Ganso egyelőre nem akar eligazolni

37

Paulos Henrique Ganso jövőjéről ezúttal maga az érintett nyilatkozott a brazil sajtóban.

A sajtó szerint a Milan hónapok óta szeretné megszerezni a középpályást, de eddig a Santos hallani sem akart az eladásáról illetve akkor a összeget kértek érte, amit az olaszok nem kívánnak kifizetni. A Santos elnöke a napokban azonban elmondta, ha a játékos távozni akar, nem állnak az útjába.

„Szavamat adtam a Santos elnökének, és szeretném a szurkolók számára is egyértelművé tenni, hogy a Klubvilágbajnokságon játszani fogok a Santosban. Egyetlen ajánlatot sem kaptam ez idáig és úgy tudom a klub sem. A Santos szurkolóinak tudniuk kell, hogy ez a csata a DIS (Ganso játékjogának egy részét birtokló csoport) és a klub között zajlik és nem Ganso és a Santos között. Szavamat adtam és garantálom, hogy nem igazolok el.”

Ganso nyilatkozata azokra a hírekre utalhat, melyek szerint a DIS és a Milan között létezik egyfajta megállapodás a játékos jövőjéről. Ganso  tehát minden bizonnyal pályára lép decemberben a Santos mezében, így valószínűleg leghamarabb januárban szerződhetne a Milanhoz, persze ha egyáltalán létrejön valaha az üzlet.37 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nem, nem. Csak Gansoból van elegünk már. Hidd el ha esetleg elszegődne hozzánk mindenkinek csalódás lenne. Nem lehet valaki olyan eredményes, hogy felülmúlja ezt a sok ábrándozást, vágyakozást, reménykedést. 🙂

 1. Remek,most már tényleg kíváncsi vagyok ki érkezik -ha egyáltalán érkezik- támadó középpályás szerepkörbe.

 2. A “Ganso titkai” című Dél-Amerikai szappanopera 16. évad, 1289. rész

  Epizód címe: “Ganso ígérete”

  Főhősünk Chagas da Tónyó (Ganso) rabláncait három felé húzzák gazdái. Egy titkos kísértő megpróbálta elragadni az ifjút mohó, pénzéhes kizsákmányolóitól és Don Ignacio Suttyóval (DIS) próbál titkos megállapodást kötni. Don Santos mindezt nem nézi jó szemmel és ezt Hassziendája csillagának, Gansonak a képébe is vágja, aki az örök rabságtól való félelmében mindent tagad és örök hűséget fogad gazdájának és csatlósainak, hogy időt nyerjen, de már a fejében megszületett egy jobb élet gondolata a Nagy Víz másik partján. Vajon főhősünknek sikerül megvalósítania álmait?

  Mindenre választ kaphatunk a következő epizódban!

   • Köszönöm! Poénnak jó, de az már inkább szánalmas, ami körülveszi ezt a fiút. Megy-marad, ide megy-oda megy, 25 millió-50 millió……. Ha ezt adták volna a tv-ben még a nagymamám is elvesztette volna a fonalat, pedig Esmeraldán élt évekig.

    Kezdem azt hinni, hogy a Mr. X téma csupán csak hatalmas parasztvakítás, de nem csak a szurkolóknak, hanem az egész világnak.

    Véleményem az, hogy Gallianinak és Berlusconinak az volt a terve, hogy Mr. X-el felkeltsék az emberek érdeklődését a Milan és az Olasz futball iránt és ez sikerült is nekik, hiszen a világon mindenki, aki sporttal foglalkozik az tudja, hogy Itáliában csodát várnak Mr. X személyében. Az öreg tudja, hogy kell a reklám az Olasz focinak és zseniális gondolat volt elhinteni ezt a dumát, de attól tarok ez kevés.

 3. Tavaly óta látom a vezetőségen,hogy tényleg jó felé mennek az átigazolások tekintetében. Ha esetleg nem Ganso lesz az érkező akkor annak nyomós okai vannak. Jönni fog 1 játékos,ha nem kettő….

 4. Olyan egyszerű a képlet…
  Kell nekünk Ganso? Mert szerintem egyáltalán nem illik a Serie A ba…
  Ugyan annyit lenne sérült eleinte mint Pato anno.
  Montolivoért leteszünk 10 milkót, Bale/Schweinsteiger /(Mr. x)-ért meg leteszünk 40millkót amire egy T-ham nem tud nemet mondani… (egy bayern már talán, de Bale nekem amúgy is jobban tetszik)
  Én személy szerint Gareth Balenek örülnék a legjobban.
  és a 40 meg 10 misi az még mindíg “csak” 50 szal benne vagyunk az állítólagos 50 m €-s keretbe…
  Amit jövőre szívesen látnék:
  ————————-Abbiati————————-
  -Abate——–Mexés———–Silva———Taiwo-
  ——-Boateng——-Montolivo——-Bale———
  ————————–Robinho———————-
  —————–Pato—————–Ibra————–
  50millkó és megvan épülve a kp…
  Egyszer csak visszavonulnak Gattusoék mikor olyan kifütyüléseket kapnak majd mint szegény See tavaly, aztán muszály lessz igazolni.
  Ja és ez a sok ködösítés eggyáltalán nem arra utal mintha 100% lenne Mr. x Érkezése
  És ha a végén odalökik nekünk Montolivot h ittvan Mr. x akkor eldobom az agyam…

  • Igazad van!! Először is el kéne dönteni, hogy ki helyett és milyen posztra akarunk igazolni. Középső közép pályás posztra (Pirlo helyére), bal középre vagy támadó középre?! Mert annyi embert mondanak, hogy lassan mindenhova jutna a jelöltekből.

  • Mindenki örülne Bale-nek, csak neki nincs posztja, ugyan olyan balszélső mint Urby és ő sem nyújt csak max 70%-ot. Bale-t csak akkor érdemes leigazolni ha egy másik felállással és taktikával játszunk, mondjuk mint a Totthanamé. Nem hiszem hogy változtatunk a felálláson és a taktikán mert egész jól működik, egy év alatt 2 trófeát nyertünk:D. A Milan játékába az említett játékosok közül legjobban Schweinsteiger illik meg Fabregas.

   • Én nem értelek benneteket,mi az hogy 1Bale nem illik bele a taktikánkba,áruljátok már el nekem,hogy most milyen nagyszerű taktikánk van középen,gyorsulni kell a középpályán,és ebbe Bale nagyszerűen beleférne. FORZA MILAN!!!

    • A Milan taktikája nem a szélső játék hanem a rövid passzok és a felívelgetés a csatároknak(főleg Ibrának). Elismerem hogy Bale-el jobb lenne a KP, de nem tudná azt nyujtani amit a Totthanemban, ahogy Urby sem nyujtja azt amit az Ajaxban.

     • Isty7 véleményem szerint ez a felívelgetéses taktika nagyrészben pont azért van mert a lassú középpályánk sajnos másra nem nagyon képes,épp ezért kell gyorsítani középen,hogy másképp is fel tudjuk hozni a labdát a kapu elé,Urby-ról pedig addig nem alkotnék véleményt amíg csak ennyi lehetőséget kap.

     • Isty7! Kicsit olyan érzésem van, mintha ütnék egymást a gondolataid, hiszen a rövid passzos játék és a felívelgetés nem összeegyeztethető. Felíveléseket meg nem is nagyon látok ettől a csapattól, csak akkor, amikor ki lehet ugratni egy csatárt pl: az Inter ellen Pato kapufája, vagy akkor, amikor egyáltalán nem tudunk kijönni a kaputól és nincs nálunk a laszti, mint az Inter ellen az első félidőben. Az akkor látott felívelések csak vészmegoldások voltak, mert ilyen mezőnyfölény ellen betömörülve a kapu elé nem szerencsés a rövid passzos játék, főleg úgy, hogy a kp.-n kevés az olyan játékosunk, aki jól passzol.

      Bale a bal oldalon bárhol, bármilyen szerepkörben képes jól játszani. Emlékezzünk csak a Southamptonban eltöltött nevelő éveire. A srác bal hátvédként kezdte, a 2006-2007-es szezonban már bal kp. és bal szélsőt is játszott és első gólját szabadrúgásból szerezte. Nem csak gyors a srác, de technikás, erős és fantasztikus a lövője.

      Aki azt gondolja, hogy Balenek nincs helye, vagy posztja a csapatban, annak azt üzenem, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit gyakoroltunk a középpályásokkal (bal-jobb) a felkészülési meccseken. Emlékezzünk vissza, hogy Allegri mit játszatott a bal kp.-n Valotival és elevenítsük fel a gólját, ahogy Seedorffal kényszerítőzés után betört a kapu elé és beverte és ezt eljátszották egy párszor jobb és bal oldalon is. Ezt ugyanúgy Seedorf is csinálja, amikor bal vagy jobb kp.-t játszik. EZ AZ, AMI BALENEK NAGYON MEGY!!!!

      Eleinte Abaténak sem volt posztja, de Leonardo és később Allegri talált neki.

      Nem beszélve arról, hogy iszonyatosan terhelhető és támadó feladatok mellett védekező feladatokat is simán lehet rá szabni, mert ahogy mondtátok gyors, erős, jók a passzai és ráadásul csak 21 éves. Nagyon jó befektetés lenne!!!!!

      A srác kőkemény és Taiwóval mögötte a bal oldalon nehezen kapnánk gólt. Ennek a kettősnek ép eszű csatár kétszer is meggondolná, hogy nekimegy-e.

      Véleményem szerint sok problémánkat megoldaná. Montolivo meg Bale megoldaná a kp.-t két oldalát középen Bommellel nagyon jó kis hármas lenne, mely védekezésben és támadásban is tudna vitézkedni, a rotáció miatt meg maradna még a padon Emanuelson, Boateng, Seedorf. Előttük Cassano osztogat, mert szerintem arra a szerepkörre jelenleg Ő a legjobb játékosunk, a két csatár meg Pato és Ibra. A védelem szerintem egyértelmű.

     • Ez mind igaz amit leirtatok, csak szerintem egy olyan ember kellene aki jobban védekezik vagy baromi jól passzol, ezért hozták velünk szóba anno Essient, Schweinit és Fabregast, de ha Bale jönne annak is ugyan ugy örülnék, mert aki bolondot csinál az Interből azt tisztelni kell. Jó játékos de még van mit fejlődnie, 21 évesen szerintem egy világklasszis sem volt jobb tőle az ő posztján.

     • Persze, hogy van még mit fejlődnie 21 évesen, ezért nem fogadom el azt, hogy nincs posztja, meg hogy nem illik bele a játékunkba. Fiatal és nincs “befásulva” egy adott poszton.

      Valaki lentebb azt hiszi, hogy csak a gyorsaságával tűnik ki és azzal, hogy egyszer lefutotta az Inter védelmét. Kedves barátom (lentebb)! Bale nem egyszer futotta le a védelmet, hanem sokszor és több esetben ez úgy indult, hogy Maicon hülyére vette cselekkel. Az 1. meccsen mesterhármast lőtt, a visszavágón pedig 2 gólpasszt adott. Szóval szerintem nem csak futni tud, hanem passzolni, cselezni, védekezni és lőni is.

      Isty! A játékosok, akiket felsoroltál (Essien, Fabre, Schweini), ezek a nevek leginkább Pirlo utódjaként merültek fel, de idővel változtak az igények, mert egyrészt nem tudjuk megszerezni egyiket sem, másrészt pedig egy klasszikus irányítóra lenne a legnagyobb szükség, plusz gyorsabb, fiatalabb középpályásokra. Védekező szellemű kp.-nk van most egy pár (Gattuso, Ambrosini, V. Bommel) és erre a posztra szerintem még egy évig ráérünk igazolni. V. Bommellel leegyszerűsítettük a mélységi irányító szerepkörét a labdát szerez-passzol elv fényében, ami elég is lenne ha lenne klasszikus irányítónk.Ha ezen a poszton Schweinsteiger játszana, akkor is kellene egy cerkahegy a csatárok mögé.

 5. Boldinho Szép Sztori! 😀 LIKE LIKE :D:D:D

  Bedu… nem rossz gondolat…. de Robinho nem valami jó KTK-n…. de jól látod h Boa jobb bk-en….Montolivo és Bale is hasznos lenne..

  • Az hogy kifizettük Ibrát és Boát az nem az idei átigazolásokhoz tartozik
   Különben meg mind a 2 megtérült mezeladásban és teljesítményben…

   • Akkor hova is? Idén vettük őket, és ott van Palosci és a rengeteg fiatal aki ment jött… Nem tavaly fizettünk értük hanem most. De hagyjuk is, nem ezen múlik, hogy leigazolunk e valakit vagy sem.

 6. Van pár érdekes gondolat itt. Bale megér 40 miliót? Miközben Fabregasért ugyanennyit kérnek? Vicces. Bale egyetlen kiemelkedő képessége a sebessége. Amit ugyebár elég nehéz alkalmazni a betömörülő olasz kis csapatok ellen. Lehet, hogy az Intert alázta, de csak azért mert voltak olyan hülyék és kinyíltak.

  A másik: ki volt az az őrült aki kitalálta, hogy Robinho képes irányítót játszani? Egy klasszikus irányító legfontosabb feladatai a jó passzok (kiemelten az utolsó passz), jó átlövések és remek térlátás. Ha összeadjuk ezen képességeit, akkor egy hatalmas 0 jön ki!

  Azt is felejtsük el, hogy Pirlót bárki is pótolni fogja. Allegri nem kér a mélységi irányítókból, ezért jött van Bommel.

   • Lehet hogy ideadná, de Bale sose lesz akkor ökör, hogy egy “vacak” olasz bajnokságba igazoljon a legerősebb bajnokságból. Mondj egy épkézláb angolt aki nem otthon játszik… Max egy Real vagy egy Barca lenne képes egy angolt kicibálni a hazája bajnokságából, (mint pl Beckham). Kb Rooney lesz a következő aki elmegy spanyolba focizni, de hogy bárki olaszba menjen az szerintem kizárt dolog.

 7. Igazad van Dani, ráadásul nem tudom miért van mindenki elájulva Bale-től… 1x lefutotta az Intert, nahh nagy szám aláírom hogy gyors stb de Olasz bajnokságba nem igazán tud ezzel az egy képességével érvényesülni… vicces hogy ugyanannyit kérnek Fabregasért is… tényleg el vannak szállva az árak…
  Kell egy Montolivo és mellé egy mister X aki jelenleg vagy Fabregas vagy Ganso ők ketten rendelkeznek ezekkel a kiemelkedő képességekkel mint amiket fentebb olvastam!
  ,, Egy klasszikus irányító legfontosabb feladatai a jó passzok (kiemelten az utolsó passz), jó átlövések és remek térlátás.”

 8. Sziasztok!
  Régóta figyelemmel kisérem ezt az oldalt és tetszenek a hozzászólásaitok is,igy regisztráltam én is!
  Lenne nekem is 1-2 hozzáfűzni valóm ehhez az egész Ganso Saga hercehurcához…
  szerintem a srác egyáltalán nem ér annyi pénzt amennyit kérnek érte,és nem is tartom olyan jó játékosnak,láttam a coppa americán és elég is volt hogy meg legyen róla a véleményem(az arca focizott nem ő)!
  Nemrég olvastam hogy az arsenal passzolná Nasrit 15 millióért és még sorolhatnám,ilyen játékosokat kellene venni abből az 50 millából minimum 3 at !

  • Egyetértek veled, de Ganso még sokkal jobb lesz, 21 éves és ne feledd hogy egy focista 26-29 év között van a legjobb formájában(a többség). Természetesen van jobb irányító tőle csak sokkal drágább mint ő.

 9. Tehát akkor Ganso jön! Ennek a Mr. X dumának a lényege, hogy a majdan érkező játékosnak – aki vélhetően, egy kevésbé ismert irányító lesz – és a Milannak egy hatalmas reklámot gyártsanak már előre. Ebből lesz pénz!! Majd jön Ganso, és mindenki Ganso mezt akar majd venni, mert ő a Mr. X.

 10. Isteni tehetség ez a Ganso. A Német Brazilon 20 perc alatt kapott egy sárgát, meg adott egy 3m-es passzt. A Copán is hasonló színvonalon játszott. Szerintem ő kell a Milánba.

 11. Nagyon bízom benne,hogy a city vagy a psg veszi meg mert akkor olyan csapatba kerül amilyen szinvonalon játszik a santos pedig megkapja azt a nevetségesen irreális összeget tőlük amit kérnek(kb 5 millát se ér). FORZA MILAN

 12. A középpályánkal csak 1 baj van: Nem tud támadásban semmit hozzátenni a játékhoz, és így blt nem fogunk nyerni… Az összes olyan csapat aki blt akar(t) nyerni az dud(ta) járatni a lasztit a KP-n ami nekünk nem megy….
  Olasz-Spanyol 2-1! Olasz gólszerzők? Montolivo, Aquilani .
  Egyiküket le kell igazolni vagy elcserélni Cassanora+ Mr. x és kész a Kp.
  Nem akaok Gallianiékban csalódni, remélem tényleg igazolnak egy jó középpályást.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet