Kaká apja ismét Milánóban járt

9

Pünkösdkor Bosco Leite, Kaká édesapja Milánóban tárgyalt  Adriano Gallianival. Részletek egyelőre nem ismertek.

Bosco Leite azt cáfolta, hogy Kaká  miatt jött volna vissza Olaszországba, sőt, elmondása szerint fia – aki egyben ügyfele is – minden bizonnyal marad Madridban. A lapok szerint valószínű, hogy  Bosco Leite másik gyermeke, Digao szerződésének felbontása miatt ebédelt együtt Gallianival. A fiatal hátvéd távozását a klub a múlt héten jelentette be.

Kakát nem csak Milánó szebbik felében látnák örömmel újra a csapatban, de az Inter is kivetette hálóját az Aranylabdás brazilra. A kék-feketék állítólag  Maicon játékjogát is átadnák a Real Madridnak, ha hozzájuk menne Kaká.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem, hogy az a bizonyos Ms. X az Kaka lesz! Szerintem nálunk újra régi fényében csillogna, csak úgy osztogatná a gólpasszokat Ibra-Pato duónak!!! S persze párat (legalább 10-et szezononként) ő is belőne….

  2. Azért azt érdemes átgondolni, hogy már nem fiatal. Jó játékos de középpályára fiatalokat kellene nézni.

  3. Kakának én is örülnék…… de szerintem nem jön…. már mint nem hiszem h kap ajánlatot a milantól…. Allegri nincs elájulva az ötlettől….legalábbis múltkor azt nyilatkozta

  4. Ergo ez azt jelenti hogy Kaká igazolásával kapcsolatosan jött Milánóba fordítva kell nézni mindent!:)

  5. Ne legyünk már barmok. Mikor jött be legutóbb valakinek, hogy visszavásárolta az eladott játékosát? Kaká már nem a régi, és legfeljebb opciós joggal kölcsönbe hoznám vissza a Milanba. Szerintem lépjünk túl Kakán. Mondom ezt annak ellenére, hogy a kedvenc játékosom…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet