2022. november 28., hétfő

Még mindig nem tettünk ajánlatot Gansóért

-

Paulo Henrique Ganso már több mint egy éve szerepel a Milan kívánságlistáján, de a Santos nem fogja olcsón adni egyik legjobb játékosát, így nehéz tárgyalások várnak a piros-feketék vezetőire.

Jelenleg Ganso leigazolása kivitelezhetetlennek tűnik, mert a Milannak nincs több nem EU-s helye a csapatban, de a helyzet könnyen megváltozhat, ha Taye Taiwo megkapja a francia állampolgárságot, vagy a FIGC (az olasz labdarúgó szövetség – a szerk.) módosítja a szabályokat.

Az ügyben a Milan illetékeseit a csapat brazil védője, Thiago Silva is sürgeti, de ennek ellenére a Santos még mindig nem kapott hivatalos ajánlatot Gansóért.

”A helyzet változatlan. A Santos még nem kapott ajánlatot a Milantól, így nincs is megállapodás,” – jelentette ki a dél-amerikai klub sportigazgatója, Pedro Luis Nunes Conceição a Calciomercato.it internetes portálnak.

Sokáig úgy tűnt, hogy Adriano Galliani, és Ariedo Braida Brazíliába utazik, hogy a helyszínen nézze meg Gansót a Libertadores Kupa első körében, de végül el kellett halasztani az utat, mert a játékos sérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon jó játékos , de lehet hagyni kéne ….21 évesen többet volt már sérült mint más 30 évesen ….és nagyon drága is ….lehet ha leigazolnánk akkor többet lenne a dokinál mint a pályán …na de mind1… tény , hogy az egyik legtehetségesebb játékos , és nem is azt mondom h nem kell leigazolni , de félő , hogy a sérülékenysége miatt rossz üzlet lenne….

 2. Szerintem aki lát brazil bajnokságot az aláírná vele a szerződést. Bár egy Casimeirot vagy egy Lucast is nagyon szívesen látnék játszani a rossoneriknél. Neymarról már nem is beszélve…
  Valaki válaszoljon kéremszépen az előző kommentemben feltett kérdésemre 😀

  • én pont tegnap néztem meg a Sao Paulo meccsét ! Casemiro eredeti posztja KVK, de ahoz képest elég gyors, lendületes és ami a legfontosabb felér a támadásokkal! Mellesleg erős, jól cselez és nagyon technikás!

   Lucas: abszolút nem vesztegeti az idejét meg van a labda már cselez és egyből a kapu előtt van, nagypn gyors, kíválóan cselez, erőszakos! 18 évesen nem sokan tudják azt megcsinálni amit ő a múlthéten tett, mivel kedden este még a Románok ellen játszott a válogatottal és másnap este meg már a Sao Pauloban!! Elképesztően nagy tehetség !!!!

   ezt a két játékost figyeltem a meccsen 😀 de azért Ganso sem ügyetlen, csak ugye kérdéses kit fogunk egyáltalán leigazolni a non eu-s hely miatt 😉

 3. Én inkább leigazolnám helyette Nasrit tapasztalata is van és még mindig csak 23 éves!
  Több helyen is bevethető a középpályán a fő posztja a támadó középpályás de megállja a helyét a középpálya bal illetve jobb oldalán is.
  Jelenlegi ára a transfermarket szerint 25.000.000 €
  Idén az Arsenalba 15 gólt rúgott és 5 gólpaszt adott ezek a mutatók azért magukért beszélnek, szerintem nekünk pont egy ilyen játékosra van szükségünk, és nem is az a sérülékeny fajta.

 4. Ha van esze a Santosnak, akkor megszabadul Gansotól. Nekik egy rakás pénz jut, és ki tudja, egy viszonylag sérülékeny játékos a későbbiekben mennyire lesz kelendő. A Milan kap egy irányítót, és MAJDNEM minden gondja megoldódik.
  Korábban arról szóltak a hírek, hogy Dél-Amerikába azért megy Galliani meg Braida, mert Gansora kíváncsiak, és ha már “arrafelé” járnak, megnézik Lamelát is. Erre most Gansoról kiderül, hogy nem játszhat, így meg Lamela megtekintése is ugrott. Pont azzal bizonyíthatnánk, hogy mennyire elkötelezettek vagyunk irányában, hogy lesz, ami lesz alapon személyesen érdeklődünk Ganso felől.
  Gansonak volt egy keresztszalag-szakadása, amely miatt fél évet hagyott ki, most megint sérült… Viszont a Libertadores Kupában 2011-ben 6 meccsen 1 gól és 3 gólpassz a mérlege, ami nem rossz. Viszont ebben az évben csak 9 meccset játszott, tavaly pedig csak 18-at (11 bajnokit meg 7 U20-as vb-meccset, ezeken összesen 1 gól, 3 gólpassz a mérlege; ez már nem valami nagy szám, meg kell hagyni). Összehasonlítva például Neymarral, aki tavaly 31 bajnokin szerepelt, nem biztos, hogy egy ennyire madárcsontú játékos kellene nekünk. Mindegy, bízom Gallianiékban. Nyilván tudják, mit csinálnak, és nem adnak ki meggondolatlanul egy vagyont olyanra, aki lutri. Nem erről híresek.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS