2022. december 05., hétfő

Didac Vila visszatér Spanyolországba

-

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint az AC Milan fiatal védője, Didac Vila a következő szezont kölcsönben az Espanyol csapatában tölti.

A kölcsönszerződés keretén belül a barcelonai klub nem szerez opciós jogot Vilára, aki így jövőre minden probléma nélkül visszatérhet Milánóba.

Az ifjú tehetség iránt a görög Olympiacos is érdeklődött, de ajánlatukat a Milan visszautasította, és a játékos is inkább előző csapatában szeretett volna játszani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 4 millió eurot adtunk érte… Jól van, na, nem igazolhatunk minden héten egy Thiago Silvához hasonló zsenit. Vila a “nem sikerült” kategóriába tartozik. 🙂 Röhögünk, röhögünk, de sajnos Taiwo cseréje úgy néz ki, Antonini lesz, és akkor majd nem fog nevetgélni senki.

  2. én nem hiszem el h nem lenne jó ő taiwo cseréjének…. én le merném fogadni h 1 szezonon belül űberelné még taiwot is……ha kapna rendszeresen lehetőséget…. sem ő sem urby nem kapott elegendő lehetőséget…. pedig mára már be lehetett volna építeni őket! Allegri az ilyen 30+osoktól vár BL trófeát…pff..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS