Shaarawy már ma a Milané lehet?

28

A Genoa elnöke, Enrico Preziosi szerint akár már ma a Milan játékosa lehet Stephan El Shaarawy, akinek nagy jövőt jósolnak a szakértők. A hírek szerint a piros-feketék 5,5 millió eurót, valamint Alexander Merkel játékjogának felét adnák Shaarawy-ért.

”Pénteken találkozom a Milannal El Shaarawy ügyében, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor pont is kerülhet az ügy végére,” – nyilatkozta tegnap a Radio Radio-nak Preziosi.

El Shaarawy-t az olasz futball egyik legígéretesebb tehetségének tartják. Az előző szezonban – mindössze 18 évesen – a Padova legjobbja volt, és annak ellenére sikerült kilencszer bevennie az ellenfelek kapuját, hogy 3 hónapig egy sérülés miatt nem állhatott csapata rendelkezésére.

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon örülnék neki ha a kopaszék ma le is zárnák ezt az átigazolást!
  Nagyon ügyes tehetséges a srác , és végre tényleg fiatalítunk bár biztos, hogy idén túl sok szerepet még nem fog kapni Shaarawy ,de elkezdhet beépülni jövőre meg See ugyis távozik és akkorra már a kezdő közelébe is kerülhet.
  Az eggyetlen dolog ami nem nagyon tetszik ,hogy Merkel 50%-át is odadobjuk , bár remélem kap majd lehetőséget a Genovában.

 2. Minek igazoljuk le? Sajnálom a szerencsétlent, mert itt nem fog játszani az is biztos. Megint pénzkidobás az egész. Adiyah is tehetségnek volt kititulálva és most már sehol sincs, felesleges leigazolni így a fiatal tehetségeket ha a nagy csapatban nem játszanak.
  Előbb úgy is a rutinosok fognak játszani, mint sem a hozzá hasonló tehetségek.

  • Az az 1 külömbség ,hogy Shaarawy 18 évesen az egyik legmeghatározóbb játékosa
   volt a Padovának a S B. -ben és 9 gólt rúgott , míg Adiyah lőtt eddig 1-2 gólt és a kezdő közelébe se mindig tud odakeveredni.

   • U-20-as VB-én 8 gólt lőtt, és úgy igazoltuk le, kölcsön adtuk Reggina-nak ott lőtt 1 gólt 13 meccsen, télen vissza küldte Reggina, mert nem kellet nekik érhető… tavaszra meg kölcsönadtuk a Partizan-nak de ott sem ért el túl nagy sikereket.
    Tehát Adiyah is úgy érkezett mint most Shaarway csak ő VB-én lőtt gólt nem egy Siera B-s másodosztályban és mégsem játszott a felnőtt csapatban. Nos akkor miért is játszana Shaarway? Kölcsön fogjuk adni őt is vagy a fiatalok közt fog játszani. Amíg sok rutinos játékosunk lesz, nem hiszem, hogy a fiatalok túl sok szerepet fognak kapni a nagy csapatban. Allegri amúgy sem cserél túl gyakran.

    • ne legyetek már hülyék… Ezzel az erővel nem is kellene igazolnunk… Nagyon jó játékos… Inkább most vegyük meg , mint 2 év múlva 30 milláért… Nagyon nagy tehetség. láttam pár meccset és kiválóan teljesített, hihetetlen milyen képességei vannak 18 éves koára… SZERINTEM IGAZOLJUK LE! Igaz Merkelt nem kellene odaadni… 🙁

 3. A “Kis Fáraó” játszani fog, mert Allegri nem hagyhat ki egy ekkora tehetséget. A nyári felkészülés alatt meggyőzi az edzői stábot a kvalitásairól. Ebben biztos vagyok.

 4. Szerintem ugy se játszana Robinho jobb nála :S …csatár van bőven inkább a középpályára kéne 😀 forza Milan <3

 5. A felkészülési mecceket szerintem mind végig játsza, mivel Pato, Binho a Copa Américan lesznek ! Így elvileg Ibra, Zigoni, Paloschi, Inzaghi, és ő , majd eldől hogy mekkora csillag 😀

 6. Én nagyon örülök,nagyon ügyes gyerek,a labdával is jól bánik és nem utolsó sorba gólerős,ami a mi középpályásainkról nem igen mondható el.
  Remélem kap bizalmat és élni tud vele!Ilyen tehetségeket kell igazolni,nem pályafutásuk végén járó sztárokat.
  Forza Milan

  • Jó kis videó, köszi. Intelligens focistának tűnik. Ennek ellenére Merkelről remélem nem mondtunk le.

 7. egy padovanak lehet hogy én is lehetnék a legjobbja…nem tudom szerintem merkelt megkéne tartani, őt már ismerjük legalább, nem úgy mint ezt a srácot. amúgy meg tök mind1 mert allegri nem részesíti előnyben a fiatalokat

  • allegri nem? hát .. érdekes.. eddig leo, meg ancelotti volt az aki nem törődött a fiatalokkal, pont hogy allegri volt aki felhozott, játszatott egy rakat fiatalt..
   merkel, strasser, beretta meg a többiek. 1 év alatt.. leo meg ancsi összesen nem játszattak ennyi fiatalt…

   • mennyit játszottak? a 3 fiatal összesen 180 percet kb…de nem muszály őket venni. ott van emanuelson is.

    • hát azért nem.. 200-at min XD
     de egyébként, akkor leo meg ancsi mennyit játszatta őket? sztem 100 perc alatt lesz erősen..

     • jólvan most már nem leo meg nem ancelotti az edző, nem velük kell foglalkozni, hanem allegrivel, és az előző szezon alapján nem nagyon támogatja a fiatalokat. inkább a tapasztalatra fekteti a hangsúlyt

 8. Na ne vicceljenek már itt egyesek! Mi ez a butaság hogy ne igazoljunk fiatal játékosokat ha nem is játszatják őket az 1. csapatban! Ha egy játékos igazán tehetséges bárhol képes kitűnni! 18 évesen egy Padova egyik legjobbjának lenni azért megsüvegelendő. Ilyen játékosokat kell igazolni nem pedig befutott sztárokat! Pár éven belül akár bajba is kerülhet a csapat mert nem lesz saját nevelés így pedig szívás lesz a BL-ben. Remélem leigazoljuk habár Merkel játékjogának felét nem adnám oda mivel még ő is lehet egy kiváló játékos! Inkább ilyen Oudamadiktól kellene így megszabadulni.

  • ő nem saját nevelés. vagy igen? szerintem inkább merkelt kellene megtartani, meg felhozni a fiatalokat. ő értük nem kell fizetni. biztos vagyok benne hogy a primaverában is vannak tehetségek.

 9. Hát örülnék ha egy fiatalt leigazolna a Milan , mert én mindenképp a fiataloknak adnék bizalmat. Viszont ebben az esetben csak akkor lenne jó ez az átigazolás, ha úgy igazolnánk le ezt a játékost, ha mindenképp a felnőtt keretben kapna lehetőséget, s nem az utánpótlásban .

  • Lehet, hogy nem most lesz belőle haszna de 1-2 éven belül szinte biztosan , inkább most hozzuk el és már most szokja a légkört mint 3-4 év mulva kész játékosként 30-40 misiért!

 10. Pont az utolsó gól előtt fogalmazódott meg bennem, hogy mit fogok írni ami az lett volna, hogy nagyon tetszik a srác rugótechnikája kérdés, hogy 16-on kívülről is tud-e gólt lőni hát az utolsó megadta a választ 😀 szerintem egyértelműen játszatni kell sőt tovább megyek ha így teljesít azon meccsek ahol lehetőséget kap simán kezdő..Merkelt szvsz azért adták oda fele részben, hogy csökkentsék a költségeket mert így nem 10-t kellett kipörgetni Shaarawyért hanem csak 5-t pusztán fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve illetve a későbbiekben lehet cserealap is. A további üzletkötés lehetőségeiről nem is beszélve így a Genoa is kapott egy még nem kész de nagyon tehetséges fiatal játékost.

 11. A kapu Milánóban is ugyanakkora mint ahol ez a gyerek játszott. Azt pedig nagyon érzi az biztos. Várjuk!

 12. Nem tartom jó ötletnek Merkel játkjogának az 50%-át lepasszolni.
  Azt hittem,idén több szerepet fog kapni.
  Nem valami acélos a középpályánk.Bár ha valaki(k) érkeznek…..:)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet