50 milliós ajánlat jön Patóért

97

Lapértesülések szerint a Chelsea kész 50 millió eurót fizetni januárban az AC Milannak brazil csatáráért Alexandre Patóért.

Fernando Torres nincs csúcsformában és a Chelsea menedzsere Andre Villas-Boas szeretne egy új, fiatal csapatot építeni, aminek az egyik fontos tagja Pato lehetne és ebben a klub tulajdonosa Roman Abramovich is támogatja.

A 22 éves játékos 107 mérkőzésen 51 gólt szerzett a Milanban és sokan úgy tartják ő lehet a világ egyik legjobb játékosa. Bár az utóbbi időkben sérülésekkel bajlódik, ez nem vetette vissza Villas-Boas érdeklődését.

Nicolas Anelka és Didier Drogba is elmúlt már 30 éves, ezért Villas-Boas szeretne egy újabb csatárt igazolni – lehetőleg 25 év alattit – azonban a brazil válogatott játékos ára meghaladhatja az 50 millió eurót is. Nem sok klub van, amely megengedhet magának ekkora kiadást, de a londoniak ebbe a csoporta tartoznak.97 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én meg azt mondom, hogy ha ennyit ad érte valaki, akkor had vigyék. Minél előbb! Nem tudom mit látnak ebben az emberben, az tuti hogy nem lehet rá alapozni, mert vagy sérült, vagy náthás, vagy sz…r formában van. Az utóbbi 2 hónapban lőtt egy gyors gólt a Barcának, és ennyi.

  • Ez úgy hülyeség ahogy van! 😀
   1, Pato többet ér mint Tevez (kora és benne rejlő lehetőség miatt)
   2, Tevez Cassano helyett jönne és nem valaki más helyett mert akk ugyan úgy vagyunk.
   3, Tevez nem játszhat a BL-ben és kötve hiszem hogy egy BL-ben játszatható kiváló csatárunkat elcserélnénk Tevezre.

 2. A Daily Star Sunday kb. Blikk-Bors szintű médium. Olyan nagyon nem adnék arra, amit írnak. Ettől eltekintve egy 50 millás ajánlatot Pato-ért mindenképpen érdemes lenne megfontolni.

  • Mindenben egyet értek veled Bedu. Ez a csere butaság lenne. Viszont ha igaz a hír,hogy a Chelsea adna érte 50 milkát,akkor elkell adni. Ebből a pénzből lehetne erősíteni a csapatot.

   • Szerintem még fel kéne tornázni az árát 65re és mondjuk ha nyárig megint öszeszed egy 2 hetesnél hosszabb sérülést akkor adjuk el.

 3. nem azért miért akarjátok ennyire eladni
  A milan az álomcsapata minden sérülése után nagyobb-nagyobb motivációval lép vissza a pályára gyorsasága eszméletlen . És felhívnám a figyelmét mindenkinek még csak 22ÉVES . A focisták 27-30 éves korukban élik a fénykorukat pató addig nagyon erősítheti az izomzatát.!!! ÉS nem hiába kell fél Európának!!várni kell még vele , és tegyük hozzá ha jön tevez , Akkor vegyétek figyelembe Ibrának max már csak 2 éve van hogy ilyen jóó utánna Anzsi fizet egy vagyont érte és minden jóó . De Pato addigra Europa leghobb csatára lessz

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet