Thiago Silva Gallianit dicsérte

7

Az AC Milan kiváló védője, Thiago Silva jelenleg az Argentínában zajló Copa America küzdelmeiben vesz részt, és a Venezuela elleni 0-0-ra végződött találkozó után a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában dicsérte Adriano Galliani eddigi munkáját, valamint beszélt a Milannal kapcsolatba hozott játékosokról is.

”Elismerésem Adriano Gallianinak, mert a Milan vezetői eddig jól igazoltak. Hamsik? Elég bátor volt ahhoz, hogy őszintén elmondja a véleményét. Általában a futballban bizonyos dolgokat nem mondunk ki nyíltan, és most a Milannak kell olyan bátornak lennie, mint amilyen ő volt. Ganso? Az elmúlt pár napban beszéltem vele, és azt mondta nekem, hogy a Milanhoz akar jönni.  Felejtsék el a Venezuela elleni meccset. Ott nem tudtuk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Danilo? Ő a Santos egyik legjobbja, fizikálisan erős, és remekül bánik a labdával. Mindketten késznek érzik magukat arra, hogy Európában is jól teljesítsenek.”

Thiago Silva az interjú végén kitért még saját, illetve csapattársa, Alaxandre Pato helyzetére.”Soha nem akartam elhagyni a Milant, és ezért is köteleztem el magam ide hosszabb időre. Pato? Hozzám hasonlóan mindent meg akar nyerni, és a következő szezon célkitűzése a számunkra a Bajnokok Ligája győzelem.”

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. hát igen…. én még mindig azt mondom, hogy Gallianiék, bedughatnának Laurentis ágyába egy levágott lófejet, aztán elhozhatnák Hamsik-ot 25-30 millaért. 🙂
    Én se vitatom, hogy eddig rosszul igazoltunk volna… csak hát kellene az az ember a KP-ra. Mert az a hely üresen tátong. Remélem valóban lesz Mr X…..

  2. Augusztus végén lefog esni az állunk olyan nevek fognak jönni…. nagyobb dobás lessz mint Ibra Robinho érkezése… biztos vagyok benne…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet