Ganso vagy Lucas?

34

“A vezetőségnek meg kell találnia a kincseket, mielőtt más bukkanna rájuk. Kaká esetében is ezt tettük, aki mindössze 7 millió €-ért érkezett hozzánk” – Adriano Galliani.

Rengeteg újságíró és szurkoló találgatja, hogy jelenleg mi zajlik a Milannál, kikkel, milyen játékosokkal képzelik el a jövő csapatát.
Úgy tűnik, nagy döntés előtt állnak Gallianiék, hiszen 2 brazil tehetség közül kell válasszanak. A nagy kérdés: Ganso vagy Lucas? Akármelyket is választják, nem lesz egyszerű elmozdítani őket Brazíliából. Lucas körül eddig főleg Leonardo és az Inter legyeskedett, de a Milan is figyelemmel kíséri már régóta a pályafutását.

Egyelőre csak találgatás, de amennyiben a Milan és a Santos nem tud megállapodni Paulo Henrique Ganso átigazolásáról, akkor fordulnának Lucas felé, akit Kakához hasonlóan szereznének meg a Sao Paulotól.


(patya fordítása)

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nehéz döntés ! 😀 Ganso gyerek amit művel a pályán az egy csoda 😀 Viszont Lucast elvileg már leigazoltuk nyár végén :S 😀 jöjjön mind 2

 2. Ez az a helyzet, hogy tök mindegy, melyikük jön. Mindkettő tehetség. De Brazíliában minden órában születik egy tehetség… Most is csak azt tudom mondani, hogy mindegy, ki jön, csak jöjjön végre. Talán a Sao Pauloval jobb a viszonyunk, így Lucast könnyebb lenne hozni, míg Gansoért lehet, hogy vért kellene izzadnunk.

 3. Szerintem egyszerűbb lenne leigazolni a Sao Paulotól Lucast és ráadásul harciasabbnak és nem annyira sérülékenynek látszik mint Ganso…

  Én Lucasra tenném a voksomat 🙂

  Forza Milan 😀

 4. Én nem láttam egyik srác meccsét sem, de a videók alapján számomra az derült ki, hogy mindketten technikásak, ügyesek gyorsak, de én Lucasban látom azt a lendületet ami egykoron Kakát jellemezte.

  Szerintem Lucas legyen a mi új 10esünk!

 5. Lucasra teszem a voksom:
  -tehetséges, technikás játékos
  -fiatal
  -és nem annyira sérülékeny mint Ganso (legalábbis eddig úgy tűnik)

 6. nekem Ganso játéka meggyőzőbb, meg az már, hogy nézne ki, hogy egy 18 éves csikó viszi a vállán a csapatot és szervezi a kp.-t(jól nézne ki, nagyon bírnám, de a csapatot ismerve esélytelen, h ez megtörténjen) Ganso jön nagyon boldog leszek ha Lucas nem leszek szomorú, maradjunk ennyiben 😉

 7. Én már ezzel a témával lassan úgy vagyok, mint amikor egy rossz nap után megkérdik mit iszol? Mindegy csak hasson! 😀

  Hát itt is mindegy, csak jöjjön már és legyen egy vérbeli irányítónk, aki képes váratlan megoldásokra és gólt is tud lőni ha kell.

  Egyébként vicces, mindenki mondja hogy hát húúú nem is ismerjük ezt a Ganso gyereket, de érdekes módon azt mindenki tudja h sérülékeny…. 😀

 8. Szappan opera 348. rész. Ganso vagy Lucas? Lucas vagy Ganso? Tegyék meg tétjeiket és küldjenek sms-t az emelt díjas telefonszámunkra. 😀

 9. ez mind szép és jó amit ganso meg lucas csinál ilyen idősen, de szerintem a serie a-ba a védők bedarálják őket, egy brazil meg olasz mezőnyt nem lehet összehasonlítani. Félek h a tehetségük elveszne európába.

 10. Ahhoz képest hogy télen az oldal már tényként közölte, hogy Lucas a következő idényben a Milan játékosa érdekes mód az Internek szemet szúrt a játékos tehetsége.
  Nem értem a kék feketéket, az lesz a szép, majd ha tőlünk akarnak egyenesen vásárolni, az sokkal úriemberesebb hozzáállás lenne a részükről, no komment…

 11. Hát Ganso azért érettebb..
  lehet, hogy Ganso sérülékenyebb, de Lucasnak szerintem köze nincs az irányítóhoz..
  Remélem ha Lucas jön jön még egy vérbeli játékmester is!

 12. kezdetektől fogva Lucas volt a szimpatikusabb. Minden szempontból jobban tetszik… de már annyira el lett bagatelizálva ez az egész brazil átigazolás… hogy azt se fogom bánni ha egyikük se jön. Csatárra annyira nincs is szükségünk, Ganso meg…. maga se tudja mit akar.
  Én már inkább annak örülnék, ha más érkezne.

 13. Sztem vegyük meg lucas-t ő úgysem oyan drága mint ganso mert elvileg csak 8 milka az meg sztem abszolút nem sok érte meg vegyük meg mellé neymart ibrát pedig küldüj vissza a barcába vagy pedig vegyük meg ibrát aztán adjuk el a pénzből pedig neymar jöhetne.

  • Ácsi gyerekek, egy szezonba csak egy non-eu-s jöhet, aki már nem más mint Taiwo, mert nem kapta meg a francia útlevelet, és most azért könyörög a Milan, hogy tegyenek kivételt, és még egy ilyen játékost igazoljanak. Tehát egyszerre meg se próbálhatjuk a Ganso-Essien-Sandro-Lucas-Neymar üzletet véghez vinni, ezek közül max egy érkezhet. Én amondó vagyok, hogy hozzuk el Gansot, mert erősebb felépítésűnek tűnik, mint Lucas és érettebb is, Lucas nekem inkább amolyan csatár féleségnek tűnik, nem pedig egy labdaosztogató cselkirálnyak, a középpályára meg majd találunk egy eu-s útleveles fiút. Én már rá is leltem, Fernando a Portoból, asszem ő rendelkezik portugál papírokkal.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet