2022. december 05., hétfő

Az új célpont Casemiro?

-

A Corriere dello Sport friss információ alapján szerda este Adriano Galliani, Ariedo Braida és Massimiliano Allegri egy közös tárgyalás során eldöntötték, hogy a Sao Paulo 19 éves középpályását, Casemirot próbálják leigazolni.

Ariedo Braida a napokban fog Brazíliába utazni, úgy tűnik már nem Ganso a fő célpont a Milannál.

A játékos adatai:

Teljes név: Carlos Henrique Casemiro
Születési idő: 1992. február 23.
Születési hely: São José dos Campos
Magasság: 184 cm
Poszt: középpályás:
Jelenlegi klubja: Sao Paulo
Mezszám: 8

(Köszönet Patyának a fordításért.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ezekből bármelyiket szívesen látnám, mint nagy nyári igazolást: Lucas, Hernanes, Casemiro, Pastore, Marin, Robben, Schweinsteiger!
  Ezek az emberek nagy lendületet tudnának adni a csapatnak, és 4-5 szezonon keresztül lehetne rájuk számítani. A BL-be ezen játékosok egyikére van szükségünk.

  A többieket én már nem várom: Ganso, Montolivo, Kaká, Neymar, Fabregas, Nasri…. stb stb stb

  Kiváncsi vagyok mi fog történni augusztus végén….

  • jah… de annyit még hozzátennék, hogy én még mindig nem értem, miért kell várni teljesen az utolsó pillanatig ezzel az igazolással. Kinek jó ez? Sztem se az igazolandó játékosnak, sem pedig a csapatnak….. hiszen Allegri most is azt nyilatkozta Taiwo-ról, akit mindenki az egyik legjobb igazolásunknak tart… hogy még mindig szoknia kell az olasz focit… ami nálam azt jelenti, hogy nincs vele megelégedve. Ezért tartom hülyeségnek az augusztus végi igazolást, mert igy a játékosnak esélye sincs bele szokni és felvenni a Milan diktálta ritmust. Persze, ha az olasz liga egy másik csapatából hozunk valakit, akkor megértem.
   Remélem lesz magyarázat erre az egészre…. hogy miért kellett ennyit várni az igazolással…..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS