Paloschi bizonyítani akar

16

Alberto Paloschi elmondta, számára a Milan olyan, mint a családja

Az előző szezont a Parma csapatánál töltő játékos a nyáron visszatér nevelőegyesületéhez a Milanhoz. A felkészülés alatt igyekszik bebizonyítani, hogy lehet rá számítani a felnőtt csapatnál.

Paloschi az elmúlt pár napban a touloni tornán szerepel az olasz utánpótlás válogatottal, eddigi termése két gól.

„Még nagyon fiatal vagyok és szeretnék sokat tanulni és fejlődni. A Milan a családom. Gyerekként érkeztem a klubhoz és azóta rengeteg időt töltöttem el eben a környezetben, emiatt is érzem az otthonomnak a klubot. Az a célom, hogy amikor pályára lépek, meghatározó legyek és eldöntsem a mérkőzést.” – nyilatkozta a fiatal támadó.Mivel a Coppa America miatt Robinho és valószínűleg Pato is hiányozni fog a felkészülés elejéről, Paloschinak lesz alkalma bizonyítani a nyáron.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem nagyon nagy tehetség, egy csiszolatlan gyémánt, és méltó utódója lehet Inzaghinak, remélem sokra viszi a Milanban, és sokat fogja segíteni csapatot a céljai elérésébe.

 2. Ugyan már…. Paloschi már két évvel ezelőtt is bizonyította rátermettségét a nagy csapatban. Igaz nem sok lehetőséget kapott, de mikor megmutathatta meg is mutatta mit tud. Ráadásul gólokat is szerzett. nagyon gyors és nagyon ügyes kis csatár. Én már nem adnám kölcsön egyik csapathoz se. A következő szezonban szépen beépíteném a nagy csapatba. Olasz bajnokság – Olasz Kupa – Bajnokok Ligája. Az Olasz kupában kezdőként játszatnám egy másik csatárunk mellett. A bajnokságban és a Bl-ben pedig nagyon jól jönne cserének. Nagyon jó csatár lenne belőle, ha több Milanos tapasztalattal rendelkezne. nagyon remélem, hogy nem csak a felkészülési időszakban számitanak rá Allegriék.

  • ok ok … az a 2 évvel ezelőtt lehet hogy inkább 3 évvel ezelőtt, de tény hogy azóta már szerzett Olasz bajnoki tapasztalatokat a Parmában és a Genoában is. Semmiképpen se lehet rámondani hogy egy kezdő amatőr, akinek még szoknia kellene az olasz ligát. Szóval én támogatnám az ötletet, hogy ezúttal maradjon a nagy csapatnál… 🙂

 3. Remélem fog kapni lehetőséget ,mert élni fog vele!
  A klub iránti elkötelezettsége egyértelmű .
  Jó kis csatár lehet belőle és nem szabad most már kölcsönadni senkinek ,had tanuljon Inzaghi mellet ,mert lehet ,hogy neki ez az utolsó éve.

 4. Végre egy jó hozzáállás. remélem sokat is bizonyít. szerintem eddig is ügyes volt, és nem hozták volna vissza, ha csak egy kicsit is nem állná meg a helyét.

 5. Teljes mértékig egyet kell hogy értsek petermannal…Nagy tehetség…a Genovában is jól játszott az elmúlt szezonban…gyors , technikás és leginkább okos…okos mert mindíg tudja hogy mit kell csinálni…sok lehetőséggel valóban ő lehet az új szuper pippo 😀 vagy szuper alberto 😀

  Forza Milan!! 😀

 6. Gyrekek felejtsük már el azt a szót, hogy tehetség….
  Nagyon jó játékos és ott van a helye a felnőtt keretben mindenképp.
  20 éves kort betöltött játékosnál nem kell olyat mondani hogy ígéretes vagy hogy tehetséges.
  20 évesen kiforrt vagy legalább is kész játékosnak kell lennie egy focistának.
  Paloschi pedig egy nagyon jó támadó és nem szeretném azt hallani a klub tája felől hogy kölcsön adnák vagy hogy visszarakjám a Primaverába.
  nem lehet a keretünk 30 év fölötti
  aki meg azt mondja, hogy jó szép és jó minden de kellenek tapasztaltak is, annak meg azt üzenem hogy a fiatal gyorsaság és technikásság fontosabb, mint sem tologatós statikus tapasztalt futbal….
  Remélem a felnőtt keretbe rakják a gyereket 🙂 Foza Milan

  • Banksy az hogy valaki tehetség, vagy nem az nem a korától függ, hanem a tapasztalatától. de ha mindenáron korhoz akarod kötni, akkor told ki azt a 20-as határt 3-4 évvel. 18-20 éves korukig a ,,tehetséges,, fiatal játékosok, még nem nagyon tudnak megmutatkozni felnőtt csapatokban, top csapatokban meg abszolút. ha mégis akkor az egy ritka kivétel. De mindenképp kell egy játékosnak az a 3-4 év I.ligás csapatban, hogy tapasztalatokat szerezzen, tanuljon és megszokja a hajtást, a biztonságot, stabilitást… mindent amit egy nagy csapatban tudni kell. Ez mind kell ahhoz hogy ki tudjon forrni és egy nagy csapatban számitani tudjanak rá. Paloschi és még Pato is azt nyilatkozza, hogy még nagyon fiatalok és még sokat kell fejlődniük, tanulniuk… ez így is van hiszen még nagyon fiatalok és még messze nem forrtak ki. Addig pedig én is és a klubvezetők, managerek, edzők is tehetségeknek fogjuk őket nevezni. Ameddig valaki csak ritka gyorsan tud futni, vagy mutat egy két káprázatos cselet, addig nem más mint tehetség. Amint már együtt tud játszani, dolgozni, élni a csapattal onnantól kezdve lesz kiforrt játékos….

 7. Ha ez így marad akkor csatárokkal bőven el leszünk látva : Pato , Ibra , Robinho Cassano , Pippo , Paloshi , Zigoni , Oduamadi nem sok ez egy kicsit ?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet