2022. november 28., hétfő

A lilák elutasították a hivatalos ajánlatot Montolivóért!

-

Ahogy tegnapi cikkünkben jeleztük: finiséhez közelednek a tárgyalások a Milan és a Fiorentina között Riccardo Montolivóért. A ma reggeli olasz lapok már konkrétumokról is beszámolnak a tárgyalások kapcsán.

 

A gazzetta úgy tudja, hogy a Milan hivatalos ajánlata 8 millió euró volt a játékosért. A Rossoneri ezt két részre bontaná: 5,5 millió eurót készpénzben fizetnének ki a játékosért, míg a fennmaradó 2,5 millió euróért átadnák a fiatal csatár, Alberto Paloschi játékjogának a felét.  A Fiorentina vezérkara 10 millió eurót szeretne kapni Montolivóért.

Az olasz sajtó kora délután azt jelentette, hogy a Fiorentina elutasította a Milan ajánlatát. A lilák ragaszkodnak a 10 millió eurós elképzelésükhöz. Néhány portálon az is megjelent (de hivatalos megerősítés nem látott napvilágot), hogy a Fiorentina szeretné leigazolni a Milantól Cassanót, s boldogan belevenné a Montolivo-transzferbe a volt Samp-játékost is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

35 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem azért “csak” 5,5 milliót akarunk fizetni érte, mert így sokkal több pénz marad egy nagyobb név leigazolására. Ha komolyan gondolják Schweinsteiger megszerzését, akkor minden millióra szükség lesz.

  Paloschi helyett meg nem kell csatár. Tavaly is végigküzdöttünk 5 támadóval, úgy hogy Inzaghi alig játszott. Szükség esetén El Shaarawy is képes 2. csatárt játszani. Úgyhogy én úgy látom, ez remek üzlet lenne.

  • Egyetértek! Gallianiék biztos, hogy valami nagy húzáson törik a fejüket, amihez kell a pénz. Nem feltétlenül rossz gondolat egy játékos játékjogának a felét áruba bocsátani. Egyrészt azért, mert ez nem azt jelenti, hogy végleg eladjuk. Akár következő szezonban vissza is vásárolhatjuk. Lehet, hogy az a 2,5 millió € Montolivo fizuja lesz.

   Ha Galianiék véghez viszik, hogy 8 M-ért a miénk legyen, akkor Európa összes élcsapatának általános igazgatója jöhet Gallianihoz különórákat venni tárgyalástechnikából!

   Kiváncsian várom, hogy kire kell az a sok pénz!

 2. elmennek már Gallianiék , hogy mindig játékosokat adnak, miért nem tudja letenni azt a 10 milliot. Komolyan mondom ez az ember minden 1euro-ért húzza a száját, nem csak milliokért!!! @ remélem ha oda adják Paloschit akkor nem lesz olyan hülye hogy vissza jöjjön, mert állandóan kölcsön adják , hol opcióval és attól fél a srác , hogy a boritékba ki mennyit ír :S !! adják oda azt a szerencsétlen Bonerát vagy Oddot, ha meg fiatalt akarnak akkor meg Strassert! Amúgy se fog játszani Montolivio mert ezt az egy szezont még az öregek fogják a középpályán és ezért nincs sajnos helye Flamininak bekerülnie a kezdő 11-be

 3. Teljesen egyetértek csabi6 az mondjuk nem baj, hogy Galliani ilyen zsugori, de mi a fa*nak adjuk oda Paloschit. Még 2008-ban mikor Ancelotti volt az edző beállította paloschit és 20 másodperc múlva gólt szerzett. Egyébként meg szerintem Paloschi többet ér még Boriellonál is.

  Tényleg az lenne a legjobb, ha odaadnánk Oddó-t vagy Bonerát érte.

 4. Na ne már! Én kamázom Montolivo-t de ne adjuk már érte oda Paloschi játékjogának a felét különben is a Fio eladja a középpályását nehogy már egy csatárral akarják betömni a lyukat ott középen. Szerintem kp-ban le kéne tenni a 10-t azt viszont látásra. Montolivo tuti kezdő nálam mint Pirlo utód. Jól lát a pályán, intelligens játékos.

 5. Hát Galliani megint eljátszotta a vezércselt, ha ennyiért elhozza! 🙂
  Szerintem ésszerű, ha bevonjuk az üzletbe Paloschi-t. Nagyot még nem bizonyított, fele játékjoga a miénk marad, tehát ha a liláknál villant, még visszahozhatjuk, ha nem fejlődik, akkor meg teljesen eladjuk. Ugyanez Montolivonál, nagy nyomás alatt még nem nagyon bizonyított, így érthető, hogy porlasztani akarják a kézpénz kiadást nála. Ne feledjük, hogy pl. egy Gilardino transzfer már Galliani háta mögött van, amin sokat veszített.
  Óvatos igazolás politikánk van, ezt kell szeretni!
  Ha ez az üzletet ennyiért megköti, akkor szerintem utána jön a bejelentés, hogy Montolivo volt mr.X. Mindenki megnyugszik. És ha még aug. végén sikerül behúzni egy slágernevet, akkor az már csak hab a tortán.

 6. Várható volt az elutasítás…mondjuk 10 millát tényleg le lehetne tenni érte.
  Azt viszont nem tudom, hogy Cassanot, hogy akarják belevonni a bizniszbe..
  Odaadnák Montilivót + 6-8 millát? esetleg… bár Cassanot nagyon sajnálnám ő az aki csereként beálva lendületet és plusz kreativitást képes vinni a csapatba és
  kezdőként is megálná a helyét! Szerintem inkább pakoljuk le a cash-t!

 7. A(z állítólag) mérvadó transfermarkt.de oldal szerint Montolivo 18,5m €, míg Cassano 15m € “árfolyamon áll”…

  Nah; bár sajnálom leírni, de akármekkora spíler is FantAntonio, simán cserélhetnénk; az én következő ajánlatom Monty-ra így nézne ki: 3,5m € + Cassano.

  Így vagy úgy, de szerintem Ricardo jönni fog…

 8. Mindig a tárgyaló felek akarata a mérvadó! Ha a Fiorentina 10 milliót kér érte, akkor hiába taksálta a transfermarkt.de 18,5-re. Cassano “árfolyama” azért lehet kevesebb, mint Montolivoé, mert az elmúlt 2-3 évben nem volt egy normális hónapja, amikor rendesen tudott volna játszani mindenféle összezördülés és botrány nélkül.

  Hozzáteszem, hogy a Fiorentina nincs olyan pozícióban, hogy felnyomja az árakat, hiszen kilencedikek lettek és a rossz eredménnyel záró csapatoktól nem szívesen vásárolnak a nagy klubok, főleg nem áron felül. Az olasz kupán, illetve bajnokságon kívül nem indulnak nemzetközi kupában, ami nagy bevételkiesés számukra + az azelőtti szezon sem sikerült túl jól.

  Paloschit pedig szerintem azért vonták be az üzletbe, mert a lilák Casst akarják, de mi nem akarjuk őt odaadni.

  A következő ajánlat szerintem 6.5-7 millió + Paloschi fele játékjoga. Ha így sem megy, akkor tényleg csak Cassanoval tudunk operálni.

 9. ne adjuk már Cassanot, ő egy óriási játékos csak a reallal elszarta a karrierjét és utánna a sampba igazol, ha rögtön ide jön a real utan akkor most egy élő legenda lehetne, most is jó csak formába kell jönnie.Montolivoért meg adjuk már oda kp-ban azt a 10 millát.

 10. Nah…. reggel mikor elolvastam a hírt, arra gondoltam, hogy bár nem vagyok Montolivo fan, de ha ennyi pénzért el lehet hozni akkor nagyon jó igazolás lesz. persze az a 8 milla egy kicsit pofátlanság. és mi a fenének kellene belevonni Cassano-t vagy akár Paloschit is…. ne garasoskodjon már Olaszország leggazdagabb klubja. Perkálja ki azt a 10 millát aztán szevasz…. nem értem mit akarnak megspórolni 2 millán… és hogy mi a fenének húzzák az időt már egy ennyire pofon egyszerű igazolással is mint ez.

  Ennyi pénzért még egy jófajta bort se lehet venni….
  Ha kell Montolivo vegyék meg 10 millióért, ha meg nem kell akkor pofa be, gatya le….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS