Thiago Silva: ”Meg akarom győzni Gansót”

14

Thiago Silva pár héttel ezelőtt írta alá új szerződését, amellyel 2016-ig kötelezte el magát a Milanhoz. Ennek ellenére a brazil védő iránt nagy az érdeklődés, de Silva mindenképp ki szeretné tölteni jelenlegi szerződését.

”A követező évben is a Milanban fogok játszani, és az első számú célkitűzésem az, hogy megpróbáljuk megnyerni a Bajnokok Ligáját,” – nyilatkozta a védő a La Gazzetta dello Sportnak. ”A szerződésem lejártáig maradok a Milanban, aztán meglátjuk mi lesz.”

Thiago Silva már több alkalommal is beszélt Gansóval, hogy igazoljon a Milanba, és a Copa America egy újabb alkalom lesz arra, hogy meggyőzze a fiatal tehetséget.”Amikor elutazunk a válogatottal a Copa Americára, közel leszek Gansóhoz, és megpróbálom meggyőzni, hogy nincs jobb választás a Milannál.”

(Köszönet Zoloka10 nevű fórumozónknak a fordításért.)

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nekem ezzel csak egy bajom van. Ha valakit ennyire győzködni kell arról, hogy hozzánk jöjjön az már régen rossz…
  Remélem csak arra gondol, hogy nyomatékosítani akarja, hogy ide kéne jönnie 🙂

 2. Nemrég nyilatkozta hogy majd csak januárban szeretne csatlakozni a Milanhoz, mert álma hogy a FIFA klubVB-n legyőzzék a Barcelonát.
  Láttátok már ahogy Ganso játszik? Hát az a gyerek, keményen tolja.
  Teljesen Milan szintű, gyors, technikás, önzetlen..
  Amikor lőnnie kéne még akkor is passzol 🙂
  Szóval csak jó dolgokat tudok róla mondani. Láttam a Santos-Penarol meccset, Neymar goljánál ő adta a gólpassznak a passzot, ami sarokkal ment 🙂
  Szóval megérné leigazolni. 25 millió eurónál többet nemszabad adni érte.
  Tehetség de…. a Santos el van szálva..

 3. nem csak a Santos szált el…. az egész a CR igazolásával kezdődött…. és onnantól kezdve…. repkedtek a milliók….. ott mondták is sokan h ezzel fel fog borulni a világ piaca….. hát most nézzétek meg…. a Porto játékosai is…. ha úgy nézed nem nagy bajnokság… és ilyen 30-40-50 millákat kérnek hulkért….Falcaóért….. én azt mondom h ez nincs jól… mert a kis csapatok ezzel nem tudják felvenni a versenyt…. úgy jutnak pénzhez ha náluk cseperedik egy tehetség…akinek megkérhetik az árát….. és ezzel az egész bajnokság felborul….3-4 pénzes csapat tartja 20 pontos előnyét… és kb ennyi… köztük dől el minden….. a Spanyoloknál mutatkozik meg már nagyon durván…

  Nah de..Hajrá Silva… győzd meg a kis csikót h jöjjön hozzánk…. 😀

 4. Nem védek senkit de a Barcat is meg lehet ám nézni. Mindenki mondja, hogy mert ők saját focistákból élnek és nem költenek annyit mint a dús gazdag Real. Nem a tökömet nem. Ők is vagyonokért vesznek játékosokat és náluk a legmagasabb az átlag fizetés mert csak így tudják megtartani az alap embereket.

 5. Nem Gansot kell itt győzködni, hanem a vételárán kell alkudozni, mert egy Európában még nem bizonyító játékosért ennyit ne is adjunk!
  Amit Karesz88 leírt, abban nagyon nagy igazság van, akkora pénzek repkednek, hogy gyakorlatilag a realitástól már igen messze esünk jó néhány ember esetében.

 6. igazad van Karesz, teljesen
  A Barcelonának is valami 300 millió euró feletti adóssága van…
  Én az UEFA helyében kitiltanám a nemzetközi kupákból ekkora adóssággal.
  Amikor a Real elkezdett vásárolni, CR, Kaká, Di Maria, Benzema. akkor kezdődött az egész.
  Folytatta a City. Az arab köcsögök csinálják ezt. Több csapat: Anzsi, Chelsea

 7. Silva – Ganso, gyere a Milanba!
  Ganso – De Ibrahimovic nem fog fejberúgni?
  Silva – Ezt nem tudom garantálni…

  Ganso egy kicsit naiv. Azt hiszi, ez a Santos fél év múlva is így fog kinézni? Neymar megy a Realba, és szerintem rajta kívül még lesznek, akikért kipenget pár tízmilliót valamelyik nagycsapat. És az a Santos nem fogja tudni felvenni a versenyt a Barcelonával. A jelenlegi – csúcsformában játszva – megszoríthatná a katalánokat, de…

 8. Lehet,hogy rosszul látom vagy nem értek a focihoz,de mindenki Gansoban látja a megmentőt? Én már ki vagyok,gyözködni kell,hogy a Milanba jöjjön? Olyat vegyenek aki akar a csapatban játszani. Barcelona verhetetlen? Lóf…t! A BL-ben én őket kivánom magunknak(természetesen az egyenes kiesésben) Tuti tovább mennénk….. FOREVER MILAN……………………..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet