El Shaarawy a Milanról álmodik

18

A Genoa 18 esztendős játékosa, Stephan El Shaarawy a Sky Sport 24-nek nyilatkozott arról, hogy szívesen csatlakozna a bajnokcsapathoz.

A játékos iránt megnőtt az érdeklődés miután a 2010/11-es idényben a Padova kölcsönjátékosaként remek teljesítményt nyújtott.  A Serie B-ben játszó játékos ragyogó formáját látva a Milan mellett az Inter is jelentkezett érte. Az ifjú Stephan azonban tiszta vizet öntött a pohárba, amikor vágyairól beszélt.

“A Milant szeretem, gyermekkorom óta ennek a klubnak szurkolok” – mondta, majd hozzátette: “Kaká a példaképem, az ő játéka mindig rabul ejtett. Az, hogy esetleg a Milanban játszhatok, egy igazi álom beteljesülése lenne.”
18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem akarok rossz lenni, de azért, hogy csak kispadoztassuk, illetve néha kölcsön adjuk, szerintem nem éri meg leigazolni. Egy igazi Milan-nak klasszis játékosokat kellene szereznie, vagy olyanokat, akikből azok válhatnak. De 29 meccs/9 gól/2 gólpassz engem nem győzött meg….

 2. Ha jól tudom Olasz utánpótlás válogatott is. Ha választhatunk közte és Taarabt közt, én Sharawy-t választanám. Valamilyen okos előszerződést köthetnénk vele, hogy 1-2 évet még egy másik Seria A csapatban játszon és utána csatlakozhat a bajnok csapathoz.

 3. Lehel! Támadó középpályás a srác, úgyhogy ehhez képest nem olyan rossz ez a 9 gól. Kemény 1 millióba kerül. Ha Legrottaglieért adtunk ennyit, akkor érte is adhatnánk. Seedorfnak jövőre (megint) lejár a szerződése, és láttuk, mekkora gond van akkor, amikor szinte egy teljes csapatrészt kell kicserélnünk. Talán a helyére (és Boateng mellé) jöhetne a Pista.

  • Támogatom a véleményed. Ráadásul ha nem válik be akkor maximum eladjuk és már csak a márka név miatt és szponzoroknak köszönhetően többért lehetne eladni mint amennyiért vettük De ha beválik akkor a Boateng mellé nem lenne rosz. 9 gól 18 évesen ismétlem. Ez azért nem rosz teljesítmény.
   Ráadásul itt egy kis statisztika az utánpótlás válogatott játékairól:
   Korosztály Mérkőzés Gólok
   U19 5 1
   U18 3 2
   U17 15 1
   U16 8 4

   Lansky véleményével egyetértek!!!

 4. Na, akkor én félreértettem valamit. ha támadó középpályás, akkor a 9 gól nagyon sok, valamit lehet, hogy tud, viszont akkor a gólpasszok száma kellene több legyen!!! Lehet, hogy jó, nem tudom, soha nem láttam, de nem látok sok esélyt, hogy a csapat közelébe kerülhessen!
  Mindenesetre, köszi az felvilágosítást!