Németországból erősíthetünk

24

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Milan vezetősége a Bundesligából fogja megerősíteni a középpályáját. A fő kiszemelt Bastian Schweinsteiger. A német válogatott játékos tökéletesen megfelel Allegri követelményeinek és Adriano Gallianinak is tetszik, így könnyen elképzelhető, hogy a karmesterért hivatalos ajánlatot is tesznek. Schweinsteigert korábbi csapattársa, Mark van Bommel is hívja a Milanba.

A 26 éves középpályás árát 30 millió euróra taksálják.

(Patya fordítása)

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nem hiszem hogy eljön a bayernből most elemték fel a fizuját,és ha tavaly a realnak sem adták el nekünk sem fogják

 2. sajnos vajmi kevés esély van az érkezésére, bár számomra eddig ez a legrokonszenvesebb átigazolási pletyka, ami a Milannal kapcsolatban szóba került.

 3. Szerintem Schweinsteiger a legsokoldalúbb középpályás hiszen emlékezzünk vissza, van Gaal vitte be középre, viszont ő szélsőként kezdte a karrierjét. Szóval jó lenne, ha jönne, de ezek is csak pletykák. EGYENLŐRE!!!

 4. Szeretnem ha jonne, de nem fog.Ez megint csak 1 pletyka nem toom miert,mi ertelme van?Mindenki csak ossze vissza beszel!

 5. Na, azért őt már tényleg nem kellene… 30 millió euro? Akkor Ibrát 200 millióért fogjuk elpasszolni!

 6. Tekintettel arra a tényre amit (Mike Samuel) írt, hogy most kapott egy új 5 éves szerződést valóban megemelkedhetett a kivásárlási ára. De, hogy valójában megér-e annyit az más tészta. Szerintem ez még mindig nagyobb név (klasszis) mint amiket szoktunk olvasni.

 7. Klose-t? Ugyan minek? Klose (befejező) csatár és nem éppen illik bele a nemrég emlegetett fiatalítási tervbe. Ez mellett 5 csatárunk van.

 8. Lejár a szerződése, és ingyé állítólag nálunk folytatja! (remélem hogy nem így lesz!)
  “Miroslav Klose szerződése a nyáron jár le a Bayern Münchennél, a németek pedig egyelőre nem ültek le tárgyalni a hosszabbításról a 32 éves játékossal. Az olasz sajtó szerint az idén bajnokságot nyerő AC Milan szeretné megszerezni a támadót, aki szerződésének lejárta után ingyen igazolható lesz.

  Az olasz Corriere dello Sport napilap szerint az AC Milan kihasználná a lehetőséget, és ingyen megszerezné a Bayern német válogatott csatárát, aki iránt már áprilisban is érdeklődött az olasz bajnokcsapat.
  Klose az idei szezonban huszonöt mérkőzésen mindössze öt gólt szerzett a Bayernben.”

  Nos ez van! Lehet jön hozzánk egy kiégett csatár!!
  Örül mindenki?? 😀

 9. Sajnos szeretik ha valaki ingyé van! 🙂
  (de szerintem se fog jönni, ez ugyanolyan kacsa mint a többi)

 10. nem tartom valószínűnek, hogy eladná őt a Bayern…de ha mégis, egy 4-5 éves álmom válna valóra!

 11. Sztem ő lenne a legjobb megoldás a középpályára. Sokat fut, jól passzol és erős felépítésű. És nem mellékesen, tud lőni távolról, ami ugye az utóbbi időben a Milan gyengéje.Ti azt mondjátok, hogy nem ér meg 30 milliót? Hülyeség. 26 éves, a legjobb korban van, azért ha megnézzük, hogy mit nyújt a válogatottban és a Bayernben, sztem teljesen reális érte ez az ár. Én személy szerint örülnék az érkezésének. A középpályára pont ilyen fanatista emberek kellenek, nem pedig langyoslevesek, mint az utóbbi időben Pirlo. Ha valahogy lehetne csökkenteni az árán, vagy mellette olcsóbban megszerezni még 1-2 játékost, én simán benne lennék, hogy leigazoljuk.

 12. davidotti mond valamit….. én oda adnám érte seedorfot meg oddot is 😀 sőőt ambrot is 😀 egyáltalán nem rossz futbalista…sokkal gyorsabb lenne a kp-a…. de szerintem se fog jönni…. a LÉNYEG: KLOSE NE JÖJJÖN!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet