Hivatalos: El Shaarawy a Milanban folytatja

28

Az AC Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodtak a Genoával Stephan El Shaarawy fele játékjogának megvásárlásáról, míg Alexander Merkel szintén a két klub közös tulajdonába került.

Stephan El Shaarawy élete első nyilatkozatát adta Milan játékosként, és őszintén beszélt az érzéseiről, illetve a rá váró kihívásokról. A fiatal tehetség mezszáma az új csapatában is a 92-es lesz.

”Remélem, hogy hazai pályán debütálhatok a Milan színeiben. Ez egy hatalmas teszt lesz a számomra, de megpróbálok majd nyugodt maradni, amikor pályára lépek.  Sok versenytársam lesz a csapatban, és biztosan meg kell majd küzdenem a helyemért. De ez egy valóra vált álom a számomra, és nagyon boldog vagyok, mert gyerekkorom óta Milan szurkoló vagyok.  Ez csupán egy nagyszerű kaland kezdete.”Négy játékos is képes El Shaarawy posztján játszani, és az egyik a kivételes tehetséggel megáldott Antonio Cassano, akinek a jövője továbbra is bizonytalan.

”Egy csapatban játszani Cassanóval nagy elégedettséggel tölt el. Sajnálom, hogy Kaka már nincs itt, mert szívesen megismertem volna mint játékost, és mint embert is. Tudom, hogy Kaka engem kiszorítva az én posztomon is tud játszani, de ő az én példaképem. Remélem, hogy valamikor majd lehetőségem lesz együtt játszani vele. Ganso igazán jó játékos, és számos klub szeretné leigazolni. Hihetetlen képességekkel rendelkezik.”

“Támadó középpályásként, és visszavont csatárként is el tudom magam képzelni. Még fiatal vagyok, és mindenben alávetem magam a klub érdekeinek. Remélem,hogy a szurkolóknak sok örömük lesz a játékomban. A 92-es számot választottam, mert mindig ebben játszottam.”

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nekem is van egy jó megérzésem ezzel a sráccal kapcsolatban, bár még nem láttam játszani. Amúgy Mourinho közölte KAKA-val, hogy nem számít rá a következő szezon első csapatában. Effektíve ha valaki beajánl érte (ha jól emlékszem) 35 millió €-t akkor a Real hajlandó lenne eladni. Ennek ellenére annyi pénzért a fene se tudja…….

  • Kíváncsi vagyok, mikor zengi be a Kopasz, hogy egy évre kölcsönbe – 25m €-s opcióval – megszereztük Kakát…: 🙂

   És persze. Isten hozott, Stephan. Ha csak akkora ász vagy, amekkorának beállítanak, már nyrt ügyünk van… 🙂

   • Lehet, akkor legyen 45 millió €. Nagy “poén” lenne ha tényleg kölcsön vennénk 1 évre opciós joggal. Ibra példájából kiindulva nem csodálkoznék. Bár tuti nem a régi Ricardo-t kapnánk vissza és úgy viszont már elgondolkodtató. Ráadásul neki is csak a pénz számít, be kell ismernie mindenkinek. Nem hiába nyilatkozza azt folyamatosan, hogy a spanyol adózási rendszer mennyivel jobb mert több marad a zsebükben. És 2 galaktikust megfizetni sajna nem tudunk. Erre mondta Galliani, hogy mi a feltörekvő fiatalokat keressük. Pontosan ezért furcsa nekem, hogy egy nagy Mr. X-et akarnak ide hozni, akit amúgy nem tudunk megfizetni. Kíváncsi leszek, hogy kire fogják majd rá, hogy Ő a nagy Mr. x. Csodálkozom, hogy El Shaarawy-t nem így mutatták be.
    Atyko75 mondta helyesen: Halj meg a pályán és isten leszel! 🙂

 2. Kifejezetten örülök neki, remélem tényleg annyira jó, mint amilyennek mondják, és kiszorítja majd Cassano-t! 😀
  (persze ezt most nem úgy kell érteni, hogy vmi bajom lenne Antonio-val.)
  Egyszerűen csak bízok benne hogy tényleg egy nagyágyú lesz! 😀
  Üdv a csapatban! 😀

 3. Kakát felejtsük el. Nem kell ő se kölcsönbe, se más módon. Az lenne vele a baj, hogy nyilvánvalóan ő jönne Mr. X-ként. Én pedig egy olyan játékost képzelnék el, aki a jövő nagy játékosa lesz (Pastore, Ganso). Kaká teljesítménygörbéje igencsak lefelé megy.

  El Shaarawy viszont hatalmas igazolás. Lehet, hogy drága volt, de szerintem visszahozná az árát. Hozzá hasonló tehetségeket kellene még a csapatba hozni.

 4. Kakát ne hozzuk, az utolsó két Milanos szezonban csak önzőzött és szarul játszott, attól függetlenül, hogy szerzett szép gólokat. De akkor is azt kell hogy mondjam, semmi szükség nincs rá, Pato EZERSZER jobb nála. Dani027-nek igaza van, egy fiatal tehetség jobb húzás lenne.

  Forza Milan!

 5. 1. Cassanot nem lesz nehéz kiszorítani a csapatból, hiszen ritka egy sz.r játékos. Úgyhogy hajrá El Shaarawy!!!

  2. Kaka kell a francnak, Isten őrizz, hogy ide kerüljön vissza. Teljesen igazatok van.
  Remélem több esze van a kopasznak

 6. Csak,hogy nekünk most érett játékosokra van szükségünk,ezekre a tehetséges fiatalokra csak a jövőben számíthatunk azt ne felejtsük el mert itt van a BL és mi vagyunk a bajnokok.Szerintem legalább a legjobb nyolcba be kellene kerülnünk.

 7. Cassano játékán? Mit lehet azon bírni? Mindenki azt regéli, hogy lőtt 4 gólt, meg adott 8 gólpasszot. Ugyan már kérem. Egyértelműen nem való közénk. Áldani fogom a napot, amikor eladják

 8. Mennyire számolnak vele a kezdőcsapatban? Erről lehet olvasni valamit? Mert ha játszani fog és nem úgy mint viudes? remélem emlékszetek még rá. Nagyon sajnáltam.

 9. Emlékszem, annak idején Gorkuff se kellett nekünk, elis ment. Pedig, ő aztán igenjóféle középpályás irányítószerüség

 10. remelem ot nem irjuk le mint anno gourkuffot.. azt a sracot anno elkuldtuk,most meg egy jo kis kp… engedjetek meg h kaka vedelmere keljek… tegyuk fel..jon kolcsonbe opcios joggal…mint ibra.. ott leirtak,nem jatszatjak… itt meg bevalik.. ha kaka ugyan igy jonne…es bevalik akkor faja..ha nem… telen jon ganso… szerintem ricky meg erdemel egy eselyt… szeretnetek inter mezben latni??? mert en nagyon nem!!!!!

 11. Felőlem Kaká bekap.atja. Legyen csak Inter mezbe. Nekünk nem kell. Sokkal jobban járnánk egy energikus fiatal irányítóval, mint vele

  • Akkor bocsáss meg.:) csak abból van elegem, hogy azok az emberek szidják Kakát akik max az utolsó évében látták játszani. Hát nemtudom.. persze, ha nagyon ellenkezik maradhatott volna, de tény, hogy benne volt a pénz is abban h el kellett adnunk.. De az Interbe még egyszer egy szóval sem mondta h elmenne.. Szóval azért ne szidjuk már amit még el sem követett, és valószínűleg nem is akar.

 12. Nagyon szépen beszél a srác remélem,hogy nem okoz majd csalódást majd nekünk.Kakát pedig ne merje sértegetni senki mert neki köszönhetjük a 2007 BL győzelmet és Pipponak,de hamar elfeledtétek.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet