A Chelsea Patót akarja

41

Az átigazolási piacon eddig nem virított valami nagyot a Chelsea csapata. A januári két szupertranszfer után (David Luiz és Torres) a gazdag londoni klub ezen a nyáron eddig szerény vásárlókedvet mutat. Persze, van még idő…


A Sportmediaset  azt írja: a londoniak új menedzsere, Andre Villas Boas szerint Alexandre Pato lenne a tökéletes partnere a spanyol Fernando Torresnek a csapat élén. A lap úgy tudja, hogy a Chelsea már megtette ajánlatát, ami  20 millió fontról (mintegy 25 millió euró) szól, valamint egy lehetőségről, hogy a Milan válasszon a Nicolas Anelka –  Salomon Kalou duóból egyet.

A lapok szerint a két felkínált játékos nem feltétlen szeretne Olaszországban játszani,  sokkal inkább az angol bajnokságban képzelik el karrierjük folytatását. A Milan pedig szinte kizárt, hogy megválna Patótól, kivált ezen az arcpirítóan alacsony áron. Pato ráadásul most nagyon boldog Milánóban (B.B.), a nyáron többször is hűségesküt tett a klubnak.41 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na Na baszki ha Hulk 100 millió a kivásárlási ára akkor Pato 120 meg ,mit szerénykednek ilyen 25 millió eróval.

 2. Ezek hülyék!!!
  25M+Kalou/Anelka..??DDD
  Elég szánalmas, minden évben bepróbálkoznak Patonál nem tanulnak tavaly 40-et vagy mennyit adtak volna érte és akkor sem ment akkor szerintük most menni fog hatalmas tehetség nem szabad odaadni senkinek…(Talán ha Luizt+Essien+10/15M akkor talán de másért nehogy!!!!)
  A jövő embere lehet a Milanban így is kevés tehetséges alap fiatal van a keretben nem kellene eladni őket!

 3. Sem Essien sem Luiz sem Drogba se senkiért sem!!!
  Kakát sem kellett volna odadni a kopasznak semmi pénzért sem! Azóta sehol nem vagyunk a BL-ben…
  Forever MILAN

 4. Pont a napokban gondoltam rá, hogy Chelsea-be mennyire illene Pato. De semmi pénzért nem adjuk, remélem. Idén BL-ben legalább az elődöntőbe el kell jutni, nem érzem elég erősnek a Milant, hogy megnyerje, de nagyon reménykedem benne.
  Kaká meg sajnos tönkretette a karrierjét, hogy madridba igazolt, nem a régi.
  Egy kérdés: Szuperkupa hány órakor lesz CET? 😀

 5. Már vártam, hogy bejelentkezzen a Cheszki, de ez az ajánlat egyszerűen vicc kategória.

  Pato nem eladó!

 6. Patot megszerezni minden csapatnak nagyon nehéz! Én azt remélem, hogy lehetetlen! Hálás vagyok Barbarának, hogy elrabolta Pato szívét és viszont! Amíg ez a kapcsolat tart, addig Pato biztos, hogy nem megy sehova és főleg nem ennyiért!

  Kakával kapcsolatban a Kopaszék szerintem tudtak valamit és nagyon jó üzletet kötöttek, mert azóta Kakát meg kellett műteni, alig játszik és azóta sem találja a formáját, ráadásul 30 milliót esett (esett?! zuhant!) az értéke, ha nálunk marad, akkor is műteni kellett volna, nem játszott volna és akkor sem lettünk volna sehol a Bl-ben . Sajnos azt kell mondanom, hogy Gallianiék jól döntöttek, amikor eladták.

  Hozzáteszem, hogy pont abban az évben volt az első ítélet a Fininvest botrányban és arra fogták rá, hogy ezért kell megválniuk Kakától, de szerintem inkább a rossz térde és a létfontosságú műtét miatt . Amit pedig kaptak érte, azt valószínűleg berakták a kártérítés kasszába.

  Patót nem szabad eladni! Ő egy kincs! A Kopaszék nem is fogják.

 7. Patot nem adnám oda senkinek. Egy felmérés alapján több gólt rugott és sikeresebb mint Messi 21 éves korában. Ő már alapember, Messi 21 évesen csak Roni meg Giuly cserélye volt. Óriási tehetség és nincs az a pénz amiért el kellene engedni.

 8. A Chelsea menjen a p*csába!!!! Már csak azért is mert egyáltalán ajánlatot mert tenni de ha tesz is mit fukarkodik 🙂

  25Milla +Kalou/Anelka? vicc!!!!

  Hulk kivásárlási ára is 100 milla, Pastore több mint 40 ért kelt el, akkor Pató ára indul 150- ről

 9. Szerintem Barbara itt tartja nekünk Patot, de Thiago Silva-nak is kellene keríteni egy vezetőségi tag lányát és sima az ügy. Kár, hogy Kaká nem zúgott bele valamelyikbe.

 10. Jelenleg Pato,Ibra,Silva a legjobb játékosaink..
  Őket kéne megtartani amíg vissza nem vonulak,rengeteg mindent megnyerhetünk VELÜK! Őket semmi pénzért SENKINEK!!

 11. Ne adjuk el. De nem is fogjuk. Galliani nem ilyen ostoba. Még Essien vagy David Luizért sem. Hány fontos gólt lőtt már…PL a Real ellen a 2009/2010-es idényben.

 12. Alighanem lenne az az összeg amiért Patót érdemes lenne továbbítani. Olyan összeg amiből lehetne pótolni őt (Falcao, Hulk) és még maradna belőle annyi, hogy meggyorsítsa egy klasszis középpályás érkezését. Nagyjából 60-80 millió lenne ez az összeg, ami hatalmas, és meggyőződésem, hogy a Kacsa nem ér ennyit, de ha Pastore egy jó szezon után 43 millióért válthat klubbot, akkor reális.

  Amint megláttam ezt az ajánlatot hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Most őszintén, ezt komolyan gondolták?

 13. 80-90 millió euróért eladó, alatta semmiképpse. Egy 25 millió eurós + nyalóka meg kaló játékjoga beszarás. Minek nézik az embert? Am ha Hulk 100 akkor tényleg Pato 120 😀

 14. Nagyon gáz ajánlat! Semmi pénzért sem engedném el, ráadásul 25 milláért!!!
  Kalou meg Anelka is tök fos!!! Meg ha el is menne, még a végén úgy járna, mint Sheva, elfelejtene focizni!!!

 15. én is sok mindent akarok…. PL Eva Longoriát 😀 de már a gondolat születése közben halott az ötlet! Szaal Mondjátok meg V.Boas tesónak h kapjon a buksihoz.. és komolytalan ajánlatokkal menjen a nagybanira 😀

 16. Ettől a Pato 25-ért meg vmi 5-10M-ós senkikért már csak a Barca ajánlata annó T.Silvánál a durvább 20M!!XDXDXD!!!!!

 17. Azért tök jó hogy Chelseanak is pont Pato kell..Hagyanak már minket végre békén..Vigyék Hulkot, vagy akit akarnak de Patot hagyák békén..Ez az összeg meg ez a cserealap egyszerüen nevetséges…Még hogy Anelka vagy Kalou meg 25 milió..

 18. Ez tényleg egy vicc! 😀
  Mert ha még azt ajánlották volna, hogy 25 millió + Fernando Torres játékjoga…!
  Arra még azt mondom hogy reális. De hogy Kalou vagy Anelka??! Ez a nyár vicce!! 😀

 19. en is sokmindent akarok………

  25millio???viccnek is rossz

  100 alatt sehova…de meg azt is nagyon meggondolnam!

  de kar fecserelni a szot mert a kopaszek nem adjak el

 20. 2012-ben vagy 2013-ban majd lehet tárgyalni Patoról… Az UEFA elitsorozatában Patonak most már illene azért valamit virítania, mert eléggé gyászos a mutatója. 2 gólt rúgott eddig 14 meccsen, ráadásul azokat is 2 éve a Real elleni 2:3 alkalmával… Most egy tehetséges játékos, de nem igazi vezér (az Ibra). Amennyiben ebben az idényben sem tesz le valamit az asztalra a BL-ben, akkor felőlem rúghat 30 gólt is a Serie A-ban, akkor sem fogom marasztalni. Más kérdés, hogy amennyiben egy év múlva is 20 millió fontot ajánl érte a Chelsea (vagy más), akkor is elküldeném őket a francba. Nem biztos, hogy Pato 25 milliónál többet ér, de amennyiben a Santos 50-et kér Gansoért, Pastore meg 43-ért igazol a PSG-be, akkor Pato ára sem lehet alacsonyabb 40 milliónál. Aki viszont 100 millió felett kérne érte, az szerintem gondolkodjon egy kicsit. A bajnokságban rúgott 25 meccsen 14 gólt, és adott 4 gólpasszt, ami jónak mondható. Ugyanakkor majdnem 100 napig volt sérült, aminek következtében ki kellett hagynia 13 bajnoki meccset (vagyis az idény harmadát) és 3 BL-találkozót az általunk lejátszott 8-ból. Egy klub azért ezt is számításba veszi, ha ajánlatot tesz valakiért. Jó, sőt nagyon jó játékos Pato, de a terhelhetősége – nem tudni, miért – meg sem közelíti pl. C. Ronaldoét. Tehát aki itt száz milliós vételárról fantáziál, az ezt is vegye számításba.

  • Kedves Lansky!

   Én mindig szívesen olvasom a hozzászólásaid és általában szimpatikusnak találom őket, de ezt nem.

   A 100 Milliós árról alkotott véleményeddel egyetértek, mert Pato ennyit nem ér és szerintem nem is fog (remélem azért, mert nem adjuk el). Szokták mondani, hogy minden annyit ér, amennyiért megveszik, úgyhogy nehéz lenne megmondani Pato értéket. Ezzel én nem is foglalkoznék.

   “2012-ben vagy 2013-ban majd lehet tárgyalni Patoról” ???? Na ezzel a kijelentéssel azonban már vitáznék! Azt ne feledjük, hogy még mindig csak 21 éves (persze csak szeptemberig) a fiatalember és ennyi idősen a “nagy sztárok” sem nyújtottak ilyen teljesítményt (leszámítva a Fenomént és a régi nagyokat, akiket azért hagynék ki, mert régen nagyon más volt a foci). A Bl meccseket Pato leminősítésében azért nem venném alapul, mert az elmúlt 2 évben az egész csapatunk konkrétan egy batyu f@szt nem ért a Bajnokok Ligájában és ha nincs irányító, aki a gólpasszt adja, akkor nem lesz gól. C Ronaldo sem rúgott volna tavaly annyi gólt, ha nem passzolják oda neki a labdát, de az ilyen alap dolgokat neked biztosan nem kell magyaráznom!

   A sérülékenysége szerintem az életkorára vezethető vissza. Emlékezzünk csak Ronaldinhora meg Ronaldóra. Elkerültek egy nagy csapathoz huszonévesen és elkezdtek fizikálisan is fejlődni. Dinho a Barcában 23 éves korától (akkor igazolt oda) feldobott a testére 20 kilo izmot, Ronaldo dettó. Gyanítom, hogy Pato eddigi személyre szabott edzés programja merőben eltért az idősebb játékosokétól.
   Azt hiszem tavaly volt egy elemzés arról, hogy Patonak fizikálisan kell fejlődnie, erősödnie, hogy a teste és izomzata kevésbé legyen sérülékeny. Az előző szezonhoz képest is már felpakolt durván 7-8 kilót és meg is jegyezte valamelyik kommentátor az egyik meccsen, hogy a plusz izom miatt mintha kicsit lassabb lenne.

   Szerintem Patot még ne írjuk le, mert egy ilyen játékost 2012 vagy 2013-ban 23-24 évesen eladni hatalmas baklövés lenne. Egy játékos 24-28 éves kora között éri el teljesítőképessége csúcsát! Az ennyi idős brazil “tehetségek-kel” ellentétben Ő már szokta a légkört Európában és előtte áll még szinte egy teljes karrier!

 21. Kaka többek között azért lett eladva, mert Bl-ben nem indult a csapat, UEFA-ból is kiestünk a Werder ellen és minusz 90m körül zárta az évet a Milan.
  Pato maradni fog abban az esetben, ha megbiznak benne s játéklehetőséget kap. Amivel szerintem semmi probléma nincsen, feltetőleg tanul az előttelévők hibájából. Sheva, Kaka…egyikük sem volt közel olyan jó a “megaigazolást” követően.
  Hulk 100millás kivásárlási ára nevetséges, nem reális és ezzel szerintem mindenki tisztában van. De aki Patot 100milla körülre tenné az szerintem azért gondolkozzon el ezen mégegyszer. Remélem egyszer majd meg fog érni annyit, s még mindig piros feketében láthatjuk majd játszani. Egyik legtehetségesebb játékosunk, sokat várok tőle.
  Amúgy miért is várjuk el tőle ennyi idősen, hogy vezér legyen egy olyan csapatban ahol a játékosok fele az apja lehetne? Azért az necc.

 22. A viszonylag mértékadó “transfermarkt-ék” is 34 mikulásra taksálják Pato árát—már ha eladó lenne!

 23. Chelsea?! Ne vicceljünk már… 🙂 Egy ilyen játékos mint Pato tuti nem menne el egy olyan csapatba ahol nem lehetne bajnok, kupa és BL győztes sem 😀

 24. Pato nagyon jó játékos és ezt bizonyítani is fogja a következő években, remélem a Milanban. 40+Drogba lenne a minimum ha Pato nagyon távozni akarna, de nem akar hiszen nincs ennél feljebb. A Milan a csúcs. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet