Cassanónak fogynia kell

12

Az AC Milan még a felkészülés elején tart, de már túl van az első igazi erőfelmérőn, az Audi Kupán. A csapat ugyan a negyedik helyen zárt, de csak tizenegyesrúgásokkal maradt alul a Bayern München, és a brazil Internacional ellen.

A torna során akadtak kiemelkedő teljesítmények, mint például Christian Abbiatié, míg Cassanóval kevésbé voltak megelégedve a szurkolók. Hasonló véleményen van a csapat edzője, Massimiliano Allegri is, aki szerint a játékosnak mindenképp fogynia kell, ha ki akarja hozni magából a legjobbat.

”Antonio rendelkezik némi súlyfelesleggel,” – nyilatkozta Allegri a La Gazzetta dello Sportnak. ”Ahhoz, hogy a legjobbját nyújtsa, a többiekhez hasonlóan neki is le kell fogynia. Már a második edzésen elmondtam Cassanónak, hogy ez egy különösen fontos szezon lesz. Tudom, hogy itt akar maradni, és a képességei vitathatatlanok, ezért most mindent meg fog tenni, hogy javítson a fizikai állapotán. Jelenleg Ibrahimovic, Pato, és Robinho is előtte áll a rangsorban, de Cassano rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítségével behozhatja őket.”12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Úgy sem fog lefogyni… Eddig is szart az egészbe, akkor miért pont most? Ha megkomolyodna akkor egyik legjobb játékosunk is lehet, de én erre sok esélyt nem látok. Szerintem ugyan olyan marad mint eddig. De kíváncsian várom a változást, már ha lesz!

 2. Szerintem azért nem baj az, hogy az AC Milan kerete rendelkezik egy Antonioval. Továbbá Norbi400 ha neked ellen véleményed, akkor légyszíves tanulj meg az anyanyelvedet használva a “szar” kifejezés helyett normális jelzőket találni! Előre is köszi!

  • A “szart” és a “szar” szavak között különbség van. Légy tisztában először ezzel. Egyébként is most tök mindegy hogy írtam volna, “nem érdekli az egész” vagy “szart bele az egészbe” ugyan az, és mivel csak egy forumon vagyok ez jött és ezt írtam. ( Ez is az anyanyelvünk, de te biztos jobban tudod…) Magyar emberek így szokták mondani, már elnézést. Ha már a helyesírásról beszélünk Antonio-val, nem pedig Antonioval. De azért köss belém… Téma lezárva részemről.

   • Én csak arra próbáltam kihegyezni a dolgokat, hogy létezik más szinoníma is esetleg.
    De hogyha neked ez teljes mértékig természetes, akkor csak egészségedre!!!

   • A magyar helyesírás szabályai szerint helyesen: Antonióval. 🙂 Üdv,
    egy Milan-szurkoló korrektor

 3. Tehetségét soha senki nem vitatta.Fegyelmezetlenségét mindenhol bizonyította.Jövőre 30 éves lesz.Sajnálom hogy mentalitása megakadályozta abban, hogy olyan kariert fusson be amire a tehetsége alapján hivatott lett volna.

 4. Osztom Norbi400 véleményét, egy AC Milan szintű klubbnak semmi szüksége nincsen egy Cassano vagy hozzá hasonló (értem ezalatt azt, hogy egy kiégett motiválatlan fegyelmezetlen nagyképű stb.) játékosra. Sajnos az egész csapat tele van öreg lassú focistával akiket abszolút nem mozgat meg semmilyen tét.. Nem értem miért kell ezt a filozófiát folytatni ez az átigazolási időszak is egy hatalmas nagy kudarc, mert ha nincsen pénz jó játékosra értem ezalatt Ganso-t vagy Fabregast de még lenne sok más hozzájuk hasonló játékos aki tud szervezni, befejezni és nem utolsó sorban FUTNI, akkor miért nem tekintgetünk fiatal tehetségek után akiket kinevelve legalább két év múlva lenne egy elfogadható minőségi csapat. Viszont amíg Bonera, Seedorf, Gattuso, Cassano, Zambrotta, és a hozzájuk hasnlóak beférnek a kertebe hangsúlyozom hogy a KERETBE addig nem lesz nálunk rendes foci, és Európa elitje körbe fog röhögni minket, mint ahogy azt teszi már pár éve…..

 5. Norbinak van igaza. Miért vagytok oda Cassano-ért? Mert valamikor valahol mutatott valamit? Egy lassú, tehetségtelen játékos. Azt a napot sem értettem amikor hozzánk került. 10 helyzetéből 1et belő. A labdát meg sem tudja tartani. Igaz, néha ad 1 jó paszt, akkor meg elvagytok szállva tőle, hogy micsoda csodapasszoló. EGY NAGY SZAR!

 6. Tavaly Cassano 4 góllal és 6 gólpasszal járult hozzá a bajnoki címhez. Ehhez még hozzátartozik, hogy érkeztekor formán kívül volt, mert nem játszott hosszú hetekig.

  Minőségi játékos aki kell a padra. Képes új színt vinni a játékunkba, és egy-két villanással eldönteni a mérkőzéseket. Nélküle nem lett volna bajnoki cím! Többet vártam tőle, de ha évről évre hozza ezt a szintet, akkor hasznunkra lesz.

  • Ez azért túlzás hogy nélküle nem lett volna meg a cím, de akár jó is lehetne ha nem fosná telibe az egészet. Jóllakott, itt levezet kb.

 7. Nem látjuk egyformán a dolgokat, és ez így van jól. Szerintem Ganso kreativitásban és a pályán látásban a “táskáját” se vihetné Cassanónak, Seedorfnak, vagy Ronaldhinonak. Itt egy kis ízelítő a Milánnál már feleslegessé vált “öreg”-től.
  http://www.youtube.com/watch?v=4k8O_pKLIQs
  Én ezt a focit csípem.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet