HIVATALOS: Didac Vilát kölcsönadja a Milan

9

Az Espanyol a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy az AC Milan hátvédje, Didac Vila hat hónap után visszatér korábbi egyesületéhez.

A piros-feketék vezetői tapasztalatszerzés céljából döntöttek Vila kölcsönadásaa mellett, akiért még januárban 4 millió eurót fizettek a spanyoloknak.

A két klub között tegnap született megállapodás az ügyben A játékos iránt többen is érdeklődtek, de végül az illetékesek úgy döntöttek, hogy Didac jobban tud fejlődni szülővárosában.9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért szerintem kicsit erős 4 milkát kidobni egy játékosra aki kemény egy meccset játszott, aztán pedig kölcsönadjuk, oda ahonnan jött…

  2. azért volt 4 milla mert, nagy tehetségnek tartják elvileg ( Capdevilla utódja ) és szerintem jól jártunk vele , hogy mi igazoltuk le, csak még nagyon fiatal és fejlődnie kell! Így jobb ha a következő szezont az Espanyolnál tölti és szerencsére nincs opciós joguk !!! 😀

  3. Ez azért van, mert 4 millióért megvettük, majd 1-2 év múlva kb. 8-ért továbbadjuk és mivel kölcsönben van így a fizetését sem mi álljuk.
    Ergo gazdaságilag hasznos befektetés és jobban kamatozik mint a bankban…:)

  4. És ugye felreppentek azok a hírek, hogy Ganso az Espanyolon keresztül jöhet hozzánk. Ha ezt Gallianiék így rendezték akkor Ford Coppola egy kis ministráns lehet csak a filmkészítés oltáránál……..

  5. hála istennek! Már nem bírtam nézni, ahogy nem játszik. Különben azon az egy meccsen amikor szerepet kapott, látszott hogy meg volt illetődve, de szerintem megállta a helyét, végülis gólt nem kaptunk. És csakis az ő érdekében örülök, hogy kölcsönadjuk, mert az Espanyolban talán több lehetőséget fog kapni. Remélem egy év múlva visszahozzuk, mert Taiwo-nak is kell egy csere, ha Zambrotta befejezi és Antoninire se lehet számitani.

  6. én rengeteg lehetőséget adtam volna idén is neki…. nagyon sajnálom h Allegri nem játszatja a fiatalokat…… Több bizonyítási lehetőséggel szerintem megmutatta volna h sokkal jobb ő mint Antonini… és 1-2 éven belül akár a világ legjobbjai közé is sorolhatnánk… szerintem kár volt kölcsön adni…..báár lehet h így többet játszhat…. és úgy gyorsabban fejlődik….. nah mind1…. szerintem lehetett volna Taiwo cseréje..

  7. A legjobban az Espanyolt sajnálom az egészben hiszen kapott 4 milliót és most újra ott játszhat egy tehetséges fiatal akinek beilleszkedési gondjai se lesznek szerintem. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet