2022. december 03., szombat

Hivatalos: újabb három játékost adtunk kölcsön

-

Az FC Torino a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönbe megszerezte a Milan saját nevelésű csatárát, Nnamdi Oduamadit (a képen), valamint a 33 esztendős hálóőrt, Ferdinando Coppolát.  A fiatal játékosra opciós jogot is szereztek a torinói bikák.

Nem sokkal később a Torino egy újabb megállapodásról számolt be. A piros-feketék utánpótlásának egy másik reménysége, Simone Verdi a két klub közös tulajdonába került, míg a Milan cserébe megkapta Gianmario Comi játékjogának felét.

Comi  19 éves, és 187 cm magas középcsatár, aki a Torino Primavera csapatában szerepelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Én sem örülök annak, hogy odaadtuk Verdi fele játékjogát, de szerencsére ez az üzlet messze nem opciós.
   Itt majd a feleknek meg kell állapodniuk, hogy melyikük vásárolja ki a másikat (akár vaklicittel), míg az opció esetében a vevő ha meg akarja tartani a játékost, akkor egy előre meghatározott áron megveheti. Utóbbi esetben esély sem lenne arra, hogy megtartsuk.

 1. A fene se érti ezt a nagy csere-berét. Szerintem ennek aztán nincs értelme, max a játékosok kérték, hogy így legyen, esetleg a több játéklehetőség miatt. De mondjuk a 33 éves kapus létét végképp nem értem. Abbiati, Amelia és Roma teljes játékjoga mellett mi a francnak kell még egy akit nem is kell annyira ezért kölcsön adjuk. Ez azért túlzás… Ha beütne a gebasz és minden hálóőrünket elrabolnák az ufók akkor inkább a fiatal csapatból kölcsönzök egyet amíg vissza nem hozzák a többieket.

 2. Gianmario Comi az idei primavéra bajnokságban 18v.19 gólt lőtt.
  Gyakorlatilag Beretta helyét veszi át a primavérában.

  Ez a közös tulajdon pedig azért van mert így két tehetséges játékos is a mienk és ha valamelyik bejön úgy istenigazából nem kérdés, hogy melyik csapat nyeri a licitet 🙂

  Verdi standard kezdő lehet a Seria B-ben, kíváncsian várom mit tud majd mutatni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS