2022. november 28., hétfő

Allegri: Kaká nem érkezik, Pato nem megy el

-

Az AC Milan trénere továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az átigazolási idény lezárása előtt érkezni fog egy nagyon fontos személy a csapatba, ugyanakkor kizárta azt a lehetőséget, hogy ez az érkező Ricky Kaká lesz.

A brazil aranylabdás mostanában egyre többször hangoztatja, hogy José Mourinho kérése miatt is szeretne a Bernabeuben maradni, az újságírók mégis többször összeboronálták a nevét az olasz bajnokkal. “Kaká egy nagyszerű labdarúgó, de ő most a Real Madridban focizik” – nyilatkozta Massimiliano Allegri az Il Corriere dello Sportnak, majd hozzátette: “Számos játékos tartozik a Mister X kategóriába, de Kaká áll az utolsó helyen.”


Az olasz vezetőedző kitért Alexandre Patóra is, akit a napokban keresett meg a Chelsea, azonban elárulta, nem szerepel a klub tervei között a fiatal tehetség elvesztése. “Patónak 2014-ig szerződése van a Milannal, és ezt ki is fogja tölteni, hogy ezt követően mi fog történni? Majd meglátjuk” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nem tudom mit jelentenek nálad a pontok, de ezek ténylegesen jó hírek. Kaká a múltunk egyik legjobbja (imádtam végig, még az utolsó gyenge évében is), de nem ő kell nekünk a jövőre előretekintve, Pato pedig nem megy szerencsére. Ennél jobb hírek most nem nagyon lehetnének (hiszen Mr. X. bejelentése már tudjuk, hogy augusztus végén lesz csak, szóval addig nem fogjuk megtudni).

   Remélem mindenesetre, hogy nem Aquillani v. Montolivo lesz ez az illető, hanem Schweinsteiger (rosszabb esetben Fabregas). Aztán télen jöhet(ne) esetleg Ganso. Bár Ganso nagy lutri, de ha ősszel nem tejesítünk jól, akkor be lehet vállalni a kockázatot.

 1. szimpatikus az h Patoról szóló híreket ennyire határozottan el utasítja a Mester….. de az h egy volt Milan játékost (aki mai napig a szívünkben van) azt mondani h a Mr. X kategóriában az úccsó helyen áll….. jó biztos nem azért mert a tudását fumigálta… csak engem a Kaká téma még mindig furán érint…. még mindig inkább Milan játékosnak tartom mint sem Realosnak…. nah mind1 🙂 FORZA MILAN!

 2. „Ibrahimovic nem jön a Milanba.” „Nálunk egyszerűen nincsenek meg az anyagi feltételek, hogy leigazoljuk. Túl drága. ” “Nem engedhetünk meg magunknak olyan magas fizetést, mint amit a Barcelonában kap.” “Ö Barcelona játékosa,nincs szó róla.”..
  Ezek mind Galliani szavai voltak tavaly Ibrárol mikor már mindenben megállapodtunk a Svédde, és Ő vissza utasította a City ajánlatát.
  Kaká érkezése sanszos.Itt majd kiderül hogy Allegri szava mennyit számít, mert szerintem Berlu Kakát szeretné, viszont a mester taktikájába teljesen más típusú játékos illene.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS