A tegnapi 4-0-ás Milan siker természetesen ismét előhozta Crudelli fanatizmusát.

 

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ez az ember egy szánalmas, idegbajos és nagyon ciki. Szerintem inkább égő a szurkolókra nézve ez a kirohanós pszichológiai esettanulmány.
    Talán nem kéne itt is nézetni, nem reprezentatív, nehéz vele azonosulni.

    Andrij, bocs, de szerintem inkább elriasztja a klubtól az embereket:) itt, a főoldal cikkei között. Crudelli a vicces vagy a meccses topikban inkább jobb helyen lenne. A főoldal szerintem túlzás.

  2. Nos, nekem ez már egy kicsit unalmas. Oké, Crudelli ízig-vérig Milan-drukker, ezt nem is veszem el tőle. Mi is azok vagyunk itt több tucatnyian. És szerintem sokan szoktak kiabálni, üvölteni egyes góljaink után. Na de volt olyan, aki tegnap Ibrahimovic gólja után 2 percig ordított?! Nem hiszem. Amit Crudelli csinál, az egyszerűen sok. Ugyanis nem normális, hogy valaki ne tudjon disztingválni egyes történések között. Én hihetetlenül örültem a Barca elleni egyenlítésnek, kiabáltam, mint egy hülye. A Lecce elleni negyedik gól után is ordítottam. De bevallom, tegnap a negyedik gól után már csak egy “Ez az!” volt, ami elhagyta a számat. Az ember igenis különbséget tud tenni gól és gól között. Egy Barca elleni BL-meccs egyenlítő gólját nem lehet összehasonlítani azzal, amikor a negyediket rámolja be a csapat a már padlón lévő Cataniának… Érdemes megfigyelni Crudelli kollégáinak az arcát. Én inkább szánalmat vélek felfedezni ezeken az arcokon. Azt pedig már csak mellékesen jegyzem meg, hogy Crudellin azt érzem, 80-90%-ban a kamerának csinálja a műsort.