Rafael Toloi a legújabb kiszemelt?

16

A Futnet.com.br internetes portál értesülései szerint az AC Milan közel áll Rafael Toloi megszerzéséhez. A piros-feketék állítóleg 8 millió eurót ajánlottak a Goiás Esporte Clube csapatában játszó 20 éves hátvédért.

A brazil U20-as válogatott sztárja több mint száz alkalommal lépett pályára klubcsapatában, és több olasz egyesület figyelmét is felkeltette. A hírek szerint a legelszántabbak a Lazio vezetői, akik nem sajnálnának 6 millió eurót áldozni a játékos leigazolására.

A helyzet azonban megváltozott, és az előny most a Milannál van, akik már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a brazil klubbal, amit még egyik fél sem ismert el.



A játékos adatai:

Teljes neve: Rafael Toloi
Születési hely: Glória d’Oeste (Brazília)
Születési idő: 1990. október 10.
Magasság: 185 cm
Testsúly: 75 kg
Poszt: védő
Jelenlegi klub: Goiás Esporte Clube (111 mérkőzésen 14 gól)

Eddigi válogatottbeli karrier:
U20-as brazil válogatott: 16 mérkőzésen 1 gól

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem lenne rossz egy védő érkezése, most, hogy Astori sem jön, és antonini-bonera duóval az audi kupán felállni élet-, és balesetveszélyes.

  2. Állítólag nagy tehetség a srác! Én szívesen látnám őt a csapatban! Inkább ő legyen a védőnk mint Antonini vagy Bonera!

  3. ibracadabra11 Ha egy ilyen tehetségért nem adunk 8 milliót akkor sztem kár is bármiről beszélni!Akkor most fejezzük be az igazolási szezont és kész!

  4. nathaniel Mondok egy példát: Drogba 22 éves koráig a francia másodosztályba tolta!Szar játékos ettől?

  5. Fiatal tehetség kis pénz…… sztár játékos nagy pénz…..

    Idén 8 millió…jövőre ha eligazol valahova 18 millió….. nem mind1…. és idén még Nestától is rengeteget tanulhat….. ne feledjük a mi Silvánk is a legjobbtól tanult… és a legjobb lett…

  6. Nesta nemfog minden meccsen játszani!ezt ő maga nyilatkozta hogy a teste nembirja már ezt a terhelést..Akkor Mexes lesz a beugro helyettes de Silva-nak is kell pihenni azért néha:D mikor megsérült Silva télen 2 hétre kb ennyit pihent egész szezonba.Sokat fejlödhet még nálunk a srác..fiatal,nem kell egyböl bedobni a mélyvizbe!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet