Allegri – Hamsikról szó sem volt

18

Massimiliano Allegri megnyugtatta a Milan szurkolóit, hogy a klub fontos játékosokat fog igazolni.

A már szerződtetett Taiwo és Mexés mellett sokszor került szóba Marek Hamsik neve is, de Allegri szerint a játékos iránt sosem érdeklődtek.

„Milan szintű játékost keresünk a középpályára, aki rendelkezik a szükséges képességekkel.”– nyilatkozta a tréner.

„A klub szerződtetni fog fontos játékosokat akikkel együtt dolgozhatok majd. Hamsik? Sosem merült fel a neve köztünk, ez is csak az újságok által kreált hír volt.”Jelenleg a Standard Liege játékosáról, Axel Witselről zajlanak tárgyalások, de a szurkolók igazi nagy névre is számítanak a nyáron.

„Adriano Gallianinak igaza van, amikor azt mondja, hogy van időnk egészen augusztus 31-ig. Ne felejtsük el, Zlatan Ibrahimovic augusztus 27-én érkezett, aztán jött Kevin-Prince Boateng és Robinho is.” – tette hozzá Allegri.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem ez igaz és annyiban mindenképp, h Witsel meg Mr. X. érkezik..az azért durva, h „Milan szintű játékost keresünk a középpályára, aki rendelkezik a szükséges képességekkel.” ..Hamsikról nem is volt szó xd de rossz 🙂

 2. Szerintem sem Witsel sem Hamsik nem Milan szintű játékosok!!!!Ide Nani kéne aki nem érzi jól magát a Mu-nál a balszélre.Irányítónak meg Ganso és kész a csapat!!!

 3. Mr X= Bale, Nani nem is bal oldalon játszik, ne is jöjjön, nem kell ide ilyen puhapöcsű játékos:D

  Witzel meg szerintem jól jöhet még, mikor Gatta el lesz tiltva, MvB is, Ambro meg sérült lesz…:D

  • Már bocsánat de szerintem aki a Premier Ligában focizik (és nem tegnaptól) az nem éppen puha pöcs. Főleg nem olyan trükkös lábbal és olyan induló sebességgel mint Nani.

 4. Remélem én is ,hogy Bale lesz a titokzatos Mr X ,de a középpályára jól jönne még mondjuk Nasri aki elvágyódik az Arsenalbol ,vagy mondjuk Aquilani, vagy Poli

 5. Hát remélem is hogy a teljes átigazolási szezont ki fogják majd használni szükségeknek megfelelően a vezetőség… 🙂
  Egyébként örülök neki hogy Hamsik nem érkezik, mert nem szívlelem azt a játékost klönösebben

  Forza Milan

 6. Ez a Bale gyerek se egy nagy spíller,nekem nem kellene.Fabregas talán jól jönne,de ha nem játszana hisztizne.Nevenincs játékos kell brazilából,aki meghalna a MILAN-ért! Forever Milan…………

 7. nem witzel hagyta ki a buntetöt a hétvégén a belgáknál??? ien nem kell!!! ezért nem tetszett a kopasznak a játéka!!kaká,bale,fabregas és tökéletes lenne a keret!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet