A fogadóirodáknál a Milan a favorit

2

Bár még egy pár hetet várnunk kell az olasz bajnokság rajtjára, a fogadóirodák már “várják a pénzünket”. Lehet fogadni helyre, tétre, befutóra, avagy az olasz bajnokra. Jó hír, hogy szinte minden profi irodában a Milan a favorit.

 A Milanhoz “közel álló” bwin-nél talán nem meglepő, hogy a Milant tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre. A fogadóiroda 2,30-as szorzót kínál a címvédő sikerére, míg az Inter 2,45-ös mutatója szoros csatát ígér. Az iroda által kínált nyereményszorzók alapján a két milánói gárdát a Juventus (7,25), a Roma (9,00) és a Napoli (19,00) követi.

Nem tér el jelentősen a bet365.com ajánlata sem. Itt is Milan (2,20), Inter (2,37), Juventus (8,00), Roma (13,00), Napoli (21,00) a sorrend, vagyis ez az iroda is milánói párharcot vár a Serie A következő szezonjában.A gamebookers.com is ugyanezt a sorrendet állította fel, itt a Milan végső sikere 2,20-szoros pénzt ér, az Inter győzelme alig hoz többet (2,35).

A ladbrokers.comnál is megyezik a sorrend, ők is Milan, Inter versenyfutást várnak.

A sportingbetnél a Milan a bajnokság esélyese (2,30), az Inter (2,70) és a Juventus (7,50) előtt. ennél az irodánál már lehet fogadni a szezon első olasz tétmeccsére is: a Milan győzelmére 2,45, az Interére 2,65 a nyereményszorzó. Vagyis a bajnokcsapat esélyeit egy picit erősebbnek érzik a szakértők…

A Betclic is hasonlóan látja az esélyeket a pekingi derbin (Milan: 2,50 – Inter 2,75), de ennél a fogadóirodánál már a végeredményre is kínálnak fogadást.  A Milan 1-0-s győzelmére pl. 7-szeres pénzt fizetnek, a 2-0-ra 10-szerest, a 2-1-re 9-szerest. Amennyiben 3-0-ra sikerülne nyerni Ibráéknak, az 25-szörös pénzt hozna a bátraknak.  jellemző, hogy egy 3-0-ás Inter siker 30-szoros pénzt érne.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szinte minden esetben a bajnok a következő kiírás esélyese. Ugyanakkor egy évvel ezelőtt meg az Intert tartották a legnagyobb favoritnak. A Juve azért van ilyen előkelő helyen, mert csak a bajnokságra kell koncentrálnia. Az erősítései még nem tennék a csapatot ennyire esélyessé, de tény, hogy jóval többet pihenhetnek. Ráadásul a BL jóval több energiát vesz ki a csapatokból, tehát nem arról van szó, hogy februárig 6 meccsel többet kell játszania a Milannak, Internek, Napolinak meg az Udinesének. A Romát ugyanakkor a dobogóra minimum jónak tartom.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet