Indul a Nasri-hadművelet?

18

Az idei nyáron számos cikk foglalkozott már az AC Milan titokzatos kiszemeltjével, akit a média csak ”Mr. X”-ként emleget, és most az Il Corriere dello Sport Samir Nasri személyében egy új nevet írt fel az egyre hosszabb képzeletbeli listára.

A római székhelyű napilapnál tudni vélik, hogy a piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kedden Párizsban járt egy szponzoroknak szervezett eseményen, azonban kihasználva az alkalmat sort kerített néhány átigazolást érintő megbeszélésre is.

A hírek szerint a Milan egy ideje kapcsolatban van az Arsenal vezetőivel a 24 éves játékos ügyében, akinek jövőre jár le a szerződése az Ágyúsoknál. Nasri megszerzése azonban nem lesz egyszerű feladat, mert állítólag az Inter, és a Manchester United is élénken érdeklődik iránta.18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sztem meg nagyon nagy erősítés lenne a középpályára, és az irányító kérdés meg lenne oldva jó pár évre.

 2. Pes-be megvettem, picit több mint fél éve van nálam, de nem le tett sokat az asztalra a támadások terén, inkább labdaszerzőként vált be… 😀

 3. hahaha.Tiszta vicc ez az egész mister x,y vagy z.És nagyon unalmas már számomra.Nem szövegelni meg neveket dobni kéne ha nem igazolni valakit.

  • Ezt most komolyan is gondolod? A Kopasz bizonyított már eleget,nem kell újra.Vagy az jobb lenne ha tudnád ma,hogy ki a kiszemelt és Moratti köcsögösködne és megtámadná az emberünket?
   Jól csinálják,fő a nyugalom.

 4. én nagyon örülnék neki ha jönne:D még a középpályára Essient tudom elképzelni..ezzel a 2 játékossal lenne esély a bl győzelemre:D

 5. Nasri egy nagy tehetség, ez nem kérdés. Gyors, jól cselez, technikás. Olyasmi, mint Hamsík, de a franciában több a zseni. De jó, egy újabb játékossal bővült a névsor… Ha ez az Inter elleni taktika része, akkor zseniális. Csak egy kicsit idegesítő. Nem mostanában kellene döntenie a szövetségnek, hogy hány nem EU-s játékost lehet igazolni egy idényben? Mintha ezen a héten döntenie kellett volna, nem?

 6. A manchesteri(city) egyesület Samir Nasriért tett 22 millió eurós ajánlatára rábólinthatnak a hírek szerint az Arsenalnál, már csak azért is, mert a futballista szerződése a jövő nyáron lejár.

 7. végre egy nasri-s hír…. csak idő kérdése volt h mikor kerül bele a mister x féle kalapba…. már felsorolni is nehéz…. ganso danilo robben schweini kaká pastore fabregas hamsík ….és még ki tudja kit hagytam ki…. nah közülük fog egyszer augusztus elején/végén kikerülni valaki mister x ként…. fabregas után őt tartom az egyik legjobb jelöltnek…. minden kép előnyünkre válna….

 8. És honnan veszitek, hogy nasri a cityt választaná. Nem mindenki Dzsudszák Balázs, aki tönkretette a karrierjét egy “kis” pénz miatt. Egyébként jobb vételnek tartom, mint Hamsíkot.

 9. WOW, eltűnt a kommenetem. Akkor még egyszer. Szerintem Nasri az egyik legjobb a Milan listáján. Nem hiába alapember az Arsenálban és nem hiába fogott szagot Sir Alex Ferguson orra. Higyétek el az öregnek van érzéke hozzá. KTK posztra Paul Scholes helyére szánja őt.
  (Amúgy nem is értem pl Wilshere (tipikus labda osztogató közép pályás) játéka senkinek nem tűnt még fel. Valami szemtelenül fiatal (tizen éves) srác és rendszeres lehetőséget kap az ágyúsoknál. )
  És végül azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez a sok név csak mind pletyka és egy olyan játékost hoznak akiről egy szó sem esett.

 10. Inkább mint schweinsteiger! Szerintem nem akkora játékos. 40 millió érte? Hagyjuk már a Manchester megvette Youngot. Ő százszor többet ér, mégis csak 18 milliót adtak érte.
  schweinsteigernek csak a neve nagy. A vb-n azért lett akkora neve mert Ballack helyett ő volt a csapatkapitány! De nem rajta múlott a siker, hanem a két TÖRÖK-NÉMET játékoson Özil, Khedira és még Mülleren, Klosen aki a Lazioba igazolt. A németek azért ilyen jók mert nincs ott Ballack ez nem kérdés. Ha nem így lenne még mindig a válogatott csk-ja lenne. schweinsteiger helyett bárki lehetett volna csapatkapitány. És ha olyan jól játszik akkor miért nem hallunk róla soha? Ronaldinhoról többet hallok. pl:
  http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-ronaldinho-izgalmas-meccsen-vezette-sikerre-a-flamengot-2083895?nocache

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet