A Milan megkezdte a tárgyalásokat Montolivo ügyében

18

Riccardo Montolivo ügynöke Giovanni Branchini  megerősítette a sajtónak, hogy a Milan és a Fiorentina megkezdte a tárgyalásokat a középpályás klubváltásának ügyében.

A Viola csapatkapitánya azután került eladólistára, hogy megtagadta 2012 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítását.

„Igen a két klub valóban felvette a kapcsolatot egymással.” mondta Branchini a Gazzetta dello Sport. „A Fiorentinának most el kell döntenie mi legyen. A játékos már meghozta a döntését, miszerint nem hosszabbít a Violával, de nem gyakorlunk rájuk nyomást, hogy most azonnal eladják.”A klub nem kockáztathatja, hogy Montolivo egy év múlva ingyen távozzon és bíznak benne, hogy legalább 12 millió eurót kaphatnak érte idén nyáron.

A középpályás helyzete egyre nehezebbé válik Firenzében, miután a szurkolók folyamatosan sértegetik az edzéseken és a kapitányi karszalagot is elvették tőle.

„Nem értem a rajongók keserűségét. Ha Riccardo itt marad még egy szezonra, garantáltan száz százalékot fog nyújtani. Nem jelentene számára problémát egy újabb évre a Violával maradni.”

A Milan a legesélyesebb az olasz válogatott középpályás megszerzésére, de a Genoa is figyelemmel követi az események alakulását.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Bár sose volt nagy kedvencem Montolivo, de jelenleg biztos ,hogy erősítést jelentene a középpályánknak! Jó lenne megszerezni minél hamarabb és utána már csak Mister X-el foglalkozni. 😀
   Montolivo jó játékos, de beb.szna, ha ő lenne Mister X!

 1. énis remélem és 12 millió euró szinte semmi egy ilyen képességű játékosért ha ő jönne már 100%-os keretünk lenne és ő még egy MR. X nek is jó lenne:)

 2. szerintem meg nem is lesz semmiféle Mr.X csak szédíti a népet a kopasz.Montolivo meg mindenképp erősités elnézve a középpályánkat

 3. Remélem megszerezzük!!!A jövőre nézve nagyon is okos döntés lenne idehozni.
  Ezután pedig augusztus végén érkezhet Mister X. is.Akkor teljesen elégedett leszek az átigazolási szezonunkkal.

  Forza Milan!!!

 4. Erösitésnek erösités lesz az tuti de lehet hogy olcsobban is megszerezhető. És még kell valaki középre aztán jöhet a rajt meg a szurkolás!:)

 5. Nem tudom..Én nem látok benne sok mindent…26 évesen nem a fiorentinában játszana ha valóban akkora tehetség lenne

 6. rikikaka22! 26 évesen Alessandro Nesta még a Lazio alkalmazottja volt. És bár bajnok is lett meg nyert egy KEK-et is, azért a Lazio sosem volt nagycsapat. George Weah? 29 évesen vettük meg…
  Én ezt a Montolivo dolgot nem így látom. Jöjjön, megkapja a lehetőséget, mutassa meg, mit tud. Ne az legyen vele is, mint Gilardinoval például. Én csak azt nem értem, hogy mi a francnak kellett augusztus elejéig várnunk, amikor már legalább egy hónapja lehet tudni, hogy Montolivo nemet mondott a Fio szerződéshosszabbítási ajánlatára?!

 7. én mindenképp erősítésnek tartom… és kifejezetten örülnék ha jönne! Fiorentina nem olyan gyenge csapat…. és ő valamivel kiérdemelte a csk-i karszalagot…

  Csak azt nem tudom mi ez a butaság h Aug végéig kell várni egy igazolással…..már együtt edzhetnének.. és beépülhetne ő is és MR.X is a csapatba………. de gondolom ez az Aug 30.kára tervezett nagy izgalom… gondolom lejjebb viszi az árakat……. de így a nagy igazolásokat elviszik..szaal maradék marad…. és persze a már említett beépülési probléma..

 8. én nem hiszem hogy 1 profi játékosnak problémái lennének a beépüléssel
  Ibra és Robi is beilleszkedett pedig az utolso napokban érkeztek.
  remélem be is válik Montolivo és nem okoz csalodást

 9. Szerintem nagy erősítés lenne nekünk Montolivo,mert egy jó játékos szükségünk van rá,remélem sikerül leigazolnunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet