2022. szeptember 25., vasárnap

Tiltott szerencsejátékkal vádolják Gattusót?

-

Egy lehallgatott telefonbeszélgetés alapján elképzelhető, hogy Gianluigi Buffon , Fabio Cannavaro és Gennaro Gattuso is érintett az olasz bundabotrányban.

Kedden késő este hozta nyilvánosságra az olasz sajtó, hogy ki az a három világbajnok olasz labdarúgó, akinek a nevét megemlítette egy lehallgatott telefonbeszélgetésben Nicola Santoni, a bundaügy egyik főszereplője, a Ravenna volt kapusedzője. “Buffon, Cannavaro és Gattuso valóságos betegei a fogadásoknak, Gigi havonta száz- kétszázezer eurót is eljátszik.” Többek között ez hangzott el abban a beszélgetésben, ami miatt egész Olaszország megdöbbent, ugyanakkor a média nem győzi hangsúlyozni, hogy más bizonyíték nincs a három klasszis ellen, és hogy nem mérkőzések eredményének a befolyásolásával, csak tiltott szerencsejátékkal vádolta meg őket Santoni.

Mások emlékeztetnek rá, hogy Buffonnak korábban már volt egy hasonló ügye…

Az már szinte másodlagos, hogy az előző bajnoki idény újabb három elsőosztályú találkozója (Palermo-Bari 2-1, Lazio-Genoa 4-2, Lecce-Lazio 2-4) kapcsán vetődött fel a bundagyanú…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tudjátok én az ilyen mértékű fogadásokat elítélem, mert ahol megteszik ezeket a fogadásokat, onnan másfél sarokra meg már éhezők szorulnának rá 1-2 Euróra…

    Gigi Meg 100-200 ezret???? Hát gyönyörű mondhatom.
    Egyébként Rhino Gattuso sem a legmeggyőzőbb magatartást mutatja az elmúlt 2-3 idényben. Csak gondoljunk bele amikor a BL nyolcaddöntőben a Tottenham fel kara ellen balhézott. Akkor ott volt minden nyáron a Milanelló elhagyásának ötlete, hisz az Olympiakos is le akarta akkoriban igazolni. Ráadásul benne van már a korban….
    És még ez hogy mekkora összegben fogadnak… Jöhetne egy generáció váltás kéremszépen !!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS