2022. november 28., hétfő

A Milan leigazolta Ricardo Ferreirát?

-

A Sky Italia értesülése szerint az AC Milan ingyen megszerezte Ricardo Ferreirát, akinek a szezon végén járt le a szerződése a Portónál.

A 18 esztendős védőre számos európai klub is felfigyelt, de a piros-feketék vezetői minden vetélytársat megelőzve szerezték meg az aláírását.

Ricardo Ferreira eddig még nem lépett pályára a Porto felnőtt csapatában, de a nyáron várhatóan részt vesz a Milan felkészülésében, amely során lehetősége lesz meggyőzni Massimiliano Allegrit arról, hogy helye van a keretében.

A hírt még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.

A játékos adatai:

Teljes név: Ricardo José Araújo Ferreira
Születési idő: 1992. november 25.
Nemzetiség: portugál
Poszt: középhátvéd

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát nemtom. Biztos voltam benne, hogy hozunk valakit a Porto-ból, most hogy Villas-Boas a Chelsea-hez igazolt, de én a Hulk – Guarín – Fernando trió egyikére gondoltam. Ferreia… hm… hátvéd? Nem hinném, hogy sok lehetőséget kapna nálunk. Szerintem szezon elejőtől, kölcsön is adjuk valahová…. Abate, Silva, Nesta, Taiwo – Mexes, Oddo, Bonera, Zambrotta, Antonini. David villát el is passzoltuk… Lehetséges hogy valóban megválunk Antoninitől? Akkor megértem.
  na mindegy… véleményem szerint nem a védelmet kellett volna megerősiteni. De ha megtartjuk akkor a jövőre nézve jó igazolás lehet, de ebben és lehet a következő szezonban se vesszük sok hasznát…….. na de ha ingyen jött, üsse kavics

   • hoppá hoppá… hogy milyen szurkoló vagyok? AC MILAN szurkoló!!!!!!!!!! 😀
    Jó ezt tényleg elnéztem… na de valljuk meg az igazat, Didac Villa nevét eddig nem nagyon volt alkalom és ok, hogy megjegyezzem, mint AC MILAN játékost. Szóval tárgytalan. Írhattam volna hogy D.Villa, lefogadom abba is belekötöttél volna.
    Nem azt irtam hogy ANTONINI helyére jönne. Tudom hogy ő bal szélen játszik. Csak megemlitettem, hogy lehet igazak az eligazolásáról szóló pletykák.
    Emanuelsson pedig bal hátvéd, KP-t játszatnak vele….. de jóformán sehol se játszik…. szóval hagyjuk a felesleges kötekedést és ne vondd kétségbe azt hogy milyen szurkoló vagyok, csak azért mert elírtam egy sehol sincs játékosunk nevét.
    Köszönöm!

 2. A videó nem sokat mutat, maximum jól fejel. De szerintem ha Onyewu, Papas és Astori sem felelt meg eléggé a Milan felnőtt csapatának akkor Ő sem fog labdába rúgni Nesta, T. Silva , Mexés, Bonera és Yepes mellett. Tehát szerintem vagy Primavera csapat vagy kölcsön adás lesz belőle. “SZÁMOS EURÓPAI KLUB IS FELFIGYELT”!!! A Porto meg csak elengedte a szerződés lejártakor?! 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS