2022. november 28., hétfő

Pirlo 2014-ig a Juventusé

-

Andrea Pirlo az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatától a nagy rivális Juventushoz szerződött.


A milánóiakkal kétszer Bajnokok Ligáját is nyert válogatott középpályás 2014. június 30-ig kötelezte el magát az utóbbi években mélyen a várakozásokon alul szerepelt torinói együtteshez.

A 32 éves világbajnok tíz évig játszott a Milanban, s egészen a legutóbbi szezonig alapembernek számított, ám az idényben sérülések és formahanyatlás miatt keveset játszott.

A Juventus csak a hetedik helyen zárta a Serie A-t, s így még az Európa Ligában sem indulhat a következő kiírásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na végre! Persze nem felejtem mit tett a Milanért,de 2007-óta egy nagy nulla! Ideforgok,odaforgok utána egy alibi körömpassz vagy egy 40-50 méteres pontatlan inditás. Sajnos mára ez lett Ő!! Hol vannak már a hajszál pontos inditásai,és a remekbe szabott szabadrugásai? Szerintem az mindent elárul róla mikor 50 meccs kellett ahhoz,h kapuba találjon. Remélem ezt az utat választja Seedorf is!

    • A Pirloval kapcsolatos gondolataiddal sajnos abszolút egyet kell hogy értsek,de Seedorfra szükség van még egy évig. Ha nem is feltétlen a kezdőben, akkor a padon. Az idény végén igazi harcos volt. Megérdemli,hogy a Milanból vonulhasson vissza,szerintem.

  2. Seedorf egészen más tészta mint Pirlo. Azért mert a Spurs elleni visszavágó óta egy pár meccsen odatette magát,én már nem esek hanyatt a játékától.Arról nem is beszélve,h neki semmi önkritikálya nincsen! Ő nem tud padozni,és mikor lecserélik szinte kivétel nélkül csóválja a fejét lefelé jövet! Száz szónak is egy a vége,felette is eljárt az idő. Ahogy Geszti Petya is megirta a Rapülők egyik számában: “Szép volt,jó volt,köszönöm ennyi”!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS