De Laurentiis: ”Hamsik értékesebb, mint Pato”

34

A La Gazzetta dello Sport ma délelőtti arról számolt be, hogy a Napoli érdeklődik Erik Lamela iránt, akinek megszerzésében a Milan is segíthet. Egyes hírek szerint a piros-feketék szóban már megállapodtak az argentin játékos képviselőjével, Daniel Passarellával, de Hamsikért cserébe hajlandóak lennének lemondani a dél-amerikai tehetségről. A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis azonban határozottan tagadta ezeket a pletykákat, és újra megerősítette, hogy ragaszkodnak a szlovák középpályáshoz.

”Kedvelem Lamelát, de ő egy jövőbeni lehetőség vagy beruházás lehetne a számunkra, de most biztosan nem.” – nyilatkozta De Laurentiis a Radio Marte műsorában. ”Semmi baj nincs az újságokban megjelent cikkekkel, de a valóság teljesen más.”

Az üggyel kapcsolatban felmerült még egy elképzelhetetlennek tűnő Pato-Hamsik csere lehetősége is, de a Napoli elnöke ezt a pletykát is gyorsan elvetette.”Remélem nem bánják ha azt mondom, hogy Hamsik többet ér, mint Pato, és nem cserélném el őket egy az egyben.”

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. De Laurentiis szerintem valamelyik mafia tárgyalásról érkezett meg amikor szóra fogták 😀 és szegény már csak baromságokat tudott mondani. Én nem tudom miért , de jobban örülnék Lamelának bár azért Hamsikot sem tartom rossz megoldásnak, de ha mi nem vesszük meg a szlovákot akkor a sinter tuti :S

  Jöjjön mind 2 és Lamelát kölcsön adjuk egyből a Genovának 😀 😀

  Forza Milan

 2. ”Remélem nem bánják ha azt mondom, hogy Hamsik többet ér, mint Pato, és nem cserélném el őket egy az egyben.”

  Hát én se cserélném el 1 az 1ben 😀

 3. Nabazmeg…Nem tudom mit szed az öreg de én is megko-Stohl-nám. 😉

  Ezen a képen is bevan tépve az fix.

 4. Noha nem szerencsés a két játékost összehasonlítani már a posztjuk eltérése miatt sem, sajnos azt kell mondanom, hogy nem mondott akkora hülyeséget De Laurentiis. Én nem cserélném el ugyan Patot Hamsikra, de úgy gondolom, Hamsik játéka jóval nagyobb hatással van a Napoli játékára, mint Patoé a Milanéra. Magyarul: Hamsik egyértelműen a Napoli vezére, húzóembere, akinek a játéka alapjaiban határozza meg csapata veszélyességét, eredményességét (nem vitatva Cavani meg Lavezzi érdemeit). Patoról ez egyelőre nem mondható el. Ő még nem tud az igazi vezére lenni a csapatnak. Ez persze változhat még, hiszen a Milan és a Napoli azért nem egy szint az elvárásokat tekintve. Patonak jóval nehezebb a dolga. De Laurentiis szerintem ezt úgy értette, hogy Patoval nem nyerne annyit a Napoli, mint amennyit azzal veszítene, ha Hamsik elhagyná őket.

  • Részben ellenkeznem kell a véleményével kedves uram. Hamsik nem feltétlenül egyértelműen a Napoli vezére. Ugyan olyan vezér (ha nem nagyobb) az egyesek által nagyra becsült Cavani, a matador is. Ennek ellenére a Kacsa valóban nem vezér bikája (vezér kacsája) az AcMilan-nak de valóban nehezebb kitűnni tőlünk mint sem amonnan.
   De Laurentiis úr viszont biztos úgy gondolhatta a dolgot ahogy mondtad, ellenkező esetben ez az ember hülyét csinál magából.
   És végül röviden, tömören, viccesen reagálva erre csak azt tudom mondani: Ki a tököm az a Hamsik?! 🙂

   • Én egyetértek Lansky-val. Hamsik a Napoli egyik legmeghatározóbb játékosa. Ugyanilyen szerepet tölt be a Szlovák válogatottban is, amellyel a tavalyi VB-n elverték az Olaszokat, és egyetlen hibát vétve kaptak ki a későbbi VB ezüstérmes Holland válogatottól. Hamsik egy nagyon jól képzett középpályás. Bármelyik csapat hasznára tudna válni. A MIlanéra is.
    Pato pedig valóban .. három év alatt nem volt képes hasonló szerepkört kivívni magának a csapatban. persze még mindig szeretem és soha nem cserélném el Hamsikért… de való igaz… Pato-nak ennél többet kell mutatnia, hogy olyan meghatározó alakja legyen a Milan-nak, mint Hamsik a Napolinak, vagy a Szlovák válogatottnak….
    A Pato-hamsik cserének még az ötletét is elvetem, de szivesen látnám a csapatban Hamsikot.

 5. Üdv!
  Nem tudom honnan veszi az infoit a “Nápolyi”,de például a viszonylag szakértőkből álló transfermarkték Hamsikot 24 a Pato értékét 34 mikulásra taksálják.Még akkor se lehetne cserealap ha Maggio-t hozzátenné a presidente!!!!!!!

 6. ezt szerintem affélre “hergelésnek” szánta….. vagy ha komolyan gondolta….akkor ez a fickó nem ért a labdarúgáshoz 😀 azt aláírom h Hamika nem rossz játékos…. és ott egy fajta húzó ember… ahogy Lansky is írta…. de a mi csapatunkban nagyobb egyének vannak…. és közülük nehezebb kitűnni mint egy ilyen csóri Nápolyiból……. Pato Hamsik cseréről amúgy én nem is olvastam….. szerintem haluzik 😀

 7. De Laurentiis…..Ne stoppold a török kört….add máár tovább!!
  Ez a csávó nagyon kész van. Patoért odaadhatná Hamsikot + Cavanit + Lavezzit és akkor is csak elgondolkoznák!

 8. MI VAN??????????? Vagy csak olvasni nem tudok???? hamsik és Pato….. egy napon sem lehet emlegetni őket……. elmehetne a …. hortobágyra ez az agyagedény!
  Vagy tán Berlusconi még sem kedveli a vejét???
  Most már vadászkutya legyek, ha értem a Milan igazolási politikáját, ha van egyáltalán benne koncepció???

  • Nem egészen értem, hogy ebből miféle Milan igazolási politikát tudtál leszűrni, mert én személy szerint egy olyan olasz filmproducer nyilatkozatát látom, aki nem sokat ért a focihoz…

   • Hát ez az, hogy semmilyet………azért írtam, hogy vadász kutya legyek, ha értem……. Még egyszer elolvastam amit írtam, de szerintem ez jön le belőle!

 9. Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel! Még hogy ÉRTÉKESEBB??? Miben?? Szemétszállításban??? Pato fényévekkel jobb mint ez a majomfejű szlovák gyerek!!

 10. Ez a kijelentés miatt nem Hamsikot kéne lehurrogni..elférne ebbe a Milanba…:)
  Pato is kezd huzóember lenni,az Inter meccsböl indulok ki jo uton halad Pato hogy végre bebizonyitsa hogy ne csak ugy emlegessék hogy mekkora tehetség hanem hogy legjobbak közt emlitsék.Jővőre nem lesz sérült Pato 3kört ráver Hamsikra ez egyértelmü.De minden lehetséges Mr.X-et elfelejthetünk…kiváncsi leszek kifog érkezni de kezdek félni hogy csalodás fog érni amikor bejelentik a”Mr.X”játékost…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet