Constant már a Chievo játékosa

2
A Chievo hivatalosan is bejelentette, hogy végleg leigazolták Kevin Constantot a francia Chateaurouxtól. A játékost télen a Milan is szerette volna megszerezni.


A 24 éves középpályás kölcsönbe érkezett tavaly nyáron a Giallobluhoz. Azóta 32 mérkőzésen lépett pályára és szerzett két gólt, mára alapembernek számít Stefano Pioli csapatában.„Kevin Constantot végleg leigazoltuk a Chateaurouxtól, már Chievo játékos” – olvasható a közlemény a klub hivatalos honlapján. A játékos elmondta, hogy elégedett az új szerződésével és jól érzi magát Veronában. „Nagyon boldog vagyok. Ez volt az első élményem Olaszországban és azt kell mondanom nagyon pozitív volt. Találtam egy remek játékosokból álló csapatot, akik rögtön üdvözöltek és a klub is a kezdetektől érezteti velem, hogy fontos vagyok.” „Örülök, hogy segíthettem a Chievonak, hogy bent maradjon a Serie A-ban. Tiszta szívből köszönöm mindenkinek.”


Az átigazolás részleteit nem hozták nyilvánosságra.
Constant nem biztos, hogy sokáig marad a Chievónál, ugyanis már a Romával, a Juventussal és a Milannal is kapcsolatba hozták.


2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem hinném hogy rá lenne szüksége a csapatnak! Nem igazán tűnt ki a Chievo-ból és szerintem túlságosan fel is van fújva a srác!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet