Pastore: újabb kérők a Palermónál

17

A kiváló francia lap,  a L’Equipe szerint könnyen elképzelhető, hogy a Palermo legnagyobb kincse,  Javier Matias Pastore mégsem Olaszországban folytatja pályafutását. A játékos korábban azt mondta, hogy nem szeretné elhagyni Itáliát és örömmel jönne a Milanba.

 

Chelsea, Manchester City, Malaga. Ez a három klub, amelyik szeretné megszerezni az argentin karmestert – írja a francia lap.  Maurizio Zamparini, a Palermo tulajdonosa korábban azt mondta, hogy 50 millió euróért árulja kedvenc játékosát, de egy nagy európai klub arra kérte őt, hogy csökkentse az árat 45 millióra. A klubvezető konkrét nevet nem mondott, de az olasz sajtó a Real Madridot vélte a háttérben, ahol Kaká vélhető távozásával felszabadul egy hely az irányító szerepkörben.A francia lap viszont úgy gondolja, hogy a Chelsea új menedzsere lehet a legkomolyabb érdeklődő Pastore iránt. Elképzelhető, hogy a gazdag olajsejkek csapatai, a City és a spanyol Malaga is bejelentkezett az argentin tehetségért. A lap szerint a spanyol bajnokság jobban feküdne a fiatal játékos technikás, “finom” stílusához.

Közben a Palermo sportigazgatója megerősítette a Milan érdeklődését Pastore iránt. Sean Sogliano úgy fogalmazott: “a játékos stílusa nagyon illene az AC Milanhoz.”

 

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Újabb örömhír! Szóval úgy néz ki, hogy Pastorét sem tudjuk megszerezni. Ennyit mi nem tudunk fizetni érte, de az “olajos” Malaga és a Chelsea meg a City igen. Sajnos az olasz adózási rendszer miatt komoly anyagi korlátok közé vagyunk szorítva.

  Vajon kit húzhatunk még ki a közel jövőben a listáról?

  Kezdem azt hinni, hogy Gansot és Montolivot fogjuk megszerezni.

 2. Menjen csak a cselszibe vagy a malaga /muhaha/ vagy a citybe ha semmit nem akar nyerni. Mert ez a 3 csapat a egy jó pár évig sehol sem lesz attól hogy tele vannak milliókkal. Csapat is kell meg edző is. Villas B is befog égni a cselszinél akár csak mourinho is beégett.

  • Mou beégett? 6 címet szerzett a csapattal! És kétszer az év edzőjének választották PL-ban. A BBC az év személyiségének jelölte (és meg is kapta), az UEFA amíg a Chelsea-nél volt kétszer az év európai edzőjének díját adta neki, háromszor a hónap edzője volt. Érdemes lenne tájékozódni mielőtt hülyeségeket irkálunk…

 3. Nem Ganso-t kéne megvenni mindannyian láttuk, hogyan játszik a Copa Americán és engem személy szerint nem győzött… Egyértelmű, hogy nekünk Pastore kéne a csapatba.

  Ganso csak labdát veszt, és rossz passzokat adott… + volt egy gólpassza

  Pastore meg mindig megszivatott minket akárhányszor ellenük játszottunk a bajnokságban és kupákban. Nem is mindig a gólokkal, hanem inkább a cselekkel és a jó ütemű passzokkal.

  Patore kell ide !!! <3 🙂

 4. Szerintem ‘crawleyhotshot’ arra gondolt h nem nyertek BL-t…
  Viszont kezd már nekem is unalmas lenni ez a PASTORE-GANSO-MONTOLIVO biznisz meg MR. X meg a többi baromság…elkezdődött a felkészülés és eddig csak El Shaarawy jött…ha megint az utolsó pillanatokra hagyjuk a játékosok leigazolását akkor nem lesz idejük felvenni a csapat ritmusát…

  • El Sharaawy, Mexés, Taiwo, Paloschi, Ricardo Ferreira. Azért ez valamivel több, mint amit te mondtál.

   Azonban a Pastore, Ganso, Montolivo, Schweinsteiger, Mr. X….. sztorikat már én is kezdem egy csöppet unni és zserintem nem egy szurkolótársam gondolja ugyanígy. Valószínűleg ez Berluék is sejtik és mostanában vesznek majd valakit, akivel egy kis időre befoghatják a szánkat. Az a valaki szerintem Montolivo lesz.

  • Taiwo és Mexes smafu? Ingyen jöttek, de akkor is nagy erősítések. Paloschi-t én sem tartom nagy nyereségnek, de azért ő is jött. Szóval az az 1 ember már most min. 4 érkező.

   Aki meg Pastore-t favorizálja Ganso-val szemben. Pastore mit mutatott az argentin válogatott karmestereként eddig? Mert ebbe a gyengén összerakott csapatba sem fér be, Ganso meg az első számú karmestere a brazil válogatottnak jelenleg. És nekem úgy rémlik, hogy 3 gólpasszt azért így is adott a Copán (bocsánat, ha tévedek). Ok, Pastore már bizonyított Európában, na de ott sem nyújtott világklasszis teljesítményt, inkább csak egy elfogadhatót. Nem rémlik, hogy valami eget rengető dolgokat csinált volna. Közepesnél talán kicsit jobb produkció és ennyi. Azért az az olasz bajnokságban szerzett 9 gólpassz 68 meccsen nem egy fergeteges irányítói teljesítmény szerintem…

   Én mondjuk egyiket sem hoznám, inkább a Schweinsteiger., Fabregas kettősből hoznék el egyet azok közül, akikkel szóba hoztak minket (bár még mindig Gerrard lenne az álmom, na de ez több mint merész gondolat).

 5. Abba a gyengén összerakott csapatba Cambiasso sem fért be mert a “mester” Gagot jobbnak látta. Vicc az egész. Amikor Pastore beállt, akkor simán felpörgette az argentínok támadásait, és némi szín is került a támadásokba.

  Ganso 4 meccsen adott 3 gólpasszt, és még több is összejöhetett volna neki. Ebben az egy dologban veri Pastorét. Csodálatos a passzjátéka, igaz ebben sem verhetetlen. A kapura azonban nagyon veszélytelen, jóformán csak a félpálya és az ellen tizenhatosa között sétálgatott. Lendületből egy alkalommal nem vert meg senkit, 1-1-ben sokszor vesztett labdát, és a mezőnyben mutatott legszebb mozdulata az esernyőcsel volt, amit Európában aligha tud eladni. Ha kontrára kerülne sor teljességgel haszontalan lenne, mert nem képes mélyről indulni. Szerintem ha egy csapatban lett volna Pastoréval akkor nem lépett volna pályára Ganso.

  Pastore sokkal rosszabbul passzol, de több gólt szerez. Gyorsabb, lendületesebb és kontrákban hasznosabb. Nem szívesen írom le, de eddig kevesebbet volt sérült mint a brazil. Szóval én nem gondolom, hogy Gansoval jobban járnánk. SŐT.

 6. Boldinho ebben igazad van ( vagy lenne) csak elfelejtettem oda íni h a támadó szekcióra gondoltam… 🙂 Paloschi valóban jó játékos és ténylegesen a jövő de ha csak az előző szezonból indulunk ki akkor nem sok lehetőség kapnak a fiatalok (pl: Strasser, Merkel, Emanuelson) ) meg Paloschit azért se vettem mert ő a Milan tulajdona volt… 🙂

  Itt igazából a tényleges ‘nagy’ igazolásra gondoltam nem arra akiknek lejárt a szerződése és aláírt hozzánk…

  • Tiszta sor!

   A fiatalok szerintem idén több lehetőséget kapnak, hiszen Allegri jövőre elveszíthet pár öreget, ha esetleg visszavonulnak vagy elmennek valahová levezetni. Elég sok játékosról van szó (6-7), akiket pótolni kell, azonban mindenki helyére nem tudunk majd új játékosokat igazolni/vásárolni, akik úgymond világklasszis teljesítményre képesek az adott poszton, ezért Alegrinek muszáj szoktatni a fiatalokat.

   Sharaawy játékára nagyon kíváncsi vagyok (már láttam néhányszor a Padovában és nekem nagyon tetszik játéka, nagyon bízom benne) és szerintem ő az olasz kupában biztos, hogy kulcs szerepet kap majd (ha marad nálunk) Paloschival egyetemben. Ha ott beválnak, akkor Allegri biztosan meghálálja nekik pár serie a-s vagy Bl mérkőzéssel.

 7. Dani027-tel értek egyet.Igaz,hogy én nem láttam a brazilok minden meccsét,de amit láttam azokon nem volt éppen meggyőző Ganso játéka…Az összefoglalókban az egyik gólpasszához -amit Jadson-nak adott- igazság szerint nem kellett semmi kreativitás.
  Pastore alig kapott lehetőséget,de amikor beállt Uruguay ellen kis túlzással 40 perc alatt többet csinált,mint Ganso az általam látott két meccsén együttvéve.Ténylegesen felpörgette az argentín támadójátékot kapuralövései,veszélyes beadásai voltak.Ez persze szubjektív vélemény és akik az összes meccsüket látták a Copán elképzelhető,hogy nem értenek velem egyet.
  Nagyon bízom benne,hogy Pastore és Montolivo is ideigazol,akkor merészebb álmaink is lehetnének a BL-ben!!!
  Forza Milan!!!!

 8. inkább ő mint Montolivo még akkor is ha nem ugyan az a posztjuk :S mellesleg nagy játékos válhat belőle és később akkor mi meg 100 misiért adhatjuk el 😀 jöjjön ő és Sweinsteigler !

 9. Volt a championshipben egy sác aki nagyon technikás focit mutatott be,és a szezon játékosa lett, na ö lehet hogy sokkal olcsóbb lenne Gansonál és Pastorénál és talán a tudása is megvan..
  Láttam egy pár meccsen nem ügyetlen a srác: Adel Taarabt-nak hívják!

  1989.05.24
  180 cm
  francia/Marokkó
  középpályás,támadó középpályás (bal oldali)-amit mi keresünk!

  Az ára a töredéke lehet Pastorenak meg a túlértékelt Gansoénak.

  http://www.youtube.com/watch?v=1zwDew5UqfM&feature=related

  Tessék leigazolni!
  Hulk és Vidic meg Hamsik mellé és mehetünk a BL győzelemre!

 10. Pastore valószinűleg a Chelsea-ben folytatja a Palermo alelnöke szerint – irja a NemzetiSport.Tovabbi kerők a ManUtd,PSG,Real,Roma….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet