Leonardo a PSG-hez csábítaná Flaminit?

13

A Tuttosport legújabb híre szerint a Milan egykori trénere a Paris Saint-Germain csapatához szeretné csábítani Mathieu Flaminit.

Leonardo nemrég foglalta el a párizsi klub sportigazgatói posztját, és szívesen látná a klubnál a 26 éves középpályást, akinek jó szezonja ellenére sem biztos a helye Allegri kezdőcsapatában.

Flamini távozásáról már több hír is napvilágot látott, de a játékos kijelentette, hogy maradna a Milanban, akikkel újabb bajnoki címet, és Bajnokok Ligáját szeretne nyerni.A francia játékost 2013. nyaráig köti szerződést az AC Milanhoz.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem meg nem kéne elengedni.Flamini nem rossz játékos,nyilván nem véletlenül játszott korábban az Arsenanalban )(óval több lehetőséget kapva,mint nálunk), de nem tehet róla,hogy Ancelotti bele volt szerelmesedve az Ambro-Gatta párosba,és Allegri is folytatja ezt a hagyományt. Csaképp a 2 olasz lassan kiöregszik, Flaminiben viszont még jópár szezon van.

  2. Sakhot adják oda, Flamini meg mehet! Akár egy 10-est is rakhatunk rá pluszba, csak legyen még egy jó védőnk, plusz a gyenge kp-k lépjenek le! (Na meg a védők is.. )

  3. Flaminitől minden idényben várom a nagy kiugrást, de eddig enyhén szólva nem szolgál rá a fizetésére. Eladni ugyanakkor azért nem adnám el, mert akkor kereshetünk helyette egy másik védekezni tudó középpályást, tehát egy újabb gonddal több lenne. Ugyanakkor egy olyan csere, amiben ő, Sakho meg még valaki a PSG-től benne lenne, szerintem nem lenne feltétlenül hülyeség. Csak az a gond, hogy Flamini kevésbé értékes, mint Sakho, tehát ha egy ígéretes középpályást is akarnánk szerezni az üzlet keretében a PSG-től, akkor alaposan bele kellene nyúlnunk a pénztárcába… Szerintem akkor adjuk oda Flaminit, ha pl. Sandrot már megszereztük.

  4. csatlakozom ahhoz a nézethez h flamini egy jó kiegészítő ember…. de alap keretbe én személy szerint nem számolnék vele…. sérülések esetén viszont…igen is kellene… hát srácok…ez nehéz kérdés

  5. igen,jó lenne kiegészitőként, csak az a baj ezzel, hogy 6 millió eurót keres,többet mint pato, vagy boateng,akik nem igazán csak kiegészitők. ennyiért sandro is játszana nálunk kezdőként. forza milan.

  6. Eddig mindenki azt írta, mondta, hogy középpályást kell vennünk, meg hogy azt a posztot kelle megerősíteni, erre most még egy középpályást eladnának!! Akkor hogy van ez??? Amugy sztem Flamini kiegészítőnek igenis megfelel, sőt… sztem néha kezdőként is jól jénne ínséges időkben!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet