csodás volt ! Sokan Van Persiet mondják, én úgy gondolom, hogy inkább egy fiatalabb Híguaint kéne megszerezni, színte csak csere a Madridban de így is már 10-en valahány gólt lőtt . Ha esetleg nyáron akarja a Real Patot akkor Híguaint + Sahint kéne csere alapként beszervezni, de ha meg azt nezzük, hogy mennyi fiatal fog vissza jönni a nyáron a felnőt csapatba akkor nem tudom…. Pl: Paloschi,Verdi,Albertazzi , azért írtam ezt a három játékost mert ők szerintem igenis beférnek a Milan első csapatába !

 3. Szerintem a rá szabott feladat miatt volt gyenge Pato a juve ellen és állítom ha nem jön le nyerünk. Rá volt küldve a középső védőkre és emiatt nem tudta a juve feltolni a védekezését,így Pirlonak futnia kellett ami nem ment neki és a területén mindíg veszélyesek voltunk.Bár a Higuain féle boltra nem mondanék nemet én sem:)

  • … örülök, hogy van, aki hasonlóan látta, mint én….
   Patot tényleg erőcsatárnak küldte fel Allegri, ami bizony neki nem megy. Allegri is tudja és Pato is. De itt Ibrának kellett volna játszania, ha nem pofozkodik és tiltatja el magát vagy az erre az esetre szerződtetett Maxi Lopeznek, aki ugye bő egy félidő lejátszása után szintén sérült. Ha ez nem így van, akkor Pato a mostani formája alapján max. Robinho cseréjeként jöhetett volna szóba, most nem lenne miért szidni.
   De ezzel együtt amíg fenn volt Pato ( vagy bárki lehetett volna előretolt csatárként ) a két középső védő hátul őrizte és még valaki visszalépett a középpályáról, mert tartottak tőle.
   Amint lement, az egész Juve előrébb jött 30 méterrel és ennek nem lett jó vége.
   Nagyon valószínű, hogy Pato megy a nyáron a Tevez eset után, amit én sajnálok. Így szerintem már az a cél, hogy tartsa meg az árát nyárig. Ehhez is szükség van még néhány jó meccsre.

 4. Ez sajnos nem Pato hibája, mert szerintem nem ő erősködött, hogy egy “bodybildert” csináljanak belőle.. Ez a csapat hibája, nem kellett volna így az izomzatra rámennni… De most már hiába, izmokat lebontani nem lehet, így maradnak az állandó sérülések…
  Amúgy ma úgy olvastam, hogy megint megsérült, így a Palermo ellen biztos nem játszik…

 5. lehet h én vagyok a hozzá nem értő de meg szeretném kérdezni, h:
  1: a sérülésekért miért az orvosi stáb a hibás???? (mivel ők akkor foglalkoznak velük amikor már sérültek, szal e tekintetben az erőnléti edzők, stretchinget végeztető edzők inkább hibáztathatóak szerintem)

  2: az izom rápakolás az miért is rossz??? ( C. Ronaldo kb 10 kiló izmot kapott a MU-ba érkezése után még sem áll fenn ez a probléma)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS