2022. december 05., hétfő

Braida az esetleges Hamsik-Cassano cseréről

-

A Milan sportigazgatója, Ariedo Braida kommentálta a klub részéről a sajtóban megjelent pletykát, mely egy Hamsik-Cassano cseréről szól.

Hamsik neve többször felmerült már a Milannál, egyes hírek szerint Allegri külön kérésére érkezne a szlovák játékos a csapathoz. Cassano számára nem garantált a rendszeres játéklehetőség, így az ő távozását rebesgetik.

„A futballban bármi előfordulhat, semmi sem lehetetlen.” – nyilatkozta Braida a Radio CRC-nek ma délután.

„Néha olyan dolgokat is mondanak a klubok vezetői, amik a szurkolók álmaiban szerepelnek. Minden klub szeretne igazán nagy játékosokat igazolni, de ez így természetes.”

„Cassano és a Napoli? Nem szeretek egyénekről beszélni, mert a sajtó könnyen kiforgatja az ember szavait és olyasmit közöl le, ami nem is létezik. A játékosok jönnek és mennek, az idő majd mindenre választ ad.”– zárta mondandóját a sportvezető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem Hamsik messze üti a legtöbb középpályásunkat, Boateng kivételével.. Ambronál és Seedorfnál, valamint Flamininél is gyorsabb és a technikája se rosszabb mint az öregeknek, sőt.. Talán még Emmanuelson.. de őt mint tudjuk Allegri nem szívleli. Gattusót és Bommelt azért nem említem, mert ők szűrők.. Shaarawy-ről meg még nemtudunk sokat 🙂

 2. Jó lenne, ha meg tudnánk egyezni a Napolival. Bár kicsit félek, hogy Hamsik nyomás alatt nem fog tudni olyan jól futballozni, mint Nápolyban, de ha igen, minőségileg javulna vele a középpályánk. Braida nyilatkozata persze teljesen semmitmondó, lehet nincs is szándékunkban leigazolnia szlovákot, Cassano távozása viszont egyre valószínűbbnek tetszik.
  Neymart meg vigye annyiért a Real, ha akarja, kicsit túlsztárolt és túlmisztifikált játékos, bármi lehet még belőle, jelenleg túl önző és önfejű, Balotelli brazil kiadásban, igaz az olasznál technikásabb, viszont fizikailag kevésbé erős, 35-40 millát kiadni érte abszurd bármely klub részéről is (szerintem Gansora szintén igaz ez, annyiért ne jöjjön).

 3. Nagyjából olyan volt ez az “interjú”, mint amikor szegény amerikai újságírók, riporterek próbálnak meg bármiféle információt kicsikarni Bill Belichickből (a New England Patriots vezetőedzője). 😀
  Szerintem Cassano nem teljesített rosszul eddig, és jól is érzi magát, úgy látom. Nekem ez a szlovák srác – bár ügyes játékosnak tartom – nem szimpatikus. Ugyanakkor tény, hogy erősítést jelentene a csapatnak, tehát félre tudnám tenni az iránta való ellenszenvemet, ha felpörgetné a középpályánkat Boatenggel. A lényeg a Milan, bárkivel a soraiban.
  Szerintem hülyeség, hogy egyesek megállapítják valakiről, hogy Milan szint vagy nem Milan szint. Sajnos vagy nem sajnos, de aki a keret tagja, arról azt kell vélelmeznünk, hogy az adott körülmények között ő volt a klub számára a legmegfelelőbb választás. El kell fogadnunk, hogy százévente egyszer van olyan csapat, mint az 1970-es brazil világbajnok csapat, amelyben még a gyúró is klasszis volt. Nincs egyetlen csapat sem, ahol csak pl. MU szintű, Barcelona szintű vagy Milan szintű játékosok vannak. Antonini pl. a közelébe sem került volna a 20 évvel ezelőtti keretünknek, és nem azért, mert akkor ment harmadikba… Vigyázni kell ezekkel, mert pl. Sneijder nem volt Real szintű játékos, majd hülyére nyerte magát 2010-ben. De hogy a futballtörténelem egyik legnagyobb poénját említsem, bizonyos Nemanja Vidic nem volt elég jó a Fradinak tizenévvel ezelőtt, azóta pedig egy Thiago Silva mondja azt róla – tévesen 😀 -, hogy ő a legjobb középső védő… Visszatérve Hamsikra, ő igenis egy jó játékos, aki segíthetne a csapaton. Nem ő álmaim netovábbja, mert én inkább Bale-re voksolnék, de nem vágnám fel az ereimet, ha a tarajos sül jönne.

 4. Kb azt nyilatkozta az ügyről h nem nyilatkozik…. 😀 :D…. Én is azt mondom mint sokan előttem…. Cassano nem alap ember nálunk…. de helyettesíteni nem szokott olyan nagyon rosszul…. Hamsika-mika viszont egy olyan poszton játszhatna nálunk…ami jelenleg “hiányposzt”…..

 5. szerintem nagy balgasag lenne elengedni Antoniot!
  Kiszamithatatlan,kreativ,veszelyes..egy fenegyerek aki ha osszeszedi magat fizikalisan akkor oriasi hasznunkra lehet!

  Forza Milan

  ha kell Hamsik akkor vegyuk meg…max adjuk erte Oddot,Antoninit,Bonerat…az osszeset meg nemi kp-t 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS