Újabb genovai játékost figyel a Milan

4

A Milan és a Genoa remek kapcsolatot ápol egymással, és a két klubnak idén nyáron már több játékos – például Kevin-Prince Boateng, valamint Sokratis Papastathopoulos – ügyében is sikerült egyezségre jutnia. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a piros-feketék most Juraj Kuckára vetették ki hálójukat.

Az olasz napilapnál tudni vélik, hogy Adriano Galliani már a szerdai El Shaarawy-ért folytatott megbeszélések közben megemlítette Kucka nevét. A 24 éves szlovák játékos januárban csatlakozott a Genoa csapatához, és összesen 14 bajnoki találkozón lépett pályára, de ez idő alatt fontos láncszeme lett a piros-kékek középpályájának.

Valószínűleg a klubcserére a jövő nyárig várni kell, amikor is a Milan több középpályásának lejár a szerződése. A piros-feketéknek azonban több vetélytárssal is meg kell küzdenie. Kucka ügynöke, Emil Kovarevic nemrég elismerte, hogy ügyfele iránt a Milanon, valamint az Interen kívül több klub is érdeklődik.4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na őt kivételesen jobban elnézném a Milanban mint Hamsikot.. ennyi erővel elhozhatnák a Rangersből Ifj. Vladimir Weiss-ot is.. a VB-n 18évesen a SVK válogatott eggyik legjobbja volt és a Rangersbe is jol teljesit..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet