Constant szívesen jönne a Milanhoz

15

A Chievo középpályása, Kevin Constant az előző szezonban nyújtott remek teljesítményével több olasz klub figyelmét is felkeltette, köztük az AC Milanét is. A piros-feketék valószínűleg idén nyáron még nem igazolják le a fiatal francia játékost, aki szívesen játszana együtt a Milan sztárjaival.

”Már a gondolatba is beleborzongok, hogy olyan játékosokkal játszhatnék egy csapatban, mint Ibrahimovic, Seedorf, Boateng, és a többi klasszis. Hogyan is tudnám visszautasítani a Milant? Azonban ha bárki is érdeklődik irántam, akkor előbb a Chievóval kell egyeztetnie.”

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Hogy aztán vegyünk a jobboldalra két játékost meg egyet középre:D
   Majd júliusban meglátjuk(asszem akkor lesz az idegenbeli mez bemutatója)

 1. Azt árulja el valaki ha bal oldalon képes játszani 3 emberünk és EZT nevezzük hiányposztnak akkor ki a tököm a jobb szélsőnk ha az nem hiányposzt???

 2. én nem tudom mi ez az egész…nem is játszottunk soha szélső középpályásokkal, mindig a védőink mentek fel, most meg van abate és taiwo, mindkettő gyors és erőszakos erre most akarunk még szélsőket hozni? lehet valami új formációra váltunk? 😀

 3. sztem nem kell ink jöjjön ganso,lucas,witsel de nem értem én seedorfot meg ambrosinivel már nem hosszabítottam volna :/ Forza Milan <3 😀

 4. Srácok felejtsétek el a bal oldali kp-t! Akiket szóba hoztak velünk senki sem az kivéve Bale. Ez is csak olyan “kopaszos” elterelés!

 5. Tudom, h nem használunk tipikus szélső közepet de lehet, hogy most Allegri valamit változtatni, javítani próbál a játék képen.
  Az is igaz, hogy az eddig felsorolt kis és nagy csillagok közül nem igazán voltak szélső kp-ok, kivéve Bale-t. Totál káosz és zűrzavar…:-D

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet