Oddo és Flamini is távozhat?

13

Olaszországban olyan találgatások láttak napvilágot, hogy Massimo Oddo és Mathieu Flamini még idén nyáron elhagyhatja Milánót.

Oddo már korábban elismerte, hogy foglalkozott a távozás gondolatával, de egyelőre nem érkezett ajánlat érte. Az olasz védő az előző szezonban kevés alkalommal léphetett pályára, de ha lehetőséget kapott, akkor jó teljesítményt nyújtott, különösen a Napoli ellen, amikor két gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

Flamini esete különbözik az olaszétól, hiszen a francia középpályás jó szezont tudhat maga mögött, de Stephan El Shaarawy leigazolása (a klubcserét még nem erősítették meg hivatalosan – a szerk.), és a titokzatos ”Mr. X” esetleges érkezése miatt úgy dönthet, hogy a rendszeres játéklehetőség érdekében távozik. Flamini iránt állítólag több angol élvonalbeli csapat is érdeklődik.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. El Sharaawy és Mr. X pozíciója sem azonos Flaminiével. Neki inkább Gattusoval kellene harcolni a kezdőért. Flaminit jelenleg hasznosabb játékosnak találom, de érte több pénzt kapnánk. Az sem kizárt, hogy bevonjuk egy üzletbe. Összességében nem sírnék ha távozna, de kiegészítő embernek tökéletes mégha drága is.

  Oddoról pedig csak annyit, hogy menjen ahova tud. Tavaly volt 1-2 jobb meccse, de még mindig sok hibával játszik.

 2. Oddo-nak nagyon örültem,amikor idejött,de ideje váltania,nálunk már nem fog játszani.
  Szerintem Flamini is mehet,de akkor még két középpályást minimum igazolnunk kell.
  Megint az lesz,hogy csak 33-34 éves emberek maradnak középpályán -eltiltás,sérülés bármikor jöhet- és átrohannak rajtunk az ellenfelek.Ha komolyan akarunk valamit a BL-ben,ahhoz erejük teljében lévő,nagy munkabírású középpályások kellenek és véleményem szerint a mi csapatunkba egy irányító is.
  A Ganso,Sandro,Schweinsteiger,Bale,Marin,Witsel hatosból hozzunk ide kettőt és akkor nagyjából meg is leszünk jövőre.

  Forza Milan!!!!

 3. 0000-ra nincs már szükség ez nyílvánvaló.
  Flaminitől mikor idekerült én jóval többet vártam volna, lehozott egy két jó meccset, és tetszettek a felfutásai, de annyira nem győzött meg engem. A páros lábas belépői meg már annyira felidegesítettek, hogy sikerült a favágó kategóriába rangsorolnia magát nálam, nem egy egyértelmű piros lapot úszott meg idén a bírók jóindulatának köszönhetően. Kiegészító embernek viszont tökéletes, nem feltétlenül adnám el.

 4. flamininek jó szezonja volt? melyik?
  ne vicceljünk már, egyáltalán nem milan szintű játékos, nem is értem, hogy miért van itt már jópár éve… oddonak rendszeresen vannak hullámvölgyei, a beadásai viszont állandó mélyponton…
  flamini egy botlábú, passzolni bárki tud, a lövései egy negyedórás összefoglalóba se kerülnek be, viszont sokszor (durván) szabálytalankodik.. egyik se kell..

  remélem antonini is veszélybe látja a helyét, hogy most taiwo is itt van, illetve zambrotta lesz a tuti csere mind a bal és jobb oldalon, és így luca is lelép.. bonera-ról nem is beszélve..

  • Flamininek bár valóban vannak durva megmozdulásai, de azért az mégis figyelemreméltó, hogy eddigi pályafutása során még sosem kapott úgy piros lapot, hogy az ne két sárgából jött volna ki 🙂
   Amúgy meg szerintem nem olyan rossz játékos, mert még csak 27 éves és nem kopott meg annyira a játéka, hogy ne lehetne ott a kezdőben.

 5. Azt mondom h Oddo-t már rég el kellett volna adni… Flamini ….hát mit mondjak rá… egyáltalán nem egy nagy szám…. de az öregek helyett inkább ő…. de ha az árából veszünk egy Sandrot…. akkor nincs miről beszélni….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet