Pirlo: helyesen cselekedtem!

10
Andrea Pirlo, az AC Milan ex-labdarúgója kiállt döntése mellett, és véleménye szerint helyesen döntött, amikor aláírta szerződését a Juventus csapatával.

A 32 esztendős futballista kontraktusa a nyáron járt le a piros-feketékkel, és mivel nem kínáltak újat a vezetők, ingyen távozhatott. „Boldog vagyok, és szerintem jól döntöttem” – nyilatkozta Pirlo. „A nyáron át kell értékelnünk a tavalyi eredményeket, illetve sokat kell dolgoznunk, de nem bántam meg, hiszen a legjobb döntést választottam.”
(Balogh Dávid fordítása)

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért sajnálom hogy elment… nagyon jó lenne a csapatnak egy 5 évvel ezelőtti formában lévő Pirló sőőt…

  2. Ebben mindenki egyetért akinek nincs szemellenzője mint a lovaknak! Harmatgyenge volt az utóbbi 3 évben. Nem hinném,hogy Torinoban megváltja majd a világot. Persze biztos az első 4-5 meccsen felszivja magát egy kicsit,de ebből a tityi-totyi,ideforgok-odaforgok majd adok egy alibi körömpasszt,ebből nem fog megélni! Vagyis bocsánat! Megél,nem is akárhogy! De fogggalmam sincs mit látnak mára benne a Juvénál.

  3. Egyetértek Pirloval. Szerintem is kellett már neki a klub váltás mert eléggé elszürkült a Milanban az utolsó 3 évben. Belátta a Milan is hogy már ő se a régi és ő is viszonylag időben búcsúzott el a klubtól. Félreértés ne essék, ő volt az egyik kedvencem, de nem az utóbbi 3 évben nyújtott telesítményéért. Remélem megtalálja a helyét a Juventusban és csak annyi szerencsét kívánok neki hogy azért a Scudettót inkább mi szerezzük mint sem a rivális Juve. Ettől függetlenül nagyszerű klasszis volt ő, és remélem jól választott. De azért mégis csak azt kell hogy mondjam : Forza Milan 😀

  4. Nagyon sajnálom, hogy elment! Én adtam volna neki még egy évet biztosan. Gyenge volt az utóbbi időben, de van benne még lehetőség, klasszis játékos Ő és mint ember is nagyon szimpatikus.
    Sok sikert kívánok neki! !!! FORZA ANDREA!!!!!
    És természetese FORZA MILAN FOREVER!!!!!! ;o)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet