Cassano-Montolivo csere a láthatáron?

14

Riccardo Montolivo helyzete egyre bonyolultabb. Az olasz válogatott játékos nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, így nagy valószínűség szerint klubot vált. Montolivoért nem csak olasz klubok érdeklődnek, külföldről is akadnak kérői szép számmal, azonban mindközül a Milan és Massimiliano Allegri tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek.

Az Il Corriere dello Sport hírei szerint a Milan Antonio Cassanot adná a firenzeieknek Montolivoért cserébe. Olasz információk alapján, ez a verzió több, mint esélyes.

(Köszönet Patyának)

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. maradjon csak Cassano! És úgy jöjjön Montolivo, ha annyira akarják. Lassan lejár a szerződése, nem lehet olyan drága. Felesleges lenne Cassanot elherdálni miatta.

 2. nem tudom honnan ez a montolivo mánia, de szerintem egyértelmű hogy NINCS MILAN SZINTEN! nem kell nekünk. jöjjön egy klasszis, egy vérbeli irányító, aki most lép a fénykorába.

 3. Te rikikaka te olyan amator vagy hogy beszaras,nem toom ki vagy de olyan baromsagokat irsz sokszor hogy az eszem megall.Szerinted ha montolivo nem Milan szintu jatekos akkor ki az?Mar olyan akit meg is tudunk szerezni.aruld el legyszives hogy szamodra ki lenne az idealis?Szerintem Montolivo Pirlo helyere pont jo lenne.Szerinted?Jobb ha te nem is irsz erre az oldalra mert ugyis baromsagokat irsz.Bocs de te vagy nem ismered a focit vagy nagyon idiota vagy.

  • Nem akarok bele vau de az első mondat rád is igaz.
   Am már Andreanak sem volt igazi posztja a mostani szerkezetben és nem hiszem hogy Montolivo miatt átalakítanák a keretet. A 3 kp és a helyettesük már most megvan, na jó egy KLASSZIS (Montolivo nem az!!!) még elfér ha Allegri KTK-ként számol Boatengel. Viszont ha Paloschi itt marad akkor Boa->kp és Binho/Cass irányít ha nem jön irányító amit kétlek.
   (ez még így sem BL esélyes keret, viszont sima scudetto)

 4. Montolivora széggyelném ráadni a Milan mezt!!nem érdemli meg!!nem tudom mi a szart esztek ennyire Montolivon???szerintem gyenge nagyon.ahogy látom nem csak én vagyok így vele.nem kell ő ide!!tucat játékos.semmi extra.eggyel többen lennénk!!

 5. Mi bajotok Montolivoval? Bár nem mondom h szeretem, de nem is utálom. Nem értem mit kell itt szídni. Ha jön akkor jön ha nem akkor nem.

 6. remélem, hogy létrejön ez a csere, ha valaki megnézi/nézte a Juve elleni produkcióját már-már Pirloi magasságokba tört, élmény volt nézni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet