HIVATALOS: Paloschit ismét kölcsönadta a Milan

30

Az AC Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét kölcsönadta saját nevelésű támadóját, Alberto Paloschit.

A  fiatal olasz játékos a következő szezont a Chievo csapatában tölti, és a megállapodás értelmében a veronai klub opciós jogot is szerzett a játékos megvételére.

30 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Sajnos nekem is ez az érzésem, pedig tényleg nagyon megkedveltem, és szerintem nem séertődött volna meg ha ebben a szezonban 5- 6 meccsen kapott volna szerepet Pato,Ibra,Robinho,Cassano mellett, és persze ott van még Filippo és Shaarawy is, na de azért remélem hogy jövőre visszajön Inzaghi helyére, nagyon remélem

  • Miért olyan jó ez a Paloschi gyerek?
   Ahogy tudom az előző idényben 2 db gólt rúgott.
   Nem Milan szintű focista!Azért mert saját nevelésű?
   Kit érdekel ha nem az igazi.
   Még Balloteli szintjét sem üti meg, akkor meg minek?
   Inzaghi helyére meg pláne nem lenne jó 100 év múlva sem.
   A mai világban eredmény kell, nem pedig az, hogy kedvelem , vagy nem kedvelem.
   Ibrat is utálta mindenki, most meg a legeslegmeghatározóbb játékos elől!!!(és imádjuk)
   A legfontosabb játékos meg Silva!!!!

   • Balotelli szintjét a jelenlegi fiatal játékosok közül csak Pato, Neymar és még nagyon kevés játékos üti meg.

    • Pár hasonlat,amit tisztességből mondanak fiatal játékosokra s semmi sem lesz belőlük!!

     Simone Inzaghi lesz az új Singori:sajnos volt vagy 6 szor válogatott!(aikor a Laziohoz került)
     Damirani az új Costacurta!a Milanban talán 3 szor játszott felkészülési meccsen!
     Albertazzi lesz az új Maldini!(soha nem is fog a nagy csapatban játszani)
     Santon lesz az új Panucci!!!(na mi is van vele?elküldik megint valami kis csapatba)PEDIG RÁ MÁR SOKAN MONDTAK JÓ JELZŐKET S ÉN IS SZERETTEM VOLNA HA A VÁLOGATOTTBAN JÓ LETT VOLNA
     És még nincs vége:
     de alessandro?saviola?aimar s stb akitől sokal , de sokkal többet vártak s reméltek!
     Paloschi gyerek mi az amit mutatott amiért te magasztalod s mind ezt sértés nélkül írtam.

     • Nem értem miért írtok véleményt olyan játékosokról akik alig kapnak lehetőséget a bizonyításra,mi alapján döntitek el,hogy nem Milan szintű mikor szerencsétlen alig játszott hozzáfűzném első Milanos meccsén a kispadról beállva rúgott kettőt,tudod az a probléma,hogy a végén nem marad olasz a csapatban.Albertazziról nem hallottam sehol,hogy soha nem fog már nálunk játszani,érdekesnek találom,hogy ez már most kiderült,sajnálnám mert őrá is azt mondják,hogy nagy tehetség.

     • Kedves Palmer! Elárulnád nekünk, hogy ha Paloshi azokban a kis csapatokban nem tud bizonyítani ahová kölcsönadjuk akkor hogy fog nálunk? Ne gyere azzal hogy fiatal, jó tudom hogy 21 éves de nézd meg Patot, ő is annyi és alapember, sőt az egyik legjobb. Azért 21 évesen már valamit mutatni is kellene Paloshinak, nem tizenegyest hibázni, amit még Oddo is berugott.

   • Egyetértek gyengécske a fiú.Pippo-t ha 500évig élne se tudna helyttesíteni!mert őt NEM lehet!senki sem tudja Inzaghi-t helyettesíteni.

    • Kedves Isty7 kihagyta a 11-est egy kb.barátságos meccsen szerintem akasszuk fel.Paloschi(Így írják helyesen),és Pato között a különbség az,hogy utóbbi nem a Parmaba,és a Genoaba játszott.

 1. Aztán a legjobb esetben leghamarabb 30 évesen kerülne be a Milanba. Nem értem ezt a politikát. Miért kell ezt a fiatal jó futbalistát mindig kölcsönadni?!

  • ez ellen az opciós jog ellen már sokan fel hőbölögtünk jogosan, hisz most egy kevésbé tehetséges játékost adunk oda, s mire vissza akarjuk venni, addigra 2szeresére, háromszorosára megy fel az értéke.
   A Shevchenko-s és Kaká-s pénzek itt mennek el a kis csapatok zsebébe…

  • Ezt a Beretta-t láttad már játszani vagy csak youtube-os videók alapján mondod, mert az alapján Oliveira is egy kitűnő igazolás (aki egyébként a Betisben jó is volt)…

   • Beretta és Palo között van 4 év különbség és hatalmas Serie A tapasztalat a Chievo szerintem nem a legjobb neki mert Pelissier alap és mellette még van egy pár jó csatáruk. Persze lehet hogy Konstant lesz a vége ( az én nagy kedvencem abból a csatpatból Mantovani volt, de őt már eladták Palermonak, ahol van 4 olyan védő aki simán válogatott kerettag lehet…)
    Talán a legjobb megoldás az a Cagliari lett volna ami nagyon meggyengült elöl szerintem ott sima kezdő lehetett volna.
    Sok szerencsét neki én még visszavárom.

 2. Így van. Menjen. A lába se érje a földet! kinek kell már egy ilyen fiatal játékos??? Hát nem vagyunk hülyék!
  Szét kell nézni az olasz bajnokságban, hogy nincs-e valamelyik csapatban egy 34-36 év körüli, lejárt szerződésű, sokat padozó pali, akit ingyen eltudunk hozni… hjujjujjuuuuujjj de izgi…… 🙁

 3. Astori után Paloschi ilyenkor egyáltalán nem vagyok büszke az üzletpolitikánkra,a csapatban meg sajna alig marad olasz.FORZA

 4. Basszus, milyen hülye ez a vezetőség… Nem látják, hogy Paloschi megoldhatná a csatárgondjainkat évekre. Hihetetlen potenciál van benne, csak meg kellene adni neki a lehetőséget. Ha pályára léphetne, akkor évente benne van 20-30 gól is. Simán van akkora tehetség mint Pato, de azok a fogalmatlanok odaát Milánóban még ezt nem vették észre. Szerintem ő lehetne az olasz válogatott következő generációjának motorja. A FIFA 09-ben is simán olasz válogatott lett! Sőt én meg is vettem őt, és az alapján tudom, hogy jobb tehetség mint az agyonsztárolt Balotelli.

  Hirtelen több baromság nem jutott eszembe. Nem gondoljátok, hogyha lenne benne valami extra akkor megtartanánk? Hogyha edzéseken villogott volna akkor Allegri megvárná a felkészülési meccseket? Alighanem az történt, hogy nem láttak benne semmi kiemelkedőt ezért nem tartanak rá igényt. Saját nevelésű, fiatal játékos, de ettől függetlenül nincs benne semmi különleges. Lehet, hogy Pippo azt mondta rá, hogy ő lesz az utódja, de azt gondolom, hogy ezt egyfajta biztatásnak szánta. A stílusa valóban hasonlít rá, de az ösztönössége meg sem közelíti Inzaghiét. Felhívnám a figyelmet arra, hogy Olaszországban minden tehetséges kapus-t Új Buffonnak, míg minden tehetséges középpályást Új Pirlonak hívnak. Kicsit jobb lenne az olasz futball helyzete ha ennyi minőségi utód érkezett volna a nagyok után.

  Lehet, hogy durva lesz amit mondok, de azt gondolom, hogy Rudolf semmivel sem rosszabb mint Paloschi. Márpedig őt senki sem tekinti Milan-szintnek. (?)

  • Én is tolom a FIFA-t, de egy játék alapján nehéz megítélni egy játékost, mert a programozók a pletykák és következtetések alapján ráhúznak egy fejlődési sablont egy játékosra, amit a következő évben megváltoztatnak, ha a játékos nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Nem néztem meg, de biztos vagyok benne, hogy a 2009-nél újabb FIFA-kban már korántsem akkora tehetség. Meló után meg is nézem a különbséget FIFA 2010 és 2011 közötti különbséget Paloschi esetében.

   Balotellivel szerintem nem szerencsés az összehasonlítás, mert Palo közel sem kapott annyi lehetőséget, plusz Balo 2010-ben triplázott az Interrel, amihez 59 meccsen 20 találattal járult hozzá.

 5. A többiekkel ellentétben én azt mondom, hogy jót fog tenni neki ez a kis kiruccanás, mert szerencsétlen nem bírja a nyomást és mentálisan még nem készült fel egy ilyen szintű csapathoz, mint a Milan. Amikor lehetőséget kap egy tétmérkőzésen ( valamennyire az Audi kupa is téttel bírt, hiszen egy kupáért játszott mindenki), akkor hihetetlenül kapkod, semmi magabiztosság, nem tudja megtartani a labdát…. U 21-ben remekül játszott, de ott figyeltem fel ezekre a hiányosságokra, amiket felsoroltam és szerintem ti is láthattátok, hogy U 21-ben és az Audi kupán is a tizenegyes előtt lehetett látni rajta, hogy ki fogja hagyni, majd szét veti a felelősség és az izgalom (ezt más is megjegyezte). Ezt a vezetőség is látja, csak Gallianiék lehet, hogy még rosszabb véleményen vannak, ha opciós jogot adtak a Chievonak és a későbbiekben nem tartanak majd rá igényt.

  Én visszavárom, mert szerintem ügyes játékos, de nem hiszem, hogy a Chievo a legjobb választás. Azonban ha opciót kaptak a játékjogára, akkor biztosan meghatározott a Milan egy minimális mérkőzésszámot, amennyin pályára kell lépnie.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet