2022. november 29., kedd

Milan-Inter 0-1 (0-0)

-

Seria A 18. forduló:

Milan-Inter 0-1 (0-0)

San Siro (Milánó): 79522 néző

Vezette: Orsato

Gólszerző: Milito (54.)

Sárga lap: Boateng (64.), Nesta (68.), El Shaarawy (90.); illetve Thiago Motta (89.)

MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta (Robinho 66.); Boateng, Van Bommel, Nocerino (Seedorf 80.); Emanuelson; Pato (El Shaarawy 83.), Ibrahimovic

INTER (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Alvarez (Chivu 67.); Pazzini (Forlan 90.), Milito (Sneijder 76.)

A mérkőzés statisztikája:

goal.com

espn.go.com

football-lineups.com

nso.hu

 

A mérkőzés összefoglalója

 

A 18. forduló mérkőzései

[matches league_id=1 season=2011-12 match_day=18]

<<< 17. forduló19. forduló >>>

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

60 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szívemből szóltál, bár Abate hibája ellenére azt mondom (igaz sérülésből tért vissza), hogy a jobb bekk poszton rendben vagyunk.

   A meccs után a hozzászólások alapján azt kell mondanom, hogy Pato meg az anyukája biztosan csuklik, pedig tegnap ő inkább azon játékosok közé tartozott, akik a Derbin az átlagosnál és a rossznál jobban fociztak. Voltak nála rosszabbak és sokkal rosszabbak is tegnap! Maradjunk ennyiben!

   Én meg szoktam védeni Allegrit, de ezt a vereséget nyugodtan felírhatjuk az ő számlájára. Arra lehetett számítani, hogy az Inter nem azért jön, hogy kikapjon 8 pont hátrányban és végleg kikerüljön a kalapból, hanem, hogy legalább egy pontot elvigyen. Szerintem Allegri nem vette komolyan a meccset zsebében az új szerződésével. Ha komolyan vette volna, akkor nem egy kísérleti középpályával álltunk fel úgy, hogy Emanuelson az irányító. Jók a beadásai, de mit gondolt Allegri, hogy majd a Lucio-Samuel kőkemény rutinróka páros közé majd be tudják ívelgetni a labdákat és az majd elég lesz? Nem is ez zavart igazán, hanem az, hogy miért nem azt játszottuk, amit már másfél éve játszunk, mégpedig azt, hogy Boateng a csatárok mögött, egy sorral hátrébb pedig Bommel-Nocerino-Seedorf. Vagy Boateng felőlem maradhatott volna jobb kp., de akkor legalább Robika kezdhetett volna a csatárok mögött és akkor a két brazil biztos, hogy összehozott volna egy gólt vagy Robika Ibrának adott volna egy gólpasszt, de nem! Egy összetákolt kp. a hollanddal irányító poszton. Ügyesen tartotta a labdát, de Shaarawy kerek 10 perc alatt többet tett a játékhoz, mint ő.

   A lényeg az, hogy Allegrinek tudnia kellett volna, hogy az Inter nem kikapni jön és mindent meg fognak tenni azért, hogy ne maradjanak szégyenben, tehát a kapu közelébe nem fognak minket engedni és csak a kontra. EZT MI IS SIMÁN JÁTSZHATTUK VOLNA, HISZ NAGY VOLT A TÉT! UGYANÚGY BERENDEZKEDNI KONTRAJÁTÉKRA, MINT AZ INTER! MAXIMUM MINDKÉT CSAPAT ÁLLT VOLNA A SAJÁT TÉRFELÉN ÉS EGYMÁST NÉZTÉK VOLNA A JÁTÉKOSOK, DE LEGALÁBB LENNE EGY PONTUNK A DERBI UTÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Szerintem Taiwo és Aquilani nagyon hiányzott, a kezdőből pedig Robinho és Seedorf. Sajnos Zambrottát rendre megverték, a nigériai legalább gyors és erős. Emanuelsont (mint ahogy az már fentebb kiderült) a kezdő közelébe nem engedném, helyette Robikának kellett volna kezdeni. Seedorf pedig nálam akkor lett volna kezdő, ha Boa a csatárok mögött szorgoskodik. Aquilanit sokan nem szeretik, meg mondják, hogy nem vált be…. , de akárki akármit mond, az ő gólpasszai és lendülete nagyon hiányzott, legalább is szerintem! Sajnos ilyenek ezek a sérülések. Nem válogatnak!

    • Látom megint sikerült kiragadnod a lényeget!

     Nem az volt a hsz-em lényege, hogy Taiwo mennyit játszott (egyébként Zambrotta mostanában még annyit se), hanem az, hogy erősebb és gyorsabb, mint a többiek azon a poszton és ha ő rendelkezésre állt volna, akkor nem csak Maicon hátán nézte volna a feliratot, mint Zambrotta! (csak tényszerű voltam!)

     sandro1976! Most őszintén! Te melyik bal bekket raktad volna be, ha mindegyik elérhető lett volna? Légyszíves ne gyere azzal a baromsággal, hogy Antoninit, mert ő jó arc! Előre is köszönöm!

     • Boldinho! Minden komolyabb vagy vereséggel végződő meccs után ugyanoda lyukadunk ki. Szükségünk van 3 játékosra. Valaki megsérül nem nagyon tudjuk pótolni. Az Inter egy ilyen derbire mindig felszívja magát, most is megmutatták a talált góllal és a bunkerfocival. 🙂
      Sheva idejében tépték a hajukat az Inter szurkolók.:D

      Én Emanuelson helyzetét nem láttam ennyire siralmasnak, annyit bőven hozott mint az általad említett Robika szokott. Főként Cassano hiányát éreztem egész meccsen, amit Binho egész éves formáját tekintve, a kezdőben sem tudott volna überelni.

      Allegri felelőssége volt a tesztelgetés. Abszolút megértem csak nem egy ilyen derbyn kellett volna kipróbálnia. Habár, ha bejön, akkor most ő lenne a fenomén.

      Ez nem a “két brazil” éve eddig sem hoztak össze semmit, most sem lett volna másképpen. Shaarawy veszélyesebb volt 10 perc alatt, mint Pato? 🙂 Én pihentetném, mert Berlusconi támogatásával sem megy neki jobban a játék. Amíg bérelt helye van a csapatban addig a kis fáraót nyugodtan elfelejthetjük!

      Minden másban egyet értek veled! 🙂
      Respect

 1. Hát ez valami vicc volt!! :S:S Ha még most sem veszi észre a vezetőség, hogy kell a csapatnak egy rendes irányító, akkor nem tudom mi fogja felnyitni a szemüket?!?!

  Ui.: Már látom előre, hogy jön majd a sok Pato így, Zlatan úgy komment….de azért azt ne felejtsük el, hogy szinte egész meccs alatt nem kapott egyikőjük sem egy rendes használható labdát!!

 2. Nagyon gyengék voltunk!
  Ranieri okosan kivárt, tudta, hogyha kitámad akkor baja lehet. A vezetőgól után meg beálltak “bunkerfoci” módba.
  Az első ami nekem szemet szúr, hogy sokan (naggyából mindenki) Patot kritizálják, mintha egyedül ő tehetne arról, hogy nem nyertünk. Okés, rendben Pato csatár, gólt kéne lőnie, helyzeteket kialakítania stb. Nincs jó passzban már egy jó ideje ez tény. De nem lehet csak őt okolni. A vezetőségnek már rég felkellett volna, hogy tűnjön:
  NINCS IRÁNYÍTÓNK!
  Persze, Ibrahimovic néha megtudja csinálni magának a helyzetet, de amint láttuk ez nem mindig jön be, nem lehet erre alapozni. Nincsen egy osztogató középpályásunk, aki szórná a labdákat. Így igen nehéz érvényesülnie pl. Patonak. Nézzétek meg, hogy Messi vagy CR góljaiból hány volt úgymond “magánszám” és hányszor szolgálták ki őket mesteri labdákkal. Ők se lennének ott ahol, ha nincsen mögöttük egy olyan megalapozott középpálya, mint amilyen! Nálunk ez a legfontosabb évek óta. A középpályát kellene megerősíteni, mert az hogy a gól előtt a majdnem 40 éves (?) Zanetti 30-40 méteren át vezette a labdát és senki nem tudta utólérni/leszerelni igen csak rosszul hangzik. Mi lesz, ha majd Walcott hozza ránk a labdát? Másokkal ellentétben én még nem szeretném, ha a Milan már a nyolcaddöntőben elvérezne (megint).
  A másik probléma a szélső hátvédek. Abate számomra kissé kiszámíthatatlan. Legtöbbször (már egy jó ideje) hozza a jó formáját, de néha becsúszik egy ilyen hiba, ami végzetesnek is bizonyulhat. Lásd most. Ilyet egy Inter ellen nem szabad!
  A balhátvéd problémánkról meg nem tudok mit mondani…

   • rikikaka22!Hát ebben szerintem tévedsz,mert nem mileszünk a bajnokok sem és a Bl-ben sem megyünk tovább!
    A Milan most indul el a lejtőn és mire kikerükünk belőle elmegy minden!
    Igazad van,hogy nem kell Patot és Ibrát szidni!Ők játékosok és azt csinálják amit az edző mond!De hát van nekünk egy balfasz edzőnk aki odadta ingyen pirlót és nem kellett neki senki a helyére!Nincs irányitó!!!!!!!Ezt Allegrinek kellene látni!!
    Nem is értem a tegnapi meccset!!Emanuelson mint irányító?RÖHELY!!Utánna meg vissza hátvédnek!Most akkor irányitó vagy hátvéd,mert az nem mindegy!
    Szerintem Allegri a hunyó,eltaktikázta magát!Kisérletezni nem az Inter ellen kéne!Örüljünk ha a Bl helyért érő helyre befutunk!

   • te most szórakozol ?nem lehet egy rossz szavunk sem Patohoz? meg hogy Allegri siramlas? Te tudod mit beszélsz ? Mert Pato lehet hogy csinalt helyzetet a többieknek de amiket kihagyot …5p vezethettünk volna de kilötte a stadionbol…!
    Allegri próbal gazdalkodni abból a szük keretböl amilye van

   • Pirlo97 ne idegesits fel mert felrobbanok :….. 35 millió euros játékosnál nehogy már probléma legyen ,hogy nem tudja át venni a labdát :S Hát de tényleg nem kell Tévez …. De mit hisz magáról ez a Pato ?! én a helyében sírnék , hogy 20 méterről nem lehet eltalálni a kaput(?) de neki ki kell löni a stadionból , Mi leszünk a bajnokok ebbe biztos vagyok 🙂

 3. Nagyon elkeseredtem a vereség miatt, és így most visszacsúsztunk a 2. helyre a tabellán a juve mögé.
  A meccs embere szerintem a Nagamoto volt, a kis japán rengeteg borsot tört az orrunk alá!
  Hiába birtokoltuk többet a labdát, hiába volt több szögletünk igazából nem jelentettünk veszélyt az inter kapujára, és ezáltal csatlakoznék az előttem szólókhoz kell egy irányító a csapatba!
  Emanuelsont bal hátvád posztra!!! Most játszott ott először mióta itt van, és meg kel mondani hogy mikor beállt Robinho és ő meg visszament a balhátvéd posztra Zambrotta helyett, sokkal jobban teljesített mint Zambrotta, ha jól emlékszem talán egyszer mentek el mellette, ismétlem őt kel játszatni ezen a poszton, (számomra meggyőző volt) nem támadó középpályásként játszatni, nem neki való pozíció!
  El Shaarawy beállásán meglepődtem, hiszen a mester kis csapatok ellen több gólos vezetésnél sem cseréli be, most meg lás csodát becserélte, és nem is hiába mert rögtön az első megmozdulásával majdnem gólpasszt adott, mi lett volna ha az elejétől kezdve játszatja a mester például Emanuelson helyén???
  Én azt mondom, hogy kis fáraónak egyre több lehetőséget kellene adni hiszen most is megmutatta, hogy nagyon lát a pályán, és nem véletlenül adtunk ki érte ennyi pénzt.
  Végül a csatársorra rátérve, én se hibáztatnám Patót, hiszen nem csak neki, de Ibrahimovicnak se ment (Ibra többet mutatott, mint Pató), mivel nem kap a középpályáról használható labdát akkor hogy rúgjon gólt kérdem én?
  Majdnem kihagytam Abatet, szerintem nem volt 100 %-os formában (úgy értem, hogy nem épűlt fel még teljesen a sérüléséből), úgyhogy ezért őt se hibáztatom a bekapott gólért.
  Az a baj, hogy többen is nem a saját posztjukon játszottak és így hogy nyújtsanak jó teljesítményt?
  Egy ilyen csapattal kellett volna felállni:
  ———————–Abiati———————–
  Abate——Mexes—–T.silva—–Emanuelson
  Boateng——–Van Bommel———Nocerino
  —————El Shaarawy/Robinho————–
  —————Pato————Ibra——————
  U.I.:
  Most olvastam hogy Aquilani, és Gattuso kiesése miatt, várható erősítés a középpályára a télen .
  3 jelőlt van :
  -Montolivo
  -Merkel
  -Muntari
  Montolivonak örülnék a legjobban!
  Pirlo hagyta űr pótlására megfelelő embernek tartom!

  • teljesen egyet értek. A “fáraónak” kellene a csatárok mögött játszani. Egyébként mindkét csapat szörnyen játszott tegnap…Én Merkelt visszahoznám szerintem ugyanis tavaly bizonyított illetve végre megvehetnék már Montolivot akit kb 1,5éve ígérgetnek…a tegnapi vereség a vezetőség hibája mert nem csatárt hanem kp-t kell venni! ennyi…………….na Forza Milan!

   • Annak én is örülnék ha merkel visszajönne.
    De az eddigiekből kiindulva még El Shaarawynál is kevesebbet játszana.
    Pippot kellett volna nevezni a szűk keretbe. Bonera helyett. See vagy Robi helyett sokkal többet lendített volna. Ha öreg, ha szar. Neki olyan képessége van amit nem lehet gyakorolni, kifejleszteni: Gólérzékenység. El Shaarawy és sokat lendített, hát még ha egy Pippoval megtoldjuk. Ezzel a kezdővel én így cseréltem volna: Zambro le El Shaarawy be, Pato le Pippo be, Noce le see be. De mondjuk én a kezdőt így raktam volna össze.
    Abbiati-Abate(most erősen elgondolkozok, mert jó pár hibát vétett Zambroval együtt aki folyton csak belelöbbölt a labdába)Nesta, T. Silva, Zambrotta-Seedorf, Van Bommel, Emmanuelson, Robinho, Pato, Ibrahimovic
    Plusz az 55 perc környékén tutira hoztam volna Shaarawyt, 65. percnél Pippót.
    De nem én vagyok az edző.
    Valószínű nem is leszek.

    Forza Milan, annak ellenére is, hogy nagyon elkeserítő volt ez a vereség, meg az hogy habár les volt, robi megint luftot rúgott 5 méterről.
    De nem vagyok divatszurkoló

   • Látom az én feladatom lesz, hogy felvilágosítsalak!

    Montolivo a Fiorentina regista-ja, azaz a mélységi irányítója, avagy játékmestere, azaz játékszervezője! Ahogy tetszik.

    Pirlo és Montolivo játéka, eleganciája és stílusa nagyon hasonló, igaz Pirlo jobb és kiforrottabb sok tekintetben, de mindkettő remekül passzol jobbal, ballal, közelre, távolra, technikai képzettségben nem igazán lehet különbséget tenni köztük. Montolivo gyorsabb és talán lendületből jobban oldja meg a szituációkat támadásban a védők közt, ellenben Pirlo szabadrúgásai halálosak. A legnagyobb különbség kettejük közt az eredményesség, hiszen Pirlo világbajnok és a Milannal is nyer jó pár trófeát. Montolivo 6 évvel fiatalabb. A VB-n nem volt még kerettag és a Milannal sem nyert még semmit (remélem fog). A másik szembetűnő különbség az, hogy ha a válogatottban mindketten pályán vannak, akkor De Rossi melletti középső kp. poszt Pirloé, Monti meg megy valamelyik oldalra.

    Ha esetleg én nem lennék elég hihető, akkor itt egy kis szaksajtó:

    “Andrea Pirlo, Ufficiale OMRI[1][2] (born 19 May 1979 in Flero, Lombardy), is an Italian World Cup winning footballer who currently plays for Serie A club Juventus, and for the Italian national team. He is usually deployed as a deep-lying playmaker for both Juventus and Italy and is regarded as one of best players in this position.[3] Praised for his inventive play and his long passing ability, he is also a set-piece specialist.[4]”

    “Riccardo Montolivo (Italian pronunciation: [rikˈkardo montoˈlivo]; born 18 January 1985 in Caravaggio, Province of Bergamo) is an Italian footballer who plays for Serie A club Fiorentina and the Italian national team. He was appointed club captain during the 2009–10 season.
    Montolivo is a prototypical “regista” (deep-lying playmaker), similar to Andrea Pirlo. Though he prefers to play in the middle, he can play anywhere including defensive midfield but he is more comfortable in an attacking role.[citation needed] Montolivo was born to an Italian father and German mother.”

    Forrás: Wikipedia, Serie A mérkőzések…..

 4. szörnyű volt ezt a vereséget megélni,d e sajnos számítottam rá.
  Szerencsére az Udine is kikapott és a Juve se nyert. Így annyi történt, hogy szoros lett az eleje.
  most már háromesélyes a bajnokság, sőt, szerintem ismét az Inter a legnagyobb ellenfél. Nagyon lendületben vannak,a mire ráraktunk egy lapáttal ezzel a vereséggel. Innen tovább repülnek, s 3-4 fordulón belül top3-ban leszenek, max 3 pont hátránnyal, vagyis, visszajönnek lőtávon belülre. Így érzem.

  A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy láthatóan az edzőtábprban végre rászánta Allegri az időt, s betanultak olyan formációt is, amiben Emanuelson a balhátvéd. Kicsit fura, hogy nem szélen fut fel, hanem bemászik középre onnan, de azért érdekes, és fontos, hogy vele kiegészülve a hátvédsorunk (Abate, Mexes, Silva, Emanuelson) elég fiatal, gyors, technikás, erőszakos, hoyg ne kelljen parázni nagyon a kontráktól. Csak össze kell szokniuk. Szerintem ezt a felállást sokkal többet kellene erőltetni.
  Pato-Ibra csatárkettőssel sem lesz gond, ha kapnak egy normális irányítót, aki tud nekik passzolni.
  Robinho akár lehetne is ez, ha icipicit hátrébb vonnánk.He lekerülne róla a gólszerzés terhe, lehet még meg is táltosodna, az egyébként is elég kreatív, és egész jó zsugákat osztó brazil.

  Sajnos, Price nem találta a helyét ma (sem). Nagyon kedvelem, és iszonyú jó, hogy velünk van, technikás, jól lő, a szíve is a helyén van, de olyan érzésem van, neki olyan poszt kellene, ami nem is létzeik.
  Egy szabadon mozgó, Beállós (kéziból szabadon). jól cselez, jól szerez gólhelyzetet magának, jól lő, de körülményesen, s nem a legjobb helyekre passzol, ha arról van szó.
  Valahogy nem találom a csapat optimális összetételét, hiszen, robinho_Ibra-Pato mellé ha még őt is berakjuk, akkor Nocerino+VBM is kell, hogy legyen aki megszűri az ellenfél támadásait is, csakhogy így meg teljesen szétszakad a pálya.
  Lehet meg kellene kockáztatni egy előretolt védekezést? Ha feltolnánk a védelmünket a félpálya közelébe, akkor talán nem kellene 2 szűrő kp-s, s a védőink így mostani felállásban elég gyorsak, hogy ezt akár meg is próbálhassuk, s akkor MVB helyett egy Montolivoval igen izgalmas csapatunk lehetne?
  Vélemény?

  • Hát igen a vereség nekem is nagyon fáj, de ahogyan te mondtad valahol én is számitotam rá, hiszen nincs a legjobb formánk.
   És ez a felálás is. Ugyan ez volt az Atalanta ellen és szerintem nem volt semmi extra.
   Emanuelsonal egyetértek…nem kel elóre rakni….
   Boateng szerintem amióta Berlu azt mondta hogy neki visza kéne huzódnia, azóta visza is van huzódva és nem megy ez neki. De a játéka a labdakezelése az nagyon jó, bárcsak Patonak lenne ijen labdakezelése…
   így tehát rátértem Patora is, és én sem akartam hogy menyen el, de szerintem el kel adni. Nem megy neki és nemis nagyon erdekli. Szerintem egy kis kényes játékos lett, és nem nagyon érdekli hogy mutatnia kel, hiszen ot van Berlu aki majd megfogja, ha meg nem hát megy a PSG-be…Megál 1helyen és vár hogy labdát kapjon pontosan a lábára mert ha nem akor már gond van a lekezelésel, ha meg sikerul lekezelni akor meg hajrá neki akár 2-3 védónek is mint egy ló, nincs benne semmi képzelet, kreativitás, próbal cselezgetni is de nem nagyon megy a hátvéd mindig kiszúrja…szerintem Shaarawy most sokkal de sokkal jobb mint Pato, és inkáb Patot adnám kolcsonbe hogy térjen magához és adig meg remekul fogja helyetesíteni Patot Shaarawy….és sokan azt irják hogy azért mert nincs egy irányitónk, és nem kap labdát…it nem csak az a gond mert ha kap egy labdát nem tud vele mit csinálni, csak akor ha nincs senki előtte…és ez édes kevés…és igen, nincs irányitónk, de már nagyon nagyon régen, nincs senki közepen, és a középpálya meg nagyon gyenge….
   és én egy 4-2-2-2 felálást is eltudnák képzelni….

 5. Szerintem nem volt rossz mecs voltak jo helyzeteink, de az inter remekül védett a kapussuk meg sajnos kifogott mindent. Szerintem egy csapatként küzdöttünk, sajnos a labda gömbölyü, és ez most nem jött ösze. Pár észrevételem az, hogy Zambrotta szerintem sokkal jobb volt Antonini eddigi produkciojánál, és nagyon hiányzott Aquilani, de szerintem is erösiteni kellene a középpályát. Ja és MVB kapufája gyönyörü volt. Ma este sajnos hiányzott a szerencse.

 6. A vereség az vereség, de ne feledjük a bajnokság 38. mérkőzés után ér véget addig még akármi is lehet. Fájó a vereség főleg a hiba miatt, de egyet kell értenem mindenkivel hogy nincs egy irányító típusú játékosunk. Emmanuelspn játéka nekem nem tettszett. elnéztem volna See papát a középpályán enmanuelson helyett a két csatár mögött meg Boatenget.
  valahogy Így:

  Abbiatti – Abate – Nesta – T.silva – Zambrotta – Van bommal – Seedorf – Nocerino – Boateng – Ibra – Pato. (talán más lett volna a felállás) de ez van, a múlt az múlt, irány a jövő és a következő meccs (NOVARA – MILAN) nincs időnk “nyalogatni a sebeket” FORZA MILAN!

  • See papát??? Tegnap szinte semmi nem jött be neki, abból, amit tőle rég megszokhattunk. Próbált lendületet vinni a játékba de a végén rendre elveszítette a labdát. Volt egy fantasztikus átlövése, amit Julio Cesar bravúrral tolt ki. Nekem Emanuelson volt a meccs felfedezettje a kis fáraóval együtt. Urby elsődlegesen bal hátvéd, másodlagos szerepkőrben bal szélső. Szerintem hasznos volt, mert néha labdát osztott Pl: Ibrának, hiba nélkül, ami nagyon fontos! See eladott labdájánál vissza tudott érni és szerelte, akit kellett. Technikás, lendületes és fiatal játékos! Az Inter a gól után lett erősebb, addig bőven partiban voltunk. Egy hiba történt, ami döntőnek bizonyult. Rangadókon elég ennyi is.

 7. Én nem értem hogy 1 balhátvédet miért kell támadó középpályáaként játszatni. megprobáltuk egyszer,kétszer,párszor, és nem jött be. Probóljuk meg már hátvédként is hátha megoldodik a probléma hátul legalább. És kell 1 spiler is mert kicsit kevésnek érzem ezt a játékot. Olvastam a 3 nevet a kp-ra, én még merkelnek is örülnék nem csak a montinak, mert a kp -n meghaltunk. Nem voltunk elég kreatívak, és így a támadók is kevesek.És a meccset eldöntötte 1 hiba, kár.Ezzel nem az Abate nyakába akarom varrni az egészet.A fáraónak tényleg kijárna már 1 egész meccs

 8. Sajnos tegnap eléggé ötlettelenül játszottunk és becsúszott egy hiba ami sajnos benne van a játékba.Én sem varrnám Abate nyakába a vereséget, most tért vissza a sérüléséből.Az inter meg sajnos jól megvalósította amit Ranieri kitalált összeszedettebb volt a játékuk. A kis Fáraó viszont beállása utáni két passzával Cassanora emlékeztetett, ahogy Robit szöktette és utána 16-on belül az a lágy átemelés Ibrának is gyönyörű volt.
  A másik aminek még örültem, hogy Allegri végre bepróbálta balhátvédnek Emanuelsont akinek 20 perc alatt nehéz megitélni az ott nyújtott produkcióját, de mindenféleképpen bíztatónak tünt.Összességében nagyon sajnálom, hogy így alakult a meccs, de gyerünk tovább egyáltalán nincs veszve semmi, és az internek is visszavághatunk még a tavasszal!!!

 9. Ami igaz az igaz, gyengek voltunk.
  Csak abban remenykedem hogy a vezetok eszreveszik hogy kell egy rendes iranyito a csapatba. Szerintem nem is a tequartista posztra kell az erosites hanem a kk posztra, egy kreativ jatekos aki latja a jatekot, es kitudja szolgalni a tamadokat, mert valjuk be Boa, Emanuelson meg Nocerino kevesek ehez.
  A sokat kritizalt Aquilani szerintem tudot volna egy kis fantazia csempeszni a jatekunkba, mert annak ellenere hogy az utobi idoben serult meg mindeg neki van a legtobb golpassza, lehet kozbe eltunik a jatekbol, de valahogy megis mar 7-nel jar golpasszokbol.
  Az en meglatasom szerint Ibrat mar az elso felidoben le kellet volna cserelni, kedvtelen volt, nem futot szinte semmit, nem harcolt ha elvesztette a labdat. Pato anyibol volt jobb hogy legalabb akart, probalkozot, sajnos jelenleg ennel tobbre nem kepes, remelem hogy lassan formaba rendul, es osszejon egy gol is.
  A Robinho- El Shaarawy parost elobb jatekba kellet volna dobni, szerinetm hoztak volna egy kis szint a jatekunkba.
  Az Internek meg gratula, akarmenyire nem szeretem oket, Ranierivel a padon jok, jol toredeztek a jatekot, remekul vedekeztek, es a 2-3 helyzetbol rugtak egy golt (detto Barca elleni mecs 2 eve).
  Remeljuk a kovetkezo meccset hozza a csapat, mast nem tehetunk.
  Forza Milan…

 10. Ez nagyon rossz volt…
  Nem tudok egyet érteni azzal, hogy Abatét ne bántsuk. Ha nincs játékban, játsszon más, szeretem, de nélkülözhetetlennek nem tartom…
  Egyébként meg senkinek nincs déja vu-je?
  Kettő éve pont ugyanígy szívatta Milito, illetve rúgta szét a hosszút, persze Abate akkor is jócskán benne volt…
  Kezdem azt érezni, hogy a Milannak ez a január-február mindig gyenge. Olyan volt a meccs, mint a tavalyi Tottenham elleni hazai kínszenvedés, nem volt bennünk a gól. Pontosabban ahogy telt az idő egyre kevésbé. Tényleg kellene egy irányító, nagyon kevés a fantázia. Remélem az Arsenalig összeszedik magukat, illetve veszünk valakit.
  Nem is sajnálom, hogy nem jött Tevez, annyira egyértelmű, hogy középpályás kell. Montolivo minimális összegért (ha már Dzsudzsák 19 milla), + valami penge elvileg bele kéne, hogy férjen. Na és akkor nyáron még egy-két “fiatalember”, meg is lenne a csapat..

 11. Szerintem gondolkozzunk pozitívan ! Ahhoz képest, hogy versenytársaink közül kikaptunk a Juvétól, Nápolytól, Intertől, hazai pályán döntetlenre mentettük a mecsset az Udinesevel, és a Lazióval, egész jól állunk. (vigyázat ez irónia volt !).
  Szóval nem vagyunk egy kiemelkedő csapat se Olaszországban és pláne nem Európában. Ha szerencsésen jönnek ki a dolgok meg is nyerhetjük a scodettót, és továbbmehetünk az Arsenal ellen is, de egyikre se lehet fogadni.
  Most egy ilyen csapatra van pénze a tulajdonosank, jobb ha az igényeinket is ehhez szabjuk és akkor nem ér nagy trauma minket egy egy ilyen zakó kapcsán.
  A konrét játékosokat, igazolási problémákat illetően sok igazság elhangzott nem ismételném (legfeljebb annyit kéreznék, hogy ki hol látta Montolivot olyan jól játszani, hogy ennyire szertnétek, én valahgy lemaradtam erről.)
  Egy évek óta engem durvára zavaró szakmai hibáról azonban ismét szót ejtenék, és ez nem igazolási kérdés. Ez pedig a szögletek kihasznlásánál meglévő impotenciánk. Ha egy csapat folyamatosan támad és képtelen elmenni a széleken, az legalább szögleteket el tud érni. Félidőben valami 8:0 volt a szögletarány a javunkra, és csaknem minden meccsünkön így van ez. És megy előre Silva, Nesta, Ibra meg mindenki és semmi. Utoljára Ambrosini tudott elöl szögletből is veszélyes lenni fejjel. Szerintem ez csak variációk és gyakorlás kérdése. És ez már Ancelotti alatt is így volt azzal a különbséggel, hogy akkor még szívtuk is hátul a gólokat szögletből hála Didának.
  Ha egy ellenfél betömörül, mint ellenünk mindenki, akkor a pontrúgások szerepe megnő. És a szöglet egyike ezeknek !

 12. Szerintem meg kellene nyitni a Milan Shop-ot!!! Az eladó cikkek: Pato, Emanuelson, Zambrotta, Seedorf, Robinho, Allegri, Gattuso, Ambrosini. És végre lehetne játszatni Prince-t azon a poszton, ahol annyira csillogott-villogott eddig. Meg kéne irányító, ahogy az előttem szólók irták. Meg szélsőhátvéd, meg csatár, meg edző akinek van elképzelése és bele tud nyúlni a meccsbe jó cserékkel. Az viszont igaz, hogy elég “rövid” a kispad. Pedig néhány évvel ezelőtt a kispadunk is erősebb volt sok-sok csapat kezdőjénél…

  • Igazad van! Adjuk el a csapatot, játsszon Prince egyedül!!! pfffff
   Tegnapi meccs végi hozzáállása alapján a legjobb hely számára a pad lenne! Tény,h Allegrit rengeteget szidom, de most épphogy bele próbált nyúlni a meccsbe és a cseréi nem voltak rosszak! Talán kicsit késő inkább!

 13. Gyengék voltunk sajna, de meccsek óta ez van, az eredmény nem is lepett meg. A csatársorunk rém gyenge volt Ibra próbálkozott, Pato és Robi no comment.. igaz nem volt aki kiszolgálja őket.
  Középpálya nem volt kreatív emberünk. Urby próbálkozott de nem az Ő feladata lenne ezt megoldani, de nem is erre szerződtettük.
  A védelem jól muzsikált, csak jött Abate – kár a szóért, egy ifista megmozdulás volt és a lövés előtt még becsúszhatott volna és akkor talán….
  Allegri – nem értem miért nem cserélt és amikor igen akkor már késő volt. Pippo egyet bekotort volna – gondolok Pato és Robi helyzeteire
  Kell 1befejező csatár, 1 irányító – ez a minimum, de a keret összeségében több változtatást igényelne, de a közelmúlt tapasztalataiból kiindulva, nem nagyon lesz minőségi változás. Sajnos…

  • Ugyanigy látom a dolgokat mint Te! Mintha nem is derby lett volna! Szinte mindenki vár a sültgalambra,majd csak talál valaki egy gólt és nyerünk.Egy elképzelés nélküli semmi volt a játékunk! Nincs irányitónk 3 éve!!!! Nincs két szélső védőnk aki hozzátenne valamit a támadásokhoz! Mindig lehurrognak Abate miatt,pedig abból a srácból SOHA nem lesz Milan szintű jobbhátvéd! Ezen törtem a fejem az este óta,h MIÉRT NEM CSÚSZOTT ODA??!!!!! Jómagam is védő voltam és egy jóütemű becsúszással (amit nálunk csak Nesta tud) jó százalékkal lehet hatástalanitani a ziccerben lévő ellenfelet! Nagyon elkellene gondolkodni több játékosnak és a vezetőinknek is,h mit akarunk valójában! Mert ez a játékospolitika,és hozzáállás vajmi kevés még egy scudettora is,nemhogy BL-t nyerni!!!

 14. Davidka:teljesen egyet értek. A “fáraónak” kellene a csatárok mögött játszani. Egyébként mindkét csapat szörnyen játszott tegnap…Én Merkelt visszahoznám szerintem ugyanis tavaly bizonyított illetve végre megvehetnék már Montolivot akit kb 1,5éve ígérgetnek…a tegnapi vereség a vezetőség hibája mert nem csatárt hanem kp-t kell venni! ennyi…………….na Forza Milan!

 15. Davidka:teljesen egyet értek. A “fáraónak” kellene a csatárok mögött játszani. Egyébként mindkét csapat szörnyen játszott tegnap…Én Merkelt visszahoznám szerintem ugyanis tavaly bizonyított illetve végre megvehetnék már Montolivot akit kb 1,5éve ígérgetnek…a tegnapi vereség a vezetőség hibája mert nem csatárt hanem kp-t kell venni! ennyi…………….na Forza Milan! ja és Pippo legalább a padra leülhetne egy derbin….

 16. Nagyon nehéz mit mondani, csalódott vagyok mert ezt az Intert sikerült a bajnokesélyesek közé felhoznunk most, pedig ezen a mérkőzésen sem csináltak semmi különöset csak egy dolgot, stabil védekezés és hibára vártak, összejött nekik. Csalódott a saját játékunk miatt, lassúak, elképzelés és átütőerő nélküli volt. Igen, tényleg hiányzik egy szervező játékos aki a fontos pillanatokban váratlan dolgot csinál és átmozdítja a csapatot a holtponton… Abate nagyot hibázott, viszont nem ő volt a leggyengébb, szerintem Emanuelson szerepeltetése a csatárok mögött nem vált be( nem csak a tegnapi meccsen derült ez.ki). Ibra és Pato egyszerűen nem passzolnak egymáshoz, nincs összhang. Emellett biztos sokaknak nem tetszik de Pato tegnap is rém gyenge volt, a labdák 90%-át nem tudta megjátszani, talán Van Bommelnek lekészített labdája volt amikor helyesen döntött. Folyamatosan próbált 2-3 ember között kibújni, de mindig belevezette a labdát a védőkbe. Nem miatta kaptunk ki, de ez a teljesítmény nem elég semmire. Zambrotta szerepeltetése talány, sajnos lelassult már,nagyon sokszor megverték az oldalán, sőt a gól előtt is lefutották majd onnan ívelték át a másik oldalra, nem hiszem el, hogy nincs egy megfelelő ember a bal oldalra. Amúgy a 2 belső védőnkön kívűl mindenki gyengébben teljesített. Ez olyan meccs volt amit minél hamarabb el kell felejteni, és menni tovább. Viszont tényleg igazolni kellene 1-2 minőségi embert, ha nyerni akarunk az idén valamit.

 17. A meccs szörnyű volt!! Inter középpálya támadásban totálisan inpotens volt, még sem bírtuk ott megnyerni a meccset. Lássuk be az idei év nagy kedvencei (Noce-Boa) elvéreztek MvB még hozta az átlagon felüli játékát. Abate 1 hibát vétett, majd egy nagyobbat amikor nem próbált becsúszva szerelni, ebben Bubuval értek egyet! Ha a vezetőség nem akar pénzt költeni, megértem! Akkor ültessünk a padra olyan embert aki kihasználja a keret adottságait.
  Irányító?? Nem mondhatja senki,h a fáraó nem tett meg mindent! Gyors, labdabiztos és jól osztogat –> Miért nem játszik?
  Csatár?? Itt vagy Ibra aki talán a legnagyobb klasszis. + a két Brazil bennük bízni kell. Majd jön az újabb nagy kérdés: Pippo! Európa egyik legjobb góllövője aki tele van tűzzel, nem egy elhízott brazilról beszélünk. Ő tegnap átharapta volna Lucio-ék torkát! Persze sejtem,h majd erre is jönnek a kommentek, Lesz..om hány éves! Nem lőttünk kapura se szinte! (Ha lőttünk akkor meg a 2 öreg úr….)
  Allegri végre belenyúlt a csapat szerkezetbe, bár Urby előtt megint lezárta a szélet Robika… érthetetlen!
  A cserékkel nem volt komoly gond,csak késői mint mindig! Ha már Pippo-ról hallani sem akar Allegri, hozza be Ambrot előre fejelni, harcolni. Egyszerűen 0 ami nyomást gyakoroltunk erre a veterán védelemre. Zlatan nagyon jó,h visszalép, próbál irányítani, de ki van a kapu előtt? SENKI!
  Majd a végén Boa nagyképű, lusta megmozdulása (megkerülős csellel próbálkozott) utolsó csepp volt. Legalább támadott volna vissza! Miért van az,h az öregeken kívül senki sem érzi át a meccs súlyát? Nesta-Bommel akart nagyon, hozzájuk nőt fel Zlatan. Silva meg már minden napos hála az égnek!
  Rajtuk kívül talán csak a fáraót lehet pozitív irányba kiemelni.
  Remélem köb meccsen kezd, és földbe döngöljük a Novarrát!

  • itt az a gond ,h nekünk nem csak a Novarrát kell a földbe döngölni.Az a vak juventus vezeti a bajnokságot,ahol 1 normális játékos sincs.Mi miért nem tudunk megvenni a Agüerot vagy 1 Suarezt,olyat akit tud is vmit..kérdem én hol van Mr x??Sehol semmi csak vesszük a sok szerencsétlent!akit 1-3 millio euroert elcsöveskedjük.Ha mi BL t akarunk akkor minimum 3 embert kell igazolni és olyant aki tud 2 egyeneset labdába rúgni.

 18. Gondoltam, hogy a meccs után lesz pár érdekes írás itt, de ismét felülmúltátok a képzeletem! 🙂 Bár nem csak negatív értelemben, azért ezt is hozzá kell tenni.

  Lehet, hogy én néztem más meccset, de nem ennyire elkeserítő a helyzet – bár ahogy vesszük… Attól mert a Milannak drukkolunk reálisan kellene értékelni a helyzetet. A Serie A-ban valóban az egyik legjobb keretünk nekünk van, nagyjából 4 csapat dolgozik hasonlóan erős kerettel. (Juve, Inter, Napoli) Ez a 4 csapat lesz év végén az első 4 helyen. Azonban látni kell, hogy egyértelműen egyiknél sem vagyunk jobbak. A kisebb csapatok elleni kötelező pontokat nagyon szépen begyűjtöttük az utóbbi időben, ami előtt le a kalappal. Ha a négyesből bárkit megverünk, az nem természetes. Kifejezetten örülni kell(ene) neki.

  Tegnap semmi más nem történt, mint az ellenfelünk jól felkészült belőlünk és semmi szerencsénk nem volt. Ha van egy kicsi, akkor ezt a meccset is behúzhattuk volna. Sajna nem ez volt. Eddig sem játszott ötletesebben a csapat, eddig sem találta el Robikánk 5 méterről a kaput vagy a labdát, eddig sem volt klasszis játékos a sokatok által istenített Abate, eddig sem volt irányítónk. Szóval ez van, ez a mostani csapatunk.

  Ha nem kapnak használható labdát a csatárok, így alig vannak játékban az nem feltétlenül a támadók hibája. Az, hogy elment Pirlo ingyen (aki emlékezzünk vissza milyen “jó” volt tavaly nálunk) nem az edző hibája, mint ahogy az sem, hogy nincs 50 millánk igazolni.

  A kis fáraó teljesítményét sem értem miért értékelitek ennyire. Hihetetlenül bizonytalanul mozgott, ami szerintem megengedhetetlen egy derby-n az utolsó 10 percben, mikor hátrányban vagyunk. Ezt mondjuk edzői bakinak tekintem.

  Kell irányó? Kell… Az itt olvasott nevekkel előrébb lennénk? Kizárt. Tele van a középpályánk átlagon felül játékosokkal, de egyik sem klasszis. Minőségben csak úgy tudunk javulni, ha a jelenleginél magasabb színvonalat tudunk hozni.

  Ami pedig Boa-t és a posztját illeti, valóban ő az a focista, akit mindenki szeret és fogalmunk nincs miért. Nincs olyan poszt, amiben kiemelkedő, nem lehetne megmondani hol lenne ő a legjobb, de valóban ki kell találni valami új posztot a fociban és akkor valódi herceg lenne! 🙂

 19. Ide a Milanba kene egy űtkőző vedekezo középpályás jo fejelo labdátszerez gyors en Casemirora gondoltam.Kene egy iranyito enszerintem Tevezt szánták iranyitonak.Vissza kell hozni Merkelt es eladni vagy visszavonultatni Gattat Pippot es Ambrosinit es fiatalokat hozni.Vedonek meg elnezmek egy Astorit

 20. Abate,Ambrosini.Antonini,Yepes,Emanuelson,Bonera,Robinho,Taiwo
  egyik sem Milan szintű játákos sajnos.Az a csoda,hogy egyáltalán így szereplünk több fronton is!5 10 évvel ezelött a bajnokságban az 5-10.hely környékén lettünk volna.Sajnos Seedorf sem lesz fiatalabb már és Nesta és Inzghi sem.Sok mindent tudnak a Milannál de sajnos igazolni azt nem!mindezek ellenére is FORZA MILAN!!!

 21. egy éve dícsérjük Abatet, hogy mennyit fejlődött, s milyen jó játékos lett. Nem véletlenül. Tényleg rengeteget fejlődött, s felnőtt a Milanhoz. Vannak még hiányosságai, s néha (főleg kihagyás után) hibázik. De ki nem? Talán Silva nem nagyon szokott…
  Értem én, hogy derby, s ilyenkor a hiba nem megbocsátható, de azért ne kezdjük már Ambrosinvel meg Boneraval egy lapon emlegetni!
  Bár csak ő lenne a leggyengébb láncszem a csapatunkban!

  Tény, sok a “fölösleges” játékos, s pár fiatal, tehetséges focista bőven tudná őket pótolni,s pénzügyileg is jobban állnánk. Remélem, a nyáron meg is lesz a nagytakarítás, de, egyetértek Zolaa-val, a középpályánk igenis átlagon felüli embereket, neveket, lehetőségeket tartalmaz. Előrelépés csak igazi világklasszis játékossal lehetséges.
  Aquilani, Nocerino, Boateng, Robinho fiatalok és jó játékosok.
  MVB és See öreg, de még mindig átlagon felüli, padra megfelelő pótlások, tartalékok.
  Így a középpályára “csak” egy világklasszis irányító kellene. De az kellene, mindenképp.
  Én Montolivot alkalmasnak tartom rá, de simán tévedhetek. Ilyen szinten, mint amire nekünk szükségünk van, nemigazán játszott még. Néha az olasz válogatottban, de az is csak időleges volt eddig.
  De rossi sokkal megnyugtatóbb lenne. Ő biztos képes lenne megoldani ezt a feladatot. Ám, szinte kizárt, hogy elengedje a Roma, vagy hogy ő el akarjon onnan jönni.
  Sajnos, nagyon kevés igazán jó irányító van a világon, aki megfelelhetne nekünk. Nincs könnyű dolga így a vezetőségnek.
  A csatárokkal meg, szerintem, nincs nagy gond. Ibra és Pató valóban nem kompatibilisek, de egy jó irányító ezt is megoldaná.
  Ha nem csak 1-2 éppen használható, és max 1 jó labdát kapnának mérkőzésenként, akkor nem lennének ilyen önzők (főleg Pato), s akkor egy-két gólpassz után megbékélnének ők egymással.
  Sajnos, Cassano nagyon hiányzik a csapatból, amíg nincs egy jó irányítónk, de még egyszer mondom, szerintem Robika is megfelelő választás lenne, ha ott és azt játszana, amire nekünk igazán szükségünk van.

  Nagy tragédia meg nincs, mert azért a bajnokság még simán meg lehet, a Bl-ben meg tiszta lappal kezdünk, s egyáltalán nem érzem esélytelennek magunkat.

 22. azért nem voltunk annyira rosszak…
  Most az a fontos, hogy Gallianiék észrevették, hogy kell egy irányító. Nekem mindegy, ha a Fáraót kezdik el játszatni ott, vagy vesznek valakit, de így elég gyatrák vagyunk. Másrészről viszont az legalább pozitívum, hogy a Juve sem tudott nyerni, így csak egy pont a hátrányunk.

 23. Annyit szeretnék hozzáfűzni hogy tavaly úgy lettünk bajnokok hogy bármely szurkoló ült volna a kispadon akkor is azok lettünk volna mert annyi erős volt a keretünk a többi olasz klubhoz képest hogy nagy taktikai megoldások nem keletek, de viszont idén szinte minden rangadón amelyen már erősebb az ellenfél kerete és kellene egy kis taktika ott Allegri sora elbukik!!! Nem a csapatot kell bántani mert szerintem minden játékosunk kiemelkedő tudással rendelkezik csak nem mindegy hogy jó helyen akarja kihozni az edző belőlük vagy sem!!! Allegri sorra bizonyítja hogy nem nőt fel még ilyen nagy klub irányításához sokk példával lehet ne indokolni. Uby irányító T.Silva középpályás Ibi középről osztogat stb…. Ja volt tehetséges irányítónk Merkel mi is lett vele?????? Kis csapotok ellen folyamatos rossz játék a nagyok ellen folyamatos kudarc. A csapat jó és le a kalappal csak tudni kéne velük bánni!!! Cassano remélem hamar visszatér mer ő legalább tud irányítani!!!!

 24. Pár észrevételem a tegnapi meccsről:
  1. Van Bommel számomra pozitív hatást keltett, voltak nagyon jó megmozdulásai, cselei is, amik számomra meglepetések voltak, pedig szeretem a játékát.
  2. Emanuelsont bal hátvédként kéne erőltetni inkább szerintem.
  3. Allegri jól cserélt.
  4. Kell egy irányító. Vagy mégsem? Szerintem El Shaarawyt kellene a csatárok mögött játszatni. Eddig a psg ellen és az inter ellen is jól játszott. Ki lehetne próbálni a 2 csatár mögött egy egész meccsre. Bízom benne, hogy egy nagy csillagra leltünk az ő személyében.
  VAGY! Eladni az összes játékost, T. Silvát kivéve, és költeni a klónozás fejlesztésére! Egy T. Silva- Silva, Silva, Silva,- Silva, Silva, Silva, Silva – Silva, Silva csapat világverő lenne! XD

 25. Én azt mondom hogy rühellem az intert de nagyon!!!!!!!
  A legundorítóbb játékot ha ezt annak lehet nevezni na azt nyomja ez a büdös inter!
  A MILANnak kell 1 kapus ezzel kell kezdeni ez az alapja 1 jó csapatnak! És 1 irányító végül támadó focit kell nyomni nem a tilitolit!!!

  FORZA MILAN

 26. atya ég, micsoda szakértők vannak itt…

  Mindenesetre gyalázatos teljesítményt nyújtunk meccsek óta elől. Sajnos ez már a kiscsapatok ellen is 11esekben merül ki… Nagycsapatok ellen meg láttuk mire megyünk, szarrá védekeztek minket.

  Ami szerintem megoldás lehetne, mivel nem fogunk irányítót venni:

  új felállás… pl 4-3-3 valahogy így:

  Abbiati—Abate-Nesta-Thiago Silva-Emanuelson—Boateng-Montolivo-Nocerino—Ibra-Pato-El Shaarawy

  persze a cserékkel lehetne tesztelni, hogy ki hol a legjobb, meg minden, pl Robinhot, Aqua Janit is el tudom képzelni, hogy beférnek valaki helyére, valahova, plusz Montolivo még mindig nincs itt… Ehhez a változtatáshoz persze Allegrinek elég tökösnek kellene lennie (ezzel nincs baja, azt már láttuk eddig is) és meg kellene húznia ezt, valamint a hosszabb tesztelés miatt feltehetően a scudettot el kellene búcsúztatni idénre… vagy vegyünk egy irányítót, mert anélkül a rombusz egy kalap szar!

 27. A T.Silva klónozta csapatban nem lenne gond de mindenki csak védekezne ás nem támadna. El kell felejteni ezt a meccset és előre nézni! Szerintem a bukások ellenére bajnokok leszünk bár nem érdemeljük meg de szerencsére Olaszországban még így is mi vagyunk a legkiegyensúlyozottabb csapat!

 28. Csak az első félidőt láttam (sajnos), így csak erről tudok véleményt formálni.
  Szerintem kockázatos húzás volt Urbyt berakni a kezdőbe, mert ugyebár eddig nagyon ritkán játszott, csereként sem volt 20-25 percnél többet a pályán.

  Sajnos a mérkőzéseket gólra játszák, nem pedig szépségre, összképre, így az inter nyert, nem feltétlenül jogosan. 8 védekező játékossal játszottak, és persze kontrákra rendezkedtek be. Az nagyon látszik, látszott, hogy irányító játékosunk még mindig nincs, amikor Aqua van, akkor ez kevésbé érződik, mert elég jól tudja osztogatni a passzokat, de sajnos elég hosszú ideig nem tudunk rá számítani.

  Abate hibáját nem láttam, szegénynek ez most nem valami jó, remélem a következő meccseken visszakapja az elveszített önbizalmát.

  Van még 20 meccs a bajnokságból, 60 megszerezhető pont, nincs veszve semmi, csak persze rossz, hogy elvesztettük a derbit, főleg így, egy bunker focit játszó inter ellen.
  Kedvezőbb sorsolással, korábban játszottuk volna ezt a meccset, akkor szerintem behúztuk volna simán a 3 pontot, de hát, így sikerült…

  Hét közben a novara ellen játszunk kupa meccset, lehet lehetőséget adni a ritkán játszó játékosoknak, akik bizonyíthatnak, remélem élnek is a lehetőséggel.

 29. Kiábrándító volt ez a meccs.Sajnos ma megmutatkozott,hogy a jobb csapatok ellen miben vagyunk kevesek.Zambro sajnos már messze nem a régi.Abate lehet,hogy marha sokat fejlődött,de így se üti meg a Milan szintjét ezt megmutatja minden nagy meccsen ahol nem fér bele egy vagy két hiba.Pato…hát igen 2 éve mondtam azt,hogy el kell adni amíg még jó drága.Évek óta hallgatjuk mekkora tehetség,de nem igazán látjuk.Kéne nagyon ide 2 szélső bekk és egy csatár.Személy szerint bánom,hogy nem jött össze a Pato-Tevez “csere”. A nagyon gyenge meccs ellenére természetesen Forza MILAN

 30. új ötlet:

  fordított karácsonyfa felállás:

  Abbiati—Thiago SIlva—Abate-Emanuelson—Nocerino-Montolivo-Robinho—Tevez-pato-Ibra-El Shaarawy

  1-2-3-4 szerintem állatul működne ez a felállás… rengeteg gólt lőnénk és nem is kapnánk annyira vészesen sokat, mert azért Thiago Silva az Thiago Silva…:P

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS